Seni sen olduğun için kabul eden insanlar var mı sence?

Tip olarak degıl huyunu beğenen koşulsuz şartsız senı destekleyen bırı var mı
Hayır beni ben olduğum için seven birisi yok maalesef. bu yüzden de zaten kendimi seviyorum ben daha çok. çünkü kimse sevmiyor.. zaten bir insanı karşılıksız seven birini bu zamanda bulmak da imkansız gibi geliyor artık çünkü kişiyi parası için ya da dış güzelliği için seviyorlar sadece. başka bir şey için sevmiyorlar.
Birisi olduğunu sanmıştım. Nasıl aldanmışım. Neleri feda etmişim ve şimdi ellerim bomboş gözlerim yaşlı kaldım öylece. O ise vicdansızın biriymiş meğer. Ben sadece ben olduğum için sevdiğini sanırken, beni öyle hançerledi ki intiharın eşinden döndüm. Çok isterdim bir gün gerçekten güvenmeyi.
Yani.. Partner olarak soruyorsan yok elbette. Hiçbir zaman da olmayacak, ben erkeğim çünkü. Ama ailemden, arkadaşlarımdan vs. beni ben olduğum için sevenler var tabi.
Benim esim tam tarif ettigin gibi birisi Allah razi olsun ondan o sayede cok mutlu bir yuvam var
Sagolasin
Cevap
38Cevap
Çevremdeki tüm dostlarim arkadaşlarım beni ben olduğum için seviyor.
Hayır yok, burnumdan nefes alsam neden ağzından almadin derler. 9 kez anlayış göstersem 1 kez laf desem yemedigim laf kalmaz.
Aynen ya biz bu kadar kötü muyuz
Evet var
Tabi ki, çocukluğumdan bugüne kadar gelmiş ve hayatım boyunca yanyana olmak istediğim dostlarım var. Birbirimizin hemen her yönünü bilir ve olması gereken kadar tolere eder, doğrumuzda da yanlışımızda da mutlaka yanyana oluruz.
Diğer kişilere güle güle dediğim için çok bir sıkıntım yok. Az olsun öz olsun. Kimse için kendimi değiştirecek değilim.
Ne sevenim var ne soranım var öyle yalnızım ki demiş Hande Yener
İnsanın huyunu sevmeseler ne kadar süre tutabilir ki dış güzellik onları? Var.
Koşulsuz şartsız seven ve destek olan ailem var zaten insanin baska da bu sekilde mutlak seveni olmaz bence
Seni sen oldugun için kabul etmesi için ya çok sevmeli ya da aileden biri olmalı başkaları zor
Bilmem yok sanırım sevgili anlamında ailem kabul ediyor çocuksu biriyim
Olduğum gibiyim ikinci bir yüzüm hiç olmadı o yüzden herkes böyle kabul ediyor
hele bir kabul etmesinler bak neler oluyor :D :D :D
Beni ben olduğum halde sevmeye devam eden insanlar var
Kimsem yok yetim bir insanım bir kedim bile yok sevecek
Ailem, dostlarım bir de eski sevgilim işte her şeyimle yanımda oldular.
Beni olduğum gibi kabul eden yok buna ailemde dahil
Böyle biri vardı ama artık yok zamanla benden uzaklaştı ve soğudu, her şeyim gözüne batar oldu.
Öyle bir şey yok 40 yıl sırtında taşı birgün indir en kötü sen olursun maalesef değer yargılar
Bence var evelt ben bazen çok mal olabiliyorum ve hazır cevabım ben zor bir insanım ama bu zort olmadığım anlamınada grlmiyo nede olsa insanım şemsiyeye oturursan açılmaz yeah
Ben kendimi kabullenememişken kim nasıl kabul etsin ki
İnsan kendine düşman olursa başkası ne yapmaz.
En İyi Cevap