Selâmlar!!
Takıntılı biri misin yoksa, rahatlığından ödün vermeyen mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Takıntılı biri misin yoksa, rahatlığından ödün vermeyen mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Olaylara ve kişilere nadiren takılı kalırım. Genelde rahat biriyim ve kısa süreli can sıkıntıları yaşarım. Hayatımda benden değerli kimse yok mottosuyla ilerlememe engel olan çok aşırı değer verdiğim kişilerdir. Onların üzüntüsünü de sınırlamaya gayret gösteriyorum. Çünkü rahat olmak en güzeli
Rahatım ben... İstediğim gibi olmayan şeylere bile eyvallah der geçerim... İpimle kuşağım, skimle tşağım derim, dünya skime minare gtüme derim, inceldiği yerden kopsun derim, olumsuz durumları kafaya takmak yerine koy gtüne rahvan gitsin derim. Hiç bir konuda da takıntılı değilim. Açıkhava düğünü planladığım gece sağanak yağış olsa Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nü de zigeyim deyip erik dalı oynarım. Milyon dolarlık anlaşmaya gitmek için bineceğim uçak arıza yapsa neyse lan başka alıcı buluruz derim. Duvardaki çerçeve biraz eğik durabilir. koltuğun ayakları parke çizgisine veya halıya paralel olmayabilir. Noldu yemek mi yandı? Aşkım dışardan söyleriz dert etme canın sağolsun. Ya birader başlatma ayağının çamurundan, bin işte araba senden kıymetli mi, yıkatırım iç dış ne var?
Selamlar,
Ben takıntılı değilim. rahatım eskiden olsa takıntılı olurdum ama şu an için hiç bir şeyi umursamıyorum ben. yani daha çok anı yaşıyorum kafam rahat diyebilirim. her konu için de geçerli bu. bir şeyi yaparken zaten panik yapmak ya da sürekli kafaya takmak bana bir fayda sağlamaz zaten. bu yüzden de sakince düşünürüm olayları sadece ve mantığım ile karar verirdim her zaman gereksiz kişileri de hayatımdan çıkartırım bundan sonra direk.
Cevap
42Cevap
Ben biraz kafaya takan bir insanım keşke başka insanlar gibi ben de rahat olabilseydim diyorum.
Konuya göre değişiyor bu ya da kişiye göre..
Saçlar ağarırcasına takıldığım da oluyor, kılımı kıpordatmadığım da..
Saçlar ağarırcasına takıntı yaptığın ne.
Birini/bir işi benimsediysem, içselleştirdiysem her detayıyla ilgileniyorum mesela.. En ufak bir belirsizlik hindi gibi düşünmeme neden oluyor..
Tam başaklar başağının özelliği.😄
Başlar belası bir şey.. 😄
Bela hafif kalıyo bence.😄
Özelliğim mi başaklar mı.. 😄
Başaklar.😄
Korktu.. 😄
Ayy yok ne korkucam çevremde yeterince başak burcu var.😄
İşte korkutmuşlar seni.. 😄
Bana göre bişi yokta başaklar kendine yapıyo ne yapıyosa.😄
Hayatına girenler de cehennemden bir köşe seçmiş oluyorlar.. 😄
Tühler tühü.😄
takıntılı bir insan değilim rahatlığım öncelik her zaman
son üç senedir belki altı ay daha fazla inanılmaz relax bir hayat sürdürüyorum
herkese tavsiye ediyorum
Aynen kafa raad.😄
hemde ne biçim uf az insan bol hayvan
Buna net Bir ve cevabım yok.. bazen olabildiğine rahat bazense olabildiğine takıntili oluyorum
Takıntı göbek adım.. birşeye takim kafamı yoruyorum , bazen rahat takıldığım zamanlarımda oluyor
Takıntılı mıyım değil miyim? Bu konudan konuya değişir. genelde rahat, kasmayan, olduğu gibi olan biriyim..
Takıntılıyım ne kadar kötü özellik varsa bende valla, mesela bu sabahta bir şeye taktım
Rahatlığımdan hiç ödün vermem. Takıntılı insanları sevmem. Sorunludurlar.
Takıntılı bir psikopatım. Asla rahat bir insan olamadım.
Beni ilgilendiren konulara takıntılıyım
Dışarıya rahat gözükürüm ama kendi içimde derin düşünüyorum.
İş konusunda ve bir şeyi tamamlama konusunda takıntılıyım.
İyi takarım iyide yakarım sabırlı yim bardak tastimi af etmem
Rahatım ya. Kafama pek şey takmam, amaan en fazla ölürüz der geçerim çoğu konuyu ⃀
Rahat insanım. Takıntılarım vardır ama genelde rahatımdır.
Zaman, yer ve kişiye göre değişebilir.
Kıymet veriyorsam rahat olamam.
Konforumdan ödün vermem ama;
Taktımı takıyorum.
Konu sahşımsa rahat ama iş sevdiklerime gelince karıncaya silah çekerim kendimi tutamıyorum
Rahat bir insanım öyle basit şeyleri takmam kafaya, hayat boş gez eylem çoş :)
Arada takıyorum bir şeylere ama rahatımı bozmam hiçbir şekilde keyfime bakarım
Düzen ve temizlik takıntım var.. Onun dışında rahatım.
Takıntıların en büyüğü, en yücesi... Evlerden ırak 😂
-Oraya basma yeni sildim
-Uçayım mı napiyim?
😂😂😂
Benim sülalem raad :D
Bazı sıkıntılı durumlarda takıntılı olurum, bunun dışında rahatım. En takıntılı olduğum durum aşksızlık...
konu ve duruma goıre bır o kadar takıntılı dısardan tanıyıp gorenlere gore rahatlıgımın derecesı yok
Bazi durumlarda olmustur
O bazı durumları soruyorum işte bende.😄
Kiza sms attim 12 de iletildi bu saatte telefonu niye actin yazdin tekrar. Senin icin actim demesini beklerken terketti. 2 sene sonra karsilastigimda karni burnundaydi. Oyle bi takilmisimki psikiyatri servisinde gozumu actim
Takıntılı olduğum zamanlar olmuyor değil 🤔
Nelerde takıntı yapıypsun.
Bu soruyu beklemiyordum hiç 😂
Cevap gelsin.😄
Hımmm 🤔 mesela bir iş varsa, o işi bitirmeden rahat edemem, mutlaka bitirmem gerekiyor... İşte bunun gibi şeyler
Biraz takinti var
Nedir takıntı yaptığın.
Aslında rahatmis gibi dururum dışardan ama kafamda herseyi takıntı yapabiliyorum
az şey'e takılırım çok düşünmek zarali bir şey erken kırışırsınız:D
Tek kalınca takıntılı. Kalabalıkta çok rahat çok profesyonel.
Kesinlikle rahatlığımdan ödün vermem aşırı düşkünümdür
güvenene kadar takıntılı sonrasında dünyanın en rahat insanıyım yeter ki o aşamaya geleyim 😄
Takıntılı ama her konuda değil
@mersinli_kiz sana yazamıyorum ben mesaj
@chnyldzz266 e ne güzel yazmanda gerekmiyor zaten
ikisidende biraz iste
takıntılarım vardır.
Bazı konularda takıntılarım var evet
Rahatım. Takıntılar insana engeldir
Bende hepsi var🙂
Çok olmasada biraz var.
İkisi bir arada karışık
Bir iki tık fazla takıntılıyım. A
Rahatım