Ev aldım
arabam var
5 ülke gördüM
bekarim çocuğum yok arkadaşım yok
Ev aldım
arabam var
5 ülke gördüM
bekarim çocuğum yok arkadaşım yok
30 yaşındaysan kendini en mutlu eden şeyleri en iyi senin bileceğini düşünüyorum. Bende 30 yaşındayım inan bunları 27 imde anladım. Odur budur kimseyi takmadan sınırsızca doya doya yaşıyorum bu hayatı. Canım sıkılıyor tenis oynuyorum, kafam atıyor tatile gidiyorum. İçimden ne geliyorsa doya doya dibine kadar yaşıyorum.
birşeyler sahibi olmanın ya da tecrübe etmenin yaş ile alakası yok bence karakter ve imkan ile alakası var. çalışırsan istersen inat edersen imkan sahibiysen 20 yaşındada bunların sahibi olabilirsin. imkanın yoktur ya da hevesin yoktur üşengeçsindir ve 45 inde hala zırnık sahibi olamamışsındır
Cevap
59Cevap
Siyaset yap artık başkan, diğerleri tamam. Parti kur oy verelim.
Bence mutlu olması yeterli
Her insanın için doğduğu yaşam Farklı bunları bazı insanlar değiştirebiliyor ama herkes aynı oranda şanslı değil maalesef senin 30 yaşında yaptığına kimisi doğuştan sahip, kimisi de asla sahip olamıyor o yüzden kıyaslama yapmak doğru değil bu insanları üzer
Yalnız 30 yaşında bir kadının değil herhangi bir insanın da hayatında nasıl bir yol izleyeceğine kendisi dışında kimse karar veremez. Yani evlenip evlenmeyeceğine hangi işte çalışacağına vb. durumlara kişinin kendisi karar verir. Fakat aşağı yukarı o yaşlarda birinin hangi işi olursa olsun bir yerden bir şeyleri tutturmuş olması lazım. Fakat hala daha hayallerini gerçekleştiremediyse tabii ki bunun için de geç değil.
Robot değiliz, herkesin imkanı ve hayat koşulları farklı.
Ne ile mutlu oluyorsa onu yapmalı.
Çok iyi
her şeyi yapmışsın gizli
artık bir yuva kurma zamanın gelmiş bence
Arkadaşım yok deyince Üzüldüm. Insanın dostu olmalı. En yakın arkadaşları olmalı. Bana daha güven verici, kariyerli, duruşu olan birisi geliyor. Diğerlerini herkes yapar
Bence öyle bi kesinlik yok sadece olduğu yerde durmamali insan...
Yaptiklarinda huzurlu ve mutlu isen cok güzel... eksiklik hisediyorsan onu bi kendine sorgula ve arastir derim...
ev güzel yatırım
araba ihtiyaç
5 ülke gördün (kendi ülkeni gezdinmi?)
kendini iş hayatına adanın ama arkadaşın yok bence bu eksiği tamamlayacak yetenektesin yap gitsin
İnsan topluma göre hareket edecekse etmesin. Nasıl bir soru bu önce bunu bir sorgula. “30 yaşına gelmiş kadın” kadını objeleştiren bir bakış açısı. Hatta ona bir market ürünü gibi mal damgası vuran bir etiket bu.
Hepsini yapar bir şeyin eksikliği ile ölürsün. Hiçbir şey yapamaz sadece bir şeyin sana kattığı şey ile iki dünyanda da mutlu olursun. 😉
👏👏👏
Çok güzel şeyler yapmışsınız ama yatırım da yapın sürekli lüks için harcama yapmayın gelecek de önemli arsa ya da dükkan almanı tavsiye ederim
Ev ve Araba bir depremde ve Selde ne oluyor gördük :-)
Şimdiye kadar kendini geliştirmen lazımdı onlardan evvel.
@HAKAANN99 Kıskanmak mı? Sen benim seviyeme 10 Level çık sonra düşünürüz kıskanmayı 😂😂
@HAKAANN99 😂😂😂 Sana giren cikan ne anlamadim? Bana dedigini aynen kendin yapiyorsun Şu an . Yapmacik ve Kiskanc biri kendinsin, belli oldu sen benim Levelime cikamazsin 😘😘
Eğer bu halinle huzurluysan sorun yoktur ama huzurlu değilsen kendi içinde bu durumu muhakeme etmen lazım
Bence gayet iyi yaa. Sadece sosyal çevreni biraz genişletmen iyi olur. Onun dışında her şey iyi görünüyor 👌
İnsanları iyi tanımışsın ki arkadaşın yok. Gezmissin hayatın boş olduğunu görmüşsün. Zorlukları aşmışsın besbelli
Okuyup işini eline almış olmalı , kendini geliştirmiş olmalı hayata dair. Bunlar yeterli
Şimdiye kadar yapacağını yapmışsın zaten. Şimdi de yapamadıklarını yap.
Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa sahte dostun olacağına hiç olmasın da zaten ye iç gez keyfine bak
30 yılda 30 tane arkadaş edinemedin mi?
Birtane bile yok 😢
Neden ama? Bak MaşaAllah kaç ülke gezmişsin seyahat ederken bile edinilir
Okulunu bitirip egitimini tamamlayip kariyerinin baslarinda olmali
Kısır mısın ya da lezbien msin neden evlenmedin ve çocuğun yok
Hayatın tadını çıkar arkadaşlıklar boş ve menfaat üzerine kurulu hepsi
Hiç bir kıstas olmamalı böyle bir durum için. Hayat herkese aynı davranmıyor çünkü.
Yani … İnsan olmayı başarması önemli
dünya gelip geçici, mal mülk bir depremle yerle bir olabiliyor.
başarı nasıl baktığına bağlı
Daha ne yapacak gayet yeterli, ülke çoğalt ye iç gez yeterli, kimseye ihtiyacın yok...
Baba parası olursa herkes erkenden yapar. O marifet değil. 😂
Seni tebrik ediyorum çok güzel iyilikler yapmışsın kendine aklıma burcu özberk geldi 😀
bunları yapıp arkadaşım yok demen biraz saçma nasıl arkadaşın yok ya da bunları yapmadın
Benim sadece çok güzel bir kariyerim var.
O bende yok ne güzel
hava atmamayı öğrenmiş olmalı
Hava atacak hiç bişeyım yok
Dostum bir çok kişinin yapamayacağını zaten yapmışsın arkadaş olmaması hiçbir şey değiştirmez ki olmasında bence
Aferim sana. Başkasına kendini kanıtlamanin onay almanın gereksiz olduğunu da öğrenmiş olmalı ama görünen o ki daha çok yolun var.
Yaş 35 evim yeni arabam var 20-21 ülke gezdim iki çocuğum var evliyim
Yapacağını yapmışsın zaten geriye bi şey kalmamış, keyfine bak
Evim var motorum var tüm balkan ülkelerini gezdim sevgilim yok sadece sevgili arıyorum
kendi paranla yaptığını snamyorum bunları ama aferim.
erkekler icinde soralim onlar nedi yapmis olamli diye nedse bende 25 yasim hic arkadasim yok cok kötü bir durum
30 çok genç bir yaş sanki yaşlı gibi tanimlamişsin daha hayatında görüp bilgi edinecegin çok şeyler olacak.
Türkiyeden başka yere girmişse geri gelmemiş olmalı
hemen hemen herseyi yapmissin evlilik disinda o da cok onemli degil bekarlik daha iyi
arkadaş kısmı kötüymüş diğerleri önemsiz
Arkadaşın olmalı.
Bunları yapmış olmalı işte
Koca al bitane de tam olsun
Cinsel yetkinliğini kazanmış tecrübe sahibi olmalı
İstediği her şeyi
Evim yok arabam yok Allahim sen sabir ver
Evlenmesi kariyer yapması çocuk yapması
Hayat mücadelene baglı biriey olmasada olur
Ben arkadaş olurum sana
Burdan bakınca herşeyi yapmış gibisiniz
Bir tek şey yapmamış
Beni evlat edinebilirsin asdjdk
Efsane kariyer tebrikler
hayatını yasa ama cocuk yap yasın gecmeden
Çok güzel zaman geçirmişsin. Bu yolda devam et.
Para var ama dost yok
Kadıköy’de daire almış olmalı
bişeyler yaşadınmı yaşamadınmı seks olarak
Sana göre bir eş tanıyorum 😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?