Verdiğiniz, gösterdiğiniz değerin karşılığını aynı şekilde görüyor musunuz? İnsanlara, hayvanlara, doğaya, mala mülke falan jdkdk

Verdiğiniz, gösterdiğiniz değerin karşılığını aynı şekilde görüyor musunuz? İnsanlara, hayvanlara, doğaya, mala mülke falan jdkdk

Herkesin aldığı da verdiği de kendinedir. Bu yüzden herkes benden kendine verdiği değer kadar değer görür. Adil ve hakkaniyet içinde. Kime ne kadar değer vereceğimi ben bilmem, teslimiyet içinde olduğum için bunu Allah’a bağlı olan ruhuma bırakırım, bana kime ne kadar değer vereceğim konusunda iyi rehberlik eder
Saygı ile yaklaşırım insanlık adına…bu da yeterli bir değer sonuçta.
sonrasında benimle konuşma şekilleri önemli… çünkü bana verdikleri değeri ortaya çıkarıyor.
ona göre o saygımı da yitirebilirim. Veya devam ederim.
Net ve dürüst bir insanım o yüzden verdiğim samimi değerin karşılığını aldığımı hiç düşünmüyorum.
birini çok sevdim. Kimseye vermediğim değer verdim ve fedakar oldum ama o da beni şaşırtmadı
hatta hayatta en yaralayan oldu.
Genel olarak verilen değer gömülmek üzeredir bunu zor yoldan öğrendim.
Karşılık almayı pek beklemeyin pişman olmayın
Kimseye değer vermiyorum artık. çünkü insanlar değerlerin karşılıklarını vermiyorlar bu yüzden de herkese hak ettikleri gibi davranıyorum sadece. yani biri bana iyi davranırsa o zaman iyi davranıyorum biri kötü davranırsa kötü davranırım..
Kedi besliyorum, seviyorum yanıma geliyor kıvrılıp uyuyor gitmiyor. İnsanlara değer veriyorum tam aksini görüyorum. O yüzden verdiğim değerin karşılığını göremediysem tık hemen eliyorum o insanı hayatımdan.
Cevap
10Cevap
Değer verirken bunun karşılığını karşımdakinden beklemiyorum ben deger verebiliyor olmanin keyfiyle besleniyorum.. olurda kıymeti bilinmiyorsa kendimi mutlu edecek baska seylere yöneliyorum
Bazen evet, çoğu zaman hayır 🥴 bizde artık ona göre ayağımızı denk alıyoruz ✌🏼😄
hayır bu yüzden bende artık değer vermiyorum kırıyor kırılıyor incitiyor bu yıpratıyor
Yok be. Ama iyi oluyor bu şekilde, hayatıma kimleri dahil etmemem gerektiğini daha iyi anlıyorum
Verdiğim değerin karşılığını gördüğüm yerde olmayı tercih ediyorum
İçten samimi doğal iyi hissettiren insanlara selam olsun
Görmediğim zamanlar olmadı değil..
Mal ve mülk iyidir , insanlar hep kendini düşünür
Hayır hiçbir zaman hiçbir kişiye karşı görmedim
Hayır göremiyorum
Değer katmak iyidir
Keşke alabilsek verdiğimiz değeri
Hayır maalesef, insanlar nankör
Görmediğim diyarlara değer göndermiyorum 😀
Görüyorum
Aslaaaaa :(