Kişilik & Karakter konusunda 205,4b cevap paylaştı.
Ben her zaman için zararsızım ama ne yapacağımı bazen bende bilmiyorum. çünkü kişiyie göre davranıyorum aslında yani bir kişi benimle sorunu yoksa iyi olurum ama benimle sorunu varsa sağ solum belli olmaz. yani bazen aşırı kinci olabiliyorum bu da bazen başıma iş açıyor. ama genel de kimsenin kötülüğünü düşünmem ayda kimsenin mutsuzluğunu ilk başta istemem. eğer gerçekten bir kişiden nefret edersem o zaman çirkinleşebiliyorum ben. ama bunun dışında zararsızımdır hatta kendi halimdeyim diyebilirim
Ben kendi halinde vatandaşım kşme ne zararım olsun ki benim? Siyasilere küfür ediyorum o kadar işte Recep Tayyip Erdoğan kansızın tekidir kardeşim, Kılıçdaroğlu beceriksiz tutarsız malın twkidir falan böyle şeyler yani başka bişey yok bende. Hepsine sövüyorum ben hepsine muhalifim çünkü 😂😂
Kimseye zararım dokunmaz diyemiyorum, büyük konuşmuş olurum ama genel anlamda zararsızım diyebilirim. Tehlikeli olmak istesem bile bir nebze zarar verebilirmişim gibi geliyor. Çünkü karmaya inanıyorum ve birine zarar verince da çok geçmeden karşılığını alıyorum. Belki bazılarına göre dışarıdan "tehlikeli" duruyor olabilirim (onun da nedenini anlayamadım) ama en azından kasıtlı olarak kimseye kötülük yapmam. En fazla benimle uğraşanla uğraşırım ajxjrhe
Kolay kolay herkesle muhatap olmuyorum. Sanıyorlar kendini beğenmiş, belalı, zararı olacak biri. O kadar gülüyorum ki, halbuki kendi haline ve tam tersi tehlikelere bile dahil olmak istemeyen biriyim ben..
Bazen en tehlikesiz durumlardan felaketler çıkartabiliyorken bazen de en felaket durumlardan zararsız çıkabiliyorum bu yüzden ne olacağı hiç belli olmazım 😂