Benim var aklımda bir iki tane, ama cevabını duymaktansa susmayı tercih ediyorum..🙃

Benim var aklımda bir iki tane, ama cevabını duymaktansa susmayı tercih ediyorum..🙃
Maalesef ki var bu bir ilişki süreci de denilebilir aslında geçmiş bir ilişki sürecim aklımda bir iki tane soru var fazlası değil ama cevabını da almaktan aslında korkuyorum aslında cevabını almış olsam belki içim rahatlayacak ve düşüncelerimi ona göre çekidüzen verebilirim
Teşekkür ederim
Kendim değilde.. Erkeklerin meşhur insanı geçmişine götüren soruları var.. Duymayı istemeyeceği cevaplar için neden soru sorarlar. hiç anlam veremediğim birseydir bu.. yüreğine su serpilmeyecek ki.
Bilmiyorum, aklıma gelen bir soru yok aslında cevabını kaldıramam dediğim. Genelde adımlarımda hemen her olasılığı düşünürüm ki aksi durumda hazırlıklı olabileyim.
Cevap
33Cevap
Hayır yok. Sadece kardeşim öldükten sonra bende ölünce ona kavusabilecek miyim sadece bu sorunun cevabı beni endişelendiriyor.
Hayır yok cevabını bilmiyor isem
İletişim kurup sorarım
bildiğim şeyleri sormam korkmam
cevabını bilmediğim sorular sormuyorum aslında ben.. dolayısıyla cevabından korkmam
Cevabını bilmek istemediğim soruları sormam ben
Aklıma bir şey gelmiyor. 🤷🏻
Hayır yok gibi
Korkuyorsam uzaklaşıyorum demektir..
Şimdilik yok
Benim yok...
Ancak kafasında cevaba göre soru tasarlayanları anlamış değilim...
Soruyu soruyorlar ve beklenen cevap gelmeyince sonu hüsran oluyor 😒
Var. Sordum da ama cevap alamadım. Aslında cevabi da bilmiyor değilim işte ama kendimi kandırıyorum işte
Geçmişini sorduğumda çok dolu yaşanmışlıklar duymaktan çekindiğimden kimseyi sevmem ve kimseye geçmişini sormam.
Hayır yok. Korktuğum şeylerin üstüne gitmeyi tercih ederim. Yoksa o şeyin esiri olmuş gibi hissederim. Bu da benlik değil
Manitaya ilk yürüdüğümde muhabbet arasında müzik zevki açıldı.
Cakal dinlemıyorsun umarım dedim , dinliyorum der diye altıma sı*tım 🥺
Hayır hiç bir sorunun cevabından korkmam ben bir şeyi merak ediyorsam sorarım zaten kimseden de çekinmem
Artık yok. Olumsuz dahi olsa cevabını tahmin ediyorum ve ona göre hazırlıyorum kendimi
Kız arkadaşım olsaydı, beni öldürürmüsün diye sormaya korkardım
Sen gir bir üstüne bir şey giy öyle foto çek terbiyesiz
var, ama üzerine gidip sorup öğreniyorum. Korkunun ecele faydası yok
Benim de var , senin gibi o cevabı duymaktansa kaçmayı ve susmayı tercih ediyorum.
Böyle sorunca var gibi ama neymiş desen bilmem derim dbdbbd
En İyi Cevap