Benim gelecek hedefim daha çok kariye odaklı diyebilirim. Aslında evlilik, gönül ilişkisi vb. durumlara dair hiçbir planım, hayalim yok desem yeridir. Esas hayallerim gezmek üzerine ama bunun için de daha fazla para biraz daha sabit gelir olması gerektiğini düşünürsek -en azından günümüz şartlarında- iyi bir kariyere sahip olmak da şart haline geliyor.
Kariyer odaklı ama evlilik bir nevi kaderdir hayatımda şu an birisi yok olursa neden olmasın? Şu an iyi bir işim var ama aile tarafından gelecek para olduğu için ufak tefek bir fabrika açma planlarım var bakalım hayat bize ne gösterecek.
Evlilikle alakalı bir hedefim ya da ümidim yok. İşle alakalı zaten istediğim noktadayım, daha fazlasını istemiyorum. Şu an gelecek hedefim Chevrolet Captiva jeep almak :D
Gelecekteki hedefim gönül isterdi karı yer odaklı olsun ama kariyer odaklı. O yüzden gelecekte bir karım olacaksa beni yemek için biraz beklemesi gerekiyor.
Hayırlı sabahlar ben doğuştan iş insanı olmak için yaratılmışım gibi hissediyorum 5 tane enerji şirketim var hepsinin proje müdürüyüm 81 ilin hepsinde ve 5 Avrupa ülkesinde rüzgar türbinleri yapıyorum ve daha 27 yaşındayım son nefesime kadar işkolik kalacağım gibi duruyor Bursa’dan bulunduğunuz yere selamlar size ve sevdiklerinize sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür dilerim 🙂😊😇