Kişilik & Karakter Az önce iftara yakın bardak kırdım ve ağladım. Ağlamak zayıflık olarak görünür mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bardak kırdığım için ağladım ağlamak zayıflık mıdır? Az önce iftara yakın bardak kırdım ve ağladım. Ağlamak zayıflık olarak görünür mü? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u angelofthecity Takip Et Master Yaş: 46 , eic 69% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Niye agladin ki? Cana gelen mala gelsin takim bile olsakiymetli bile olsa...Zayiflik mi? Degil... His.. Ama takilma bu kadar. 0 0 Yorumla
Benitanıyorsun Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Yoo ağlamak güzel be hıçkıra hıçkıra ağlayacak ya boş bir oda ya da bir omuz buldun mu daha güzel özellikle 0 0 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 79% 5 ay Bardak kırdığın için değil hepsi birikip birinde patladığı için ağlamışsın 0 0 Yorumla
Agnus_Dei Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 5 ay bardak kırdığı için ağlayan öyledir herhalde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Olabilir o an sinir stresden ağlamısındır ama ağlanacak bisey yok bencd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niye agladin ki? Cana gelen mala gelsin takim bile olsakiymetli bile olsa...
Zayiflik mi? Degil... His.. Ama takilma bu kadar.
Yoo ağlamak güzel be hıçkıra hıçkıra ağlayacak ya boş bir oda ya da bir omuz buldun mu daha güzel özellikle
Bardak kırdığın için değil hepsi birikip birinde patladığı için ağlamışsın
bardak kırdığı için ağlayan öyledir herhalde.
Olabilir o an sinir stresden ağlamısındır ama ağlanacak bisey yok bencd
Ağlamak zayıflık değildir.
Evet zayıfsın.