Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yüzde kaç delisiniz?
Tıbbi anlamda deli değilim ama kimi zaman yapmak istediğim delice şeyler oluyo.. iş yerine gittiğimde örneğin ne haliniz varsa görün.. ben size nasıl dayandım deyip çekip gitmek gibi bir çılgınlık.. çoğu zaman bunu gerçekten bi yapasim var.. çılgınca delice hayallerim var mesela gidiyorum daglara bayirlara ormanlara kampımi kurup ateşimi yakip bir gidip geri geliyorum.. bu benim tek başıma yapacağım bir şey değil sonuçta.. g. t lazım oralara gitmeye.. ama işte frenliyorum delice şeyler yapmamak için kendimi çoğu kez..
Kişilik & Karakter konusunda 56,5b cevap paylaştı.
Ben de oldukça deli olabilirim tabi ki de her konuda değil ama bazı konularda kendimi tuhaf hissederim yani çünkü genel olarak duygularımı ben her zaman uçlarda yaşıyorum uçlarda yaşadığım için de bazen tehlikeli olabilecek fikirleri yapmayı da severim yani macera içeren şeyleri daha çok ama tabi ki de bazen geçerli yani bu psikolojik olarak hastalık değil yani işin şakasındayım ama çılgınlık ve deliliği severim ben her zaman
Ruhsal bozukluk değerlendirmelerinde psikopatik olduğum tahmin ediliyor, IQ testindeyse 135-140 aralığında çıkıyorum. Belki de bu faktörler yüzünden birçok açıdan deli olmam gerekirdi fakat sadece reeldeki iletişim şeklim ve bazı huylarım manyakmışım gibi geliyor çoğu kişiye. Çünkü bunlar dışındaki tüm konularda oldukça güçlü bir otokontrole ve mantığa sahibim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kırmızı ışıktaaaa geçen şöförler, ne boş verli türkülerrrrrr… %101 deliyim haa ayikün 😎
Deli mi¿ ruh hastasıyım.
%90 rahat var ya.
Tıbbi anlamda deli değilim ama kimi zaman yapmak istediğim delice şeyler oluyo.. iş yerine gittiğimde örneğin ne haliniz varsa görün.. ben size nasıl dayandım deyip çekip gitmek gibi bir çılgınlık.. çoğu zaman bunu gerçekten bi yapasim var.. çılgınca delice hayallerim var mesela gidiyorum daglara bayirlara ormanlara kampımi kurup ateşimi yakip bir gidip geri geliyorum.. bu benim tek başıma yapacağım bir şey değil sonuçta.. g. t lazım oralara gitmeye.. ama işte frenliyorum delice şeyler yapmamak için kendimi çoğu kez..
Ben de oldukça deli olabilirim tabi ki de her konuda değil ama bazı konularda kendimi tuhaf hissederim yani çünkü genel olarak duygularımı ben her zaman uçlarda yaşıyorum uçlarda yaşadığım için de bazen tehlikeli olabilecek fikirleri yapmayı da severim yani macera içeren şeyleri daha çok ama tabi ki de bazen geçerli yani bu psikolojik olarak hastalık değil yani işin şakasındayım ama çılgınlık ve deliliği severim ben her zaman
https://www.youtube.com/embed/24cQfQJ79RsRuhsal bozukluk değerlendirmelerinde psikopatik olduğum tahmin ediliyor, IQ testindeyse 135-140 aralığında çıkıyorum. Belki de bu faktörler yüzünden birçok açıdan deli olmam gerekirdi fakat sadece reeldeki iletişim şeklim ve bazı huylarım manyakmışım gibi geliyor çoğu kişiye. Çünkü bunlar dışındaki tüm konularda oldukça güçlü bir otokontrole ve mantığa sahibim.
Bir ara bir test vardı katılmıştım sonucu delik oranım %70 miş..
Bana kalsa %100
Deli değilim ya akıllıyım ya da psikopat şizofrenim ortası değil
%1000000 vardır ya da yoktur olabilir de ama belli olmaya bilir emin olamadım
Delilik seviyem %72,42, ama bu bir tercih meselesi.
Sırf sorduğun için testi çözüp geldim. Sonuç şöyle..
% 80😄 deli, % 20 dolu...
Deli değilim. Yani bence.
%40 falan o da sinirli olunca deli damarım tutuyor
99 belki biraz daha fazla
Kim deli değilki bu devirde akıllı olmak zor bro
Takıldığım kişiye göre değişir deliliğim
Değişir bazen %1000 bazen %0 ‽
Normalde %15 Ama bu akşam %95 delirttiler😅
Akıllı geçinen delilerdenim.