Eleştirilmeyi sevmem. Yalnızca hayatıma aldığım ve değer verdiğim kişiler benim hakkımda fikir beyan edebilir diye düşünüyorum. Hakkımda hiçbir şey bilmeyen insanların eğilimi beslemek adına kendi hallerine hareketlerine bakmadan benim hakkımda eleştiri yapmalarına kapalıyım.
İnsanların "eleştiri sevmem/eleştiriye kapalıyım" demesini ve bunu güzel lanse etmesini anlamıyorum. Yapıcı olduğu sürece elbette birileri bizi eleştirebilir. Kim bu dünyada en iyisiki eleştiriden mahrum kalsın. Herkes eleştirilmeli. Bunlar; "makyajın kötü olmuş/onu bidaha giyme/buraya gitme cık cık cık" tarzı eleştiriler değil elbette. Karakteristik veya davranışsal yönde.
kim sever ki ama bazen eleştiriye açik olmak kendimizde yenilikler yapmaya vesile oluyor bazen dinlemek eleştirilmek gerek ki elestri sadece olumsuzda olmaz olumluda olur
Olumlu eleştirileceksem severim, olumsuzu ise sadece hayatımdaki çok değer verdiğim iki kişi yaparsa daha iyi olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çevremde keske yapıcı eleştirenler olsa maalesef hepsi boş laf için zaten öyle ki beğendiği 1 minik şeyi bile söylemezler sadece kötü şeyler o da düzeltelim diye değil kötü hissedelim diye nefret ediyorum