27 Mart 23, 00:21 kulağımdaki şarkı: If I Go, I'm Goin

O anıyı kelimelere dökmek ister misin?
27 Mart 23, 00:21 kulağımdaki şarkı: If I Go, I'm Goin

O anıyı kelimelere dökmek ister misin?
Bu biraz genel bir cevap olacak ama eğitim hayatım boyunca hayatımda gördüğüm en iyi insanlardan dediğim çok sevdiğim hocalarım oldu.
Ortaokuldaki hocalarımla geçirdiğim zamanları hiç unutmak istemiyorum. 🐥
Çok güzel zamanlardı. Bir yandan aklıma geldikçe zamanın ne kadar çabuk geçtiğini hatırlayıp hüzünleniyorum. 🥹
Lisede özellikle sınav döneminde her daim yanımda olan bir hocam vardı. Bana katkısı sadece sınav dönemi için olmadı aslında genel olarak hayatımda da büyük etkisi oldu.
Her ne zaman düşecek olsam o izin vermezdi, hep destek olurdu ve ben böyle böyle güçlü olmayı, dik durmayı ondan öğrendiğimi düşünüyorum aslında.
Bir büyüğümle konuşamadığım her şeyi paylaşabildiğim biriydi. Yeri geldiğinde bir öğretmendi, yeri geldiğinde bir abla ya da bir arkadaş gibiydi… 🍀
Ve görüşmeye devam ettiğimiz için hâlâ zaman geçirebiliyoruz. 🤗
Gelelim biraz daha yakın zamanlara 🤭🫠
Üniversitede de her anlamda, her yönden bir insan nasıl bu kadar iyi olabilir dediğim bir hocam var. Çok cana yakın, ilgili, öğrencileri için elinden geleni yapan ve gerçekten en iyisi için çabalayan bir akademisyen kendisi. Çok çok seviyorum ve bir daha muhtemelen dersimiz olmayacak olsa da kendisi danışman hocam olarak kalmaya devam edecek. 🦋
Onunla geçen konuşmalarımızı, anılarımızı, işlediğimiz dersleri kısacası geçirdiğimiz hiçbir zamanı unutmak istemiyorum.
Az kalsın anaokul zamanlarını unutuyordum.😅🐣
Küçükken sessiz, içine kapanık ve sosyal olmayan bir çocuktum şimdikinin aksine 🫢
ama o zamanları da özlüyorum. Anaokul öğretmenim de çok iyi biriydi.
Ayy aklıma okuma törenleri, gösteri yaptığımız zamanlar geldi. Ben burada durayım en iyisi. 🤭
Ve bayağı daldan dala atlar gibi oldum bunları anlatırken, şu an kendi kendime yazdıklarımın soruyla olan ilgisini sorguluyorum. 🫢😅
Aklıma bariz bir anı gelmeyince hayatımda unutulmaz olmasını istediğim zamanlardan bahsetmek istedim ama ne yapayım. 😬😅
Ortaokul öğretmenlerimi ben de unutamıyorum. Bazen rüyalarıma giriyor o anlar. Özlemle ve huzurla uyanıyorum. Ben ne aldıysam o zamandan aldım. Diğer hocalarımın isimlerini dahi hatırlamıyorum. Üniversitedekilerin sadece yüzlerini hatırlıyorum.
Ergenlik döneminin kahramanı olması senin bir kalkana olman demek. Şimdi anlıyorum senin neden bu kadar güzel düşüncelere sahip olduğunu.. 😻
Sen kardeşimin yaşındasın. Böyle anlatınca onun küçüklüğü aklıma geldi. Çok sevimli olduğuna eminim güzelliğim. Sana Ahu'mun cevabından geliyorum. Sizin yaşlarınızda böyle güzel gençler görmek beni çok mutlu ediyor. 🧡😌
Şimdi olduğu gibi çevrene daima ışık saçan biri olmanı diliyorum güzelim. :))) 💗
Tünaydın bitanem ❣️😻
Ben de sana bayılıyorum, hem de çook 🤤💖
Cümlelerini okurken yine içim kıpır kıpır oldu, çok mutlu ettin beni. 🥰
Güzel düşüncelerin ve dileklerin için teşekkür ediyorum kurbişimm ve güzel kalbinden öpüyorum 😌🧡
💕🌸
Şimdi ben bi keresinde anneler günü için anneme deniz kabuklarından kolye yapmıştım en yakın arkadaşım sude de annesine anneler günü için bluz almış ama ben onun hediyesini görünce kendiminkisini biraz basit buldum ve iç geçirdim keşke ben de parayla hediye alsaydım diye biz okulda aynı hediye paketlerine koymuştuk hediyeleri benim hediyemle onun hediyesi birbirine karışmış eve gidince annem hediye paketini açtı ve arkadaşımın hediyesi çıktı içinden ben tabii şaşkınım ama annem çok mutlu oldu öyle olunca da bir şey diyemedim hem de mahcup oldum ertesi gün okula gidince özür dileyecektim arkadaşımdan ama o okulda beni görür görmez sarıldı meğersem aldığı bluzdan annesinde varmış garip br tesadüftü ama senin deniz kabuklu kolyeni annem görünce çok beğendi kızım benim için uğraşmış da yapmış diye dedi bırakalım böyle kalsın madem dedim ben de öyle yaniii.. çok bi esprisi yok ama hayatın küçük jestleri diyelim 😌
Bişi dicem sen unutmak mı demiştin ben unutmamak adiye okumuşum 😅
Bu bezelyenin hipermetropu var galiba 🙈😁🙌
He istemediğimmm
Tamam ben susuyorum 😬😬😬
Ama sen bile bana gülüyosunnn 😂😢 neyse izahı olmayan şeyin mizahı olur benim bu mallığımın da izahı yok
Günaydın günaydın da günaydınnnn prensesimm. 😌 (bizim bebişe her sabah uyguladığım tarifeden bir kesit)
Bu mesajını yeni gördüm. Verdiğin cevabı ve diğer cümleleri okurken gülümseyerek son mesajına geliyordum ki üzüldüğünü gördüğüm an gülücüğüm içime kaçtı.
Soruyu geç bir saatte sordum ve sen soruma ilk doğru cevabı veren oldun. 😻
Gülmemin sebebi bu kadar tatlı olduğundan kaynaklıydı. İzahı budur, mallık ya da herhangi bir kötü kelime değildir. :))) 💜
Seninle bir gün hediyelerimizi karıştırmayalım mı? 🐥
Karıştıralımm😻 yiaa aslında çok da üzülmemiştim ama teşekkürler sevgililerim bile bu kadar ince düşünmediler beni 😂💗
Minnetarlık 🌿
Her anımı hayatımda birer yapboz parçası olarak görüyorum. Biri eksilirse yapboz tamam olmayacak gibi. Bu yüzden de her anıya değer veriyorum ve unutmak istemiyorum. Kötü olanlar da dahil, çünkü hatırladıkça ders çıkarma fırsatım oluyor. Ayrıca başa dönüp kim olduğumu da bilmiş oluyorum
Günlere aylara yıllara sahibim hepsini silsek yeter
Değişiklik olur diye 😅😅
Yani hafızan silinse çok aksiyonlu olurdu
Hafızam
Tenkyü tenkkyüüüü 🌸
Cevap
9Cevap
Evet her anımı unutmak isterdim zaten çünkü hayatım kötü olduğu için maalesef hiç bir güzel anıya sahip değilim. yani insan anılarını sevmesi lazım aslında zor günlerde o güzel günleri hatırlamak ve mutlu olabilmek için ama maalesef ben böyle güzel anılara sahip değilim. olacağımı da sanmıyorum. yani şu an için sadece anı yaşıyorum diyebilirim. yani iyi şeylerin olmasını beklemiyorum. sadece hata yapmamayı deniyorum.
Hiç bir şeyi unutmak istemiyorum. Her şey bir bir aklımda kalsa keşke yapılan pislikler ve kötülükler de dahil
Unutmak istemediğim bir an yok diye düşünürken seninle tanıştığım zamanı nasıl unutmak isterim diye düşündüm.. sen beni biliyorsun. “Anı” diye bir kavram yok hayatımda. Ama seni tanıdığım gün olmasaydı içimde toz kadar bile sevgi kalmazdı. Buna inanıyorum. Hissettiğim bu. Emoji de koymıcam çünkü beni tam olarak yansıtmıyorlar en sade halimle yazmak daha mantıklı geliyor şu an.
Günaydın aykız. 😌
Benim de unutmak istemediğim iyisiyle kötüsüyle birçok anı var. Onlardan en iyisi sizinle, seninle tanıştığım anlar oldu. Bu siteye hüzünlü olduğum bir dönem gelmiştim. Hiç tahmin etmezdim ki sizin için geleceğim. Güzel anılar biriktirmeye, sizi dolu dolu sevgiyle anılarıma konu etmeye bayılıyorum. İyi ki varsın, iyi ki varsınız. Hepinizi eşit derecede çok ama çok seviyorum. (Emojisiz duygu dolu bir paragraf olmasını istedim.)
Söylediğin her şey bana her anlamda o kadar iyi geliyor ki. Bir annenin şefkati gibi. Bazen hemen iyileştirsin diye beklediğin bir ilaç gibi. Güçlendiriyorsun beni. Devamına wp den devam edicem burdan olmaz dayanamam 🫠
Hepsine 😔
Epilepsi nedenli baygınlık geçirdiğim olur. Birinde başımı çarptım. Kendi adımı hatırlayamazken annemi hatırlıyordum. Annemli anılar cevabım.
Hicbir yaşantımı iyi ve ya kötü unutmak istemiyorum
Anılar değilde insanlar iyilesmeyecek yaralar bırakıyor
Birçok anıya sahibim toptan geride bırakmak amacım.
O kadar çok var ki kafamı koparmak istiyorum bazen.
Unutmak istemediğim bir çok anım var bu saatten sonrada anı olarak kalıcak
Evet unutamadığım bir an var.
Bütün anılarımızı unutsak da sil baştan yapsak
Bu töfte yarım kalmış bir töfte diğer yarısı yok, ya bulamıyor ya da çoktan kaybetmiş.
En iyisi temiz sayfa hsbd
Sebze değil de yine et türevi olsun 😂 keyfimi yerine et getirir eeet
Eeeeeet
Et et
İskender, tavuk dürüm. Mangalll
Ne zaman yapıyosssss
yarın akşam dün? :D:D daskdas
her şey o anda güzel.
Genelde unutmak istediğim anılara sahibim
Unutmak istiyorum her şeyi😭
Evet, maalesef..
Evet, var.