Kişilik & Karakter Geçmişte bir tarihe gidelim. Ve siz o yanlış yaptığınız şeyi düzeltin hadi desem bu ne olurdu? Kriminal_Kalp Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geçmişte bir tarihe gidelim. Ve siz o yanlış yaptığınız şeyi düzeltin hadi desem bu ne olurdu? Geçmişte bir tarihe gidelim. Ve siz o yanlış yaptığınız şeyi düzeltin hadi desem bu ne olurdu? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu konuda tek bir pişmanlığım var. Şimdiki aklım olsa sonunun ne olacağını dusunmeksizin yapacağım bir şey olurdu ama bu bana kalsın... 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Özelden söyle Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Atmamam gereken bir imzayı hiç atmazdim.. olsun şimdi sildim 0 2 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Çocuk var mı Yorumla asuasuasuman +1 yıl Yok.. bitti gitti zaten.. Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bazı insanlarla karşılaşmamayı dilerdim.. 0 0 Yorumla
Arslans06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ders çalışırdım bol bol 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Demi 😊😊 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Bir kavga var onu etmezdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eski sevgilimden ayrılmazdım 0 4 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Pişman mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani şimdi olsa ayrılmazdım Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu konuda tek bir pişmanlığım var. Şimdiki aklım olsa sonunun ne olacağını dusunmeksizin yapacağım bir şey olurdu ama bu bana kalsın...
Özelden söyle
Atmamam gereken bir imzayı hiç atmazdim.. olsun şimdi sildim
Çocuk var mı
Yok.. bitti gitti zaten..
Bazı insanlarla karşılaşmamayı dilerdim..
Ders çalışırdım bol bol
Demi 😊😊
Bir kavga var onu etmezdim
Eski sevgilimden ayrılmazdım
Pişman mısın
Yani şimdi olsa ayrılmazdım
Geçmiş olsun
Eyvallah