Merhabalar Herkese 🌸

Herhangi bir konuda farklı olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Merhabalar Herkese 🌸

Herhangi bir konuda farklı olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Evet ben kendimi çevremden daha farklı buluyorum yani hem inanç olarak hem de kültürel davranışlar olarak. yani mesela ben daha çok Amerika kültürünü seviyorum birde inancım olmadığı için benim gibi inançsız kişilere denk gelmiyorum pek. ama bunun dışında farklı bir özelliğim yok bende sıradan bir insanım herkes gibi. yani kendimi diğerlerinden daha farklı görmüyorum hiç bir şekilde..
Her insanın birbirinden farklı özelliği vardır zaten.. Sadece bazı insanlar gerçek anlamda farklıyken ve bununla övünmezken, bazıları farklı olduklarını sanır her yerde bunu dile getirirler. Bence en büyük fark, bunu yaşatmaktır. Keyifli akşamlar..
Çevremdeki insanlardan öyle çok aman aman bir farkım yok. Çoğunluk gibi benimde psikoloji yerlerde bir depresyondan gibiyim falan. Ülkenin genel nabzı üzerimde yani. Kendimi farklı sanma durumum olmadı hiç
Cevap
18Cevap
herkes kendince farklıdır bilemedim ya)) ama onlar kadar duygusuz ve duyarsız değilim bundan eminim
Bu devirde çoğu kişi duyarsız ne yazık ki, bu da bir farklılık o yüzden
🚫🖤🦋
Fiziksel olarak farkliyim onu cok soyluyorlar, giyim tarzi olarakta farkliyim
Her insan farlı özelliği var aynı ailede yetişmiş iki kişide farklidir
Yok ya değilim. Tek farkım adım soy adım. Kimse de yoktur adım soyadım 😊
Dışardakilerden tamamen farklıyım hedef odakliyim. Büyük hayaller odakliyim. Bunun için 1 tane kızla bile konuşmuyorum. Boş durmayı hiç sevmiyorum. Boş beleş durduğum zaman kendimi kötü hissediyorum.
Evet bakış açısı olarak bir çok kişiden
muhakkak vardır bazı ekstralarımız birbirimize göre
Çevremdekiler benden farklı.
Voov
Evet, çoğu insandan farklı olduğumu düşünüyorum..
Biraz fikir olarak olabilir
Hıhıımm bu çok oluyor bana
Çok espirili biriyim.
Öyle extreme bi fark yok
Düşündüğüm yok 🤔
farklı olduğum söyleniyor
Evet Farklıyım Tabikide
Tarz olarak farklıyım
Farklı olduğumu sanmıyorum.
Maalesef evet bipolarim
Gerçekten zor bir hastalık, Allah yardımcın olsun. Kendini tanıyıp kabul ettikten sonra bu konuda farklı hissetmene gerek yok. Tıp gelişti ve bipolar da dahil birçok psikolojik hastalık ilaçlarla kontrol altına alınabilmeye başlandı.
Amin teşekkür ederim ama ilaç dahi olsa atak geçirme olasılığı var
Empati kuramıyorum ne kadar istesemde
Evet bedensel engelliyim
Hayir
Pek farkım yok galiba
Evet...
Fazlaca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?