Çeşit çeşit yolum var ve her durumda farklı yollar izlerim. Laf sokma, kapak yapma, küfür etme, yavrularımı sevme, dikkat dağıtma, şekerli şeyler yeme, sigara içme gibi iyi gelen yollarım var.
Nadiren çok sinirlensem de, sinirliyken çevrem en çok dilimden ve insanlara vicdansızlığımdan tırsar. Damarıma basılırsa, yapanın bam teline çomak sokar içinden bile geçerim umrumda olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sövüp saymadan sakinleşemem genelde. Kolay sinirlenmem ama sinirlenirsem de tam sinirlenirim.. Keyifli geceler..
Yürüyüş
Çeşit çeşit yolum var ve her durumda farklı yollar izlerim. Laf sokma, kapak yapma, küfür etme, yavrularımı sevme, dikkat dağıtma, şekerli şeyler yeme, sigara içme gibi iyi gelen yollarım var.
Nadiren çok sinirlensem de, sinirliyken çevrem en çok dilimden ve insanlara vicdansızlığımdan tırsar. Damarıma basılırsa, yapanın bam teline çomak sokar içinden bile geçerim umrumda olmaz.
Ben susuyorum. Peygamberimiz (s. a. v) buyuruyor ki: sinirli'iken susun, ayaktaysanız oturun, eğer bu size zor geliyorsa orayı terkedin.
Çok nadir sinirlenirim. Sakin bir yapıya sahibimdir.
O duruma geldiysem eğer üzeni silerek sakinleşirim...
Müzik dinlerim sakura sim oynarım ya da bazen evde bağırıp çağırıp hıngırı hıngırı hıngırı derim hksjsakmcm
Açık havada yürüyüşle. Eğer böyle bir şansım yoksa o an yanımda kim varsa benimle konuşmamasını istiyorum, yalnız kalmaya çalışıyorum.
Sakinleşmiyorum 😡
Genelde spor yaparım
İyi geliyo
bol bol derin nefes alıp bol oksijen alıyorum ve içimden dua ediyorum
Kolay sinirlenmem kolay sakinleşmem. Sinirlendirmemeye çalışsalar iyi olur
Kendimi o ortamdan soyutluyorum bu da sakin bir yerde müzik dinlemekle oluyor ✨
Bölgeyi terk ederim evde sinirlendim ise evi terk ederim
3 demlik papatya çayı hazırlıyorsun, tık modunu yakalıyorsunn
Bir bardakta bana
Güzel bir intikam ya da kendimi yumruklama ya da 4-5 tane ağrı kesici hap.
10 a kadar sayıyorum içimden sonra bi besmele çekip ana acrat sövüyorum
Dibi görüyorum, sonra tebessüm ediyorum ve gevşiyorum.
Sakin ol, sakin ol kızım diye sesleniyorum. Bir de doğal taşın etkisi sanırım artık sinirlenemiyorum.
Sinir bana göre değil ya saldım çayıra mevlam kayıra Şen şakrak bir yaşam
İnsanlardan uzaklaşıyorum. Büyü ihtimal birine patlarım diye. Kendimi dinliyorum o sıra. Spor seviyorsan o da iyi bir alternatif
Cok sakin biriyim koy gôtune gitsin rahvan modundan dolayi midir nedir uzun zamandır aşırı ofkelendigimi hatirlamiyorum😃