#selamgençlik 🍀🍀
🍎 #Kişilik #Karakter İnsan güneş kadar cesur olsa dünya ışıl ışıl bir yer olurdu, sen ne dersin?🍎
#tubasueda 🍀🍀
🍎 #Kişilik #Karakter İnsan güneş kadar cesur olsa dünya ışıl ışıl bir yer olurdu, sen ne dersin?🍎
#tubasueda 🍀🍀

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Öncelikle aleyküm selam
Dünya sadece cesaretle parlayamaz. Temeldeki en büyük ve önemli unsur adalettir. Adaletin olduğu mekanlarda huzur ve sükunet vardır. Adalet demek hakkaniyet demektir. Bu dünyada hakkını alan herkes mutludur.
Hakkını alamayan ve sadece köle olarak sistemleştirilmiş çoğunluk bireylerin yaşadığı dünya çok adaletsiz ve huzursuzdur.
Kısaca annenize, eşinize, dostunuza veya hiç tanımadığınız insanlara adaletli davranın. Özellikle yanında personel çalıştıranlar, sizin yatacak yeriniz yok.
Aleyküm selam.
Güneş olmak isterdim fakat vergi ödemek zorunda kalırım.
Daha insan olup insanca yasamayi beceremiyoruz. İnsan olmayi öğrenelim de güneş olup aydınlatmak şurada kalsın.
Teknik olarak güneş doğmuyor. Samanyolu merkez çekim alanının yörüngesinde dönüyor. Muhtemelen biliyorsun da, cevap olarak bu.
Teşekkürler 🙏. Sayenizde xperler çok hızlı ilerliyor.
Görüşleriniz için ben teşekkür ederim 🙏
Cevap
0Cevap
Canım Tuba ablacım gece gece böyle sorular sorma, anatominin başından yeni kalktık kafam alamıyor sjsj.
Haklı
Bayram sonra cevaplarsın sıkıntı yok 😂👍
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?