Merhabalar Herkese 🌸

Herkes hayal kurar, hayal kurmak da güzeldir. Demek istediğim, özellikle kafanızds kuruyor musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar Herkese 🌸

Herkes hayal kurar, hayal kurmak da güzeldir. Demek istediğim, özellikle kafanızds kuruyor musunuz?
Hayal kurmayı seviyorum ama gerçekleşmeyeceğini bildiğim hayalleri kurmayı seviyorum. Gerçekleşeceğini bildiğim şeylerin hayallerini kurmak bana zevk vermiyor. İmkansız olmalı, zor olmalı, beni uğraştırmalı hayallerim olmalı. Çünkü bu şekilde mutlu oluyorum. İmkansız hayaller sayesinde hayata tutunuyorum. Bana heyecan katıyor açıkçası. Heyecansız bir hayat ise bana ölüm gibi geliyor. Hayallerim gerçekleşmesin lütfen ve ben bir gün olur umuduyla hep bekleyeyim.
Hayallerimde gittiğim bir orman var.. orada bir ağaç evim.. küçücük yuvarlak pencereleri olan.. sobami yakiyorum üzerinde semaverim ve kestanelerim.. çayımı yudumlarken küçük camlarından ormanı izliyorum.. yukarı kata çıkıp yatağımın tam üzerinde tavandaki küçük bir kare cam bolmeden yildizlari izleyerek uyuyakaliyorum.. sabah yine tavanındaki küçük camdan gökyüzünü izlerken şarkılar mırıldanarak duşumu alıyorum.. sonrası mı.. sonrasında bir gökdelenin tepesinden yere çakılır gibi.. ormandaki evimi bırakıp.. iş yerime gidiyorum..
Çok güzel anlatmışsın. Umarım bir gün gerçekten böyle bir evin olur🙏❤️
Teşekkür ederim.. çok incesin 😊 umarım
Tabii ki Ben de hayal kurmayı çok severim. Çünkü hayal kurmanın sonu ve ucu bucağı yok üstüne herhangi bir para vermek zorunda da değilsin. Orası tamamen sana özel bir yer yargılardan uzak.
Hayalsiz hayat fırça vurulmamış resim kağıdına benzer. Sadece çizimler vardır. Ne kadar absürt olursa olsun hayal kurmayı, hayallerle yaşamayı severim
Doğru 👍
Cevap
40Cevap
Evet hayal kurmayı seviyorum ve severim de. Sadece inanarak kurmam. Onları hayal olarak kabul eder ve eğlenmeye bakarım. Olması en imkansız ama güzel olan şeyleri düşünürüm. Hayal kurmak için kendime akşam uykudan hemen önce olan vakti ayırıyorum. Bazen limitsiz kredi kartı ve sonsuz alışveriş 😅 bazen de kendimi baştan yaratma hayalleri kurarım. Hiç olmadı okul yıllarıma geri dönme hayalim de meşhur hayallerim arasında benim
Bence de muhakkak gerçekleştirmeye gerek yok. Kurması bile ayrı eğlenceli 😁
Bence de hayaller illa gerçek olacak diye bir şey yok bunca derdin arasında güzel şeyleri düşünmek bile mi yasak yani 😅
Evet hayal kurmayı ben çok seviyorum daha doğrusu seviyordum maalesef gerçek olmadığı için artık saçma hayalleri bıraktım çünkü insan sürekli hayal kırıklığı yaşıyor maalesef hayal kırıklığı yaşadığı için de artık acı çekmeye başlıyor hatta benim çok sevdiğim bir söz vardı '' hayal kırıklığı beklerseniz, gerçekten de aslında hayal kırıklığı yaşamazsınız'' bu yüzden de artık hayal bile kurmak istemiyorum ben
Evet beklentili hayaller, gerçekleşmediğinde üzer
Severim hem de çok. Herkes hayal kurma der, inadına kurarım daha çok.
Hayal kurma diyenleri de anlamıyorum. Günlük hayatı etkileyecek seviyede olmadıkça mutlu edecek hayaller kurmanın ne zararı var
Kendilerinde o çap yok çünkü 😎
Çok severim ve bazen öyle hayal ederim ki gerçek gibi gözümün önüne gelir ve o an mutluluğumu gün boyunca yansır iyi ki hayal gücüm yüksek diyorum bazen
Bu ben
Hayal kurması güzel de gerçeklik payı olmayınca kendini küçük bir çocuk gibi hissediyorsun..
Yaşamdan kopmadıkça zararı yok
Çocukken çok hayalperesttim halada hayallerim var. Hayalsiz bir hayat düşünemem.
Ben de öyleyim

Evet tüm bunlara rağmen hayal kuruyorum seviyorum
Hayal kurmak en sevdiğim şeydir, uzan yatağına dal uçsuz bucaksız hayallere, hiçbir engel yok, hiç bir karışan yok, hayallerin düşlerin hepsi senin...
Benim hayalim beni seven güzel kalpli doğulu esmer teninde bir sevgilim olsun isterdim bı kere sanalda oldu çok tatlıydı ama hiç gerçek ilişkim olmari 🥺🥺
Hayal kurmak sadece insanlar a verdiği güven ya işte arabam olsun yok evim olsun yatim bolsun katım olsun amaaa nasipten ötesi yalan
İster istemez kuruyor insan bazen de... Daha çok uykuya geçmeden çok yaparım bunu. Veya beni etkileyen bir şey gördüğümde...
Çok severim. Bazen yol videoları izlerken hayallere dalarım.
Düşündüm de, uzun zamandır hayal kurmadigimi fark ettim. Oysa çok severdim.
Hayal kurulmasına kurulur da işte hepsi de olmaz hadi canııımcılar gelmeden
Toz pembe hayallerimiz vardı pembesi gitti tozu kaldı 😎
Bol bol hayal kurarım.. En sevdiğim aktivitelerden birisidir..
Hayal kırıklığına uğramayı sevmem o yüzden gerçekleştirebileceğim şeylerin hayalini kurarım genelde.
Evet fazlasıyla severim ama sadece kurduğum hayaller ile kalmayan birisiyim onları gerçekleştirmek için güzel adımlar atıyorum hayatımda..
Hemde çok, çok çok severim. Masum, bazen masum dışı tatlı hayallerim vardır, onları burada zikretmezsem daha doğru olur ☺
Evet severim sonrada gerceklestiririm
Harikoşko
Hayal kurmayı severim en azında bir müddet dünya kirliliğin den uzak oluyorsun
Baya seviyorum. Özellikle sevdiğim ve gerçekleştirmek istediğim bir hayalim var jfjsjx
Evet severim kuruyorumda ama bazen olumsuz düşüncelere kapılıp bi anda siliyorum aklımdan hayalleri
Çok severim, insan hayal kurmadan umutları tükenir bence.
İmkansız şeylerin hayallerini kuruyorum bu ara. En azından hayallerde mutluyum
Sevmeyen var mı? ya da hayallerinin peşinde koşmayan… hayalsiz hayat düz sığı ve sıradan olurdu…
Evet maalesef maladaptif dayrdreaming seviyesinde ama çok eğlenceli oluyor.
Gerçekleşmediği için bosuna zaman kaybı üstüne üzüntü gerceklesicek şeyin peşinden kos
Hayal kurmayı seviyorum fakat bana zarar verdiğini hissediyorum. Çünkü sürekli olmayacak şeyleri hayal ediyorum. Keşke tüm hayallerim gerçek olsa.
Pek sevmem nadir olur
Hayallerle yaşayanı zevkle * denir
Hayal kurmak işin yarısıdır 😌
Evet seviyorum.
Hayır sevmem gerçekleştiremediğimde üzülüyorum
Yapacağım işleri düşünüyorum
Hayal kurmak çok güzel ama hayal dünyamızın fazla geniş olmaması lazım
Severim gerçekte öyle bir erkek arkadaş bulamıyorum
uzun zamandır hayal kurarım bazıları gerçekleşti ama devam güzel oluyo be umut varsa her şey vardır
Bu toplumun içindeyken hayal mayal yalan. Duygularını s*kiyolar adamın maalesef..
hayır pek hayalim yok
Planlar dahilinde evet.
Zaten hep hayal alemindeyiz
İyi bir hayalperestim..
Evet ama gerçekleşmemesi üzüyor
severim tatlım
özellikle banyoda
Severizz
Tabiki de
Severim
Severim
Hayallerimizin anlamı yok ki