Selâmlar !!
Açık sözlü müsün yoksa patavatsız mı, bu ikisi arasında ki çizgiyi tutturabiliyor musunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar !!
Açık sözlü müsün yoksa patavatsız mı, bu ikisi arasında ki çizgiyi tutturabiliyor musunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Patavatsız biriyim. Ama bunu genellikle toplum içinde yapmam birebir ne demek istiyorsam ve gerçek olan neyse onu diyerek yaparım. Bu yönümü baskılama adına yalan söylemeyi asla tercih etmiyorum. Yalnızca kelime seçimleri konusunda biraz dikkatli olmam gerektiğinin farkındayım
Selamlar,
Ben her zaman açık sözlüyüm ama hiç bir şekilde patavatsız değilim yani her şeyi her yerde söylemem ya da kimseye saygısızlık yapmam. bir konuda düşüncelerim her zaman için nettir. bu yüzden de içimden geldiği gibi konuşurum. sırf birisi kırılmasın diye yalan söylemem. ama bir kişiyi üzecek şeyler de söylemem bu konuda düşünceli ve nazik olurum yani dürüst olmak benim için önemlidir. ama pat diye de insanları rencide edecek konuları açmazdım.
Hayır yalan söyleyip kandıran arkadaş ortamında sızan hayatı hep bir yol peşinde bulan ve sevdim diye ondan bir çok şeyi gizliden yapanlardansa açık açık kırmadan hakkına girmeden konuşmak
Tamam kimse kendine "patavatsızım" demez. Yani en azından kötü huyların cool göründüğünü sanan bir ergen değilse 🙄 Ama şunu söyleyeyim, bir ortamda beni en çok rahatsız eden tiplemelerden biri patavatsız insanlar. Patavatsızlık yapmamak için yanlış anlaşılabilecek konularda önce ince eleyip sık dokuyup konuşuyorum. Açık sözlüyümdür ama patavatsız asla.
Cevap
43Cevap
Açık net sözlüyüm. Hak edene hak ettiğini söylerim bu patavatsizliksa öyleyim hak etmeyene hakkı olmayani vermem.
Patavatsız olana naparsın.😄
Cevabını veririm bana bulaştığı için pişman olur.😀
Allah ne verdiyse artık.😄
Açık sözlüyüm ama patavatsız değilim genelde konuşacaklarıma dikkat ederim insanların kalbini kırmamaya çalışırım
Açık sözlüyüm ben..
Her doğrunun, her yerde ve her zaman söylenmeyeceğini biliyorum..
Aynen öyle sonra sıvıyolar açık sözlü olduğunu düşünüyorlar...
Onlar; kendilerini durum ve tanımlara uydurmak yerine olay ve tanımları kendilerine uyarlayanlar..
Bu ikisi arasında ki çizgiyi tutturabilmek önemli gerçekten, milet langur lungur konuşuyo sonra kendince açıksözlüyüm diye ortalıkta geziyo...
Çünkü hâlâ neyin ne anlama geldiğini bilmiyor.. Öz güven mi ego mu, kararlılık mı inat mı, tutarlılık mı dar fikirlilik mi, bilmiyorlar..
Kırdığının farkına bile varmıyorsa bence bu kendini bilmezlik..
Aslında biliyor da, kırmak geliyor işine..
Bi söz var ya yüz verdik deliye geldi sçtı halıya diye öyle oluyo heralde.😄
Pamuk şekeri kendini çok beğenirmiş ama kıçındaki çubuktan haberi yok.. 😄
😄😄😄
Töbeler töbesi.😄
Çubuklar çubuğu.. 😅
Pamuk şekere gelmiyim en iyisi.😄
Sütlaç yemekten fırsat bulursan gelirsin de.. 😂
Allahtan kork be sadece sütlaçla bakıştım yemedim daha.😄
O bakışları bilirim ben.. Senin dibini sıyırırım bakışı onlar..
Acılar acısı.. 😄
Acırsam yiyemem, tatlı yerken duygularımı karıştırmam.😄😄
Artık sütlaç düşünsün.. 😄
Sütlaç düşünmüyo ben düşünüyorum yesem mi yemesem mi diye.😄
Şiddet yok ama.. Kibar davran, canını yakma.. 😅
Sütlaçla aramıza girmez misin.😄
Ne mümkün.. 😄
İnsanlık namına sütlacı senin şerrinden koruyorum.. Acılar acısı yoksa.. 😅
Sütlaç için büyük şeref mideme giricek.😄
Sütlacın bundan haberi var mı.. 😄
Sütlacı yiyecem emrah yaralı yaralı söylüyo.😄
Senin sütlaç bir melekti yavrum.. 😅
Melekte olsa şeytanda olsa artık çok geç.😄
Gözlerimi kapadım, bu sahneye bakamayacağım, hayır.. 😄
Elime sağlık pekte güzel olmuş.😄😍
Caniler canisi.. 😄
Sefalar sefası.😄
Şişkolar şişkosu.. 😅
Kimine göre patavatsız, kimine göre deli dolu, kimine göre açık sözlü...
Ama ben kendime etiket takmıyorum, neysem oyum.
En azından kendinizi biliyorsunuz.
açık sözlüyüm ancak bazen patavatsızlık yapmışlığım da var :)
İnsanlar bence işlerine gelmediğini duyduğu zaman, seni patavatsız olarak adlandıra bilirler. İşlerine geldiğinde, kendinde seni bulduklarında açık sözlü olarak seni tanımlarlar.
Şimdi patavatsızlik belli yaş dan sonra bence bilinçli yapılıyor genç cahil iken olabilir ama kime ne için söylendiğini bilirsen patavatsızlik olarak görülse de açık sözlülüktür
Yer, zaman ve kişiye göre değişebiliyor.
Çünkü bazıları verilen kıymeti anlamayacak kadar kötüler.
Açık sözlü olmak kişinin samimiyetinden serenatlarıdır.
Az konuşan biri olarak patavatsız olmadığımı düşünüyorum.
Patavatsız sanırım fakat içinde asla kötü bir düşünce olmadan yoksa gerçekleride yüzüne pat diye vuran biriyim o ayri
yerine göre sözümü esirgemem. karşımdaki insanın beni canım yerine koyup yalan söylediğini anlayınca ağzıma geleni söylerim
Açık sözlü biriyim eğer biri bana güzelmiyim diye sorarsa çirkinse çirkin derim çoğu insan bu özelliğimi sevmiyor
Ben dogru bile olsa her dogrunun her yerde söylenmeyecegi kanısındayım. Kırma endisesi tasiyorsam aciksozlu de olamam bırak patavatsizligi
Dobrayım 😅 bu patavatsız sayılırsa öyleyim kimsede kusura bakmasın 😂😂😂 doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış 😅✌🏼
Açık sözlüyüm. Nerde ne konuşacağımı çoğu zaman biliyorum. Saygısizlik yapmam. Zayıf noktamdir saygısızlık.
Söylenmesi gerekeni söylediğim anlar oluyor. Bazı durumlarda açık sözlü olunmuyor, beyaz yalan gerekiyor
akıl insanıyım aklıma geleni söylerim ağzıma geleni değil
buna bağlı olarak açık sözlüyüm diyebilirim
Patavatsız değilim, seviyeli bir şekilde açık sözlüyüm , kırmadan izah etmeyi tercih ediyorum
Çoğu kişi kendini açık sözlü sanıp patavatsızlık yapiyor
ikisi de
çünkü kimileri sadece patavatsızlığımı hak ediyor
Aklıma ne gelirse söylerim, Hangisi oluyo bu
Ketum biriyim, böyle olmak daha iyi kimin içinde ne yaşadığını bilmek istemem umursamam.
Açık sözlüyüm ama çoğu bunu patavatsızlık olarak algılıyor
Açık sözlüyüm, patavatsız insanlardan nefret ediyorum
ikisi arasında ince bir çizgi vardır aşamazsak sorun olmuyor
Açık sözlü ama kasti olarak patavatsızlık da yapmıştım
Açık sözlü tabi ortamına göre
O kadar açık sözlüğüm ki bugün hayatımda ilk defa birine direkt bir itiraf yaptım 😄
Açık sözlüyüm Patavazsızlık bir üst seviyesi oluyor.
Düşündüğümü söylemem bazen o yüzden açık sözlüyüm ama patavatsızlık derecesinde değil.
Adamına göre aciksozlüyüm her doğru her önüme gelene açıkça söylemiyorum
Kişiden kişiye göre değişir ama genellikle açık sözlüyüm diyebiliriz.
Benim açık sözlülüğüm başkalarına patavatsızlık olarak gelebilir
Açık ve net konuşmayı çok severim
Benim konuşmalarımdaki dekolte hiçbir kadında yok
En kapalı konuşmalarım dahi, mini etek statüsünde ve bazen jartiyere kadar gidebiliyor
Patavatsız olmak kötü bişey diğil en azından gerçeği söylersin kıvırmassın sadece fazla kaçar o kadar
İlk etapta patavatsız da değilim açık sözlü de. İçimde çözmeye çalışırım ama bir raddeye geldiğinde açık sözlük kartımı oynarım
Açık sözlü olunca patavatsız olarak algılanıyor ama her ikisiyim
Kesinlikle patavatsızım ama bazen açık sözlükle karıştırabiliyorum.
içimden ne geliyorsa onu söylerim, hakaret etmem ama hakaret etsen daha iyi olurdu derler :)
Patavatsız, hadsiz.
açık sözlü biriyimdir.
Bana genelde dilinin ayarı yok derler
Biraz fazla açık sözlü biriyim doğrudur sjdjdj
Açık sözlüyüm o çizgiyi her zaman korudum
Açık sözlü
Açık sözlüyüm daima...
İstediğime açık sözlüyümdür.
Ortaya karışığım ya
Açık fazla acık sözlüyüm.
Her ikisinden de mevcut.
Açık sözlüyüm.
Açık sözlü biriyimdir
Açık sözlüyüm yerinde ve zamanında bomba etkisi
Patavatsızlığı sevmem yapmam da
İkisi de var ya yalan yok
Patavatsızların hepsi ben Açık sözlüyüm der.
Bazen patavatsız oluyorum
Dikkatli olarak açık sözlüyüm
Bazen patavatsız bazen açık sözlüyüm
Açık sözlüyüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?