Kişilik & Karakter konusunda 56,5b cevap paylaştı.
Ben herkese karşı hak ettiği gibi davranırım biri bana iyiyse bende iyi olurum biri kötü ise bende kötü olurum. şuana kadar kendimi seviyorum yani kimseye kötülük de yapmadım durduk yere
Merhametli, sakinindir eğer sabrımı, şansını zorlamazsa arkadaş. Ağzım açılınca bazen iyi söylüyorum yani. Küfür yok. Ama keşke küfretsen diye dua edersin öyle söyleyim.
Merhametli derler ama bi kavgada acımam olmadığıni en yakınlarım bilir yani karşı tarafın canı yancak falan umrumda olmaz o konuda sifir vicdan ama bir hayvana cok vicdan 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kimseye aynı değilim.. O yüzden herkes farklı bilir..
En iyisi ya. Herkese merhamet de acımasızlık da kötü.
Ben herkese karşı hak ettiği gibi davranırım biri bana iyiyse bende iyi olurum biri kötü ise bende kötü olurum. şuana kadar kendimi seviyorum yani kimseye kötülük de yapmadım durduk yere
Benim sorum nirdee?
Merhametli, sakinindir eğer sabrımı, şansını zorlamazsa arkadaş. Ağzım açılınca bazen iyi söylüyorum yani. Küfür yok. Ama keşke küfretsen diye dua edersin öyle söyleyim.
Aynısından. Küfür etme huyum yoktur ama sözlerimle can yakarım. Tabii çok zorlarlarsa.
Merhametli derler ama bi kavgada acımam olmadığıni en yakınlarım bilir yani karşı tarafın canı yancak falan umrumda olmaz o konuda sifir vicdan ama bir hayvana cok vicdan 😁
İnsanlar acımasız görüyor ama ben merhametliyim
Hep yanlış anlaşıldık (:(
On yargilarimiz yuzunden 😊
Hepimiz yapıyoruz onu dimi :))
Yapmayan yoktur bence
Bence de
Peki sence neden
İnsanları anlamak için çaba sarf etmeye ya zamanımız yok ya da uğraşmıyoruz. Yargılamak daha kolay geliyor.
Bence eskilerin bıraktığı güvensizlik
O da var, evet.
Başka sence
O kaa 😄
Çok düşünen biri değilsin o zaman 😊
https://m.youtube.com/watch?v=_oS0ucO5Ix8
Merhametli.
Merhametli
Merhametli
Onu bi sormak lazım
bilmiyorum
beni bilen bilir