Arkadaş, resimlerden gördüğüm Hanımefendi ile biraraya geldik. Ancak tanıyamadım. 😂😂😂 İnce belli, yay kaşlı, okka burunlu ve taş gibi bir bayan beklerken plates topu gibi biri geldi🤔
Bunun adı dolandırıcılık olmalı 😱😄😂
Arkadaş, resimlerden gördüğüm Hanımefendi ile biraraya geldik. Ancak tanıyamadım. 😂😂😂 İnce belli, yay kaşlı, okka burunlu ve taş gibi bir bayan beklerken plates topu gibi biri geldi🤔
Bunun adı dolandırıcılık olmalı 😱😄😂
Hep makyajlı gördüğüm bazı kızların makyajsız halini görmek istediğim durum çok oldu Göremediğim için de bahsettiğin durumla karşılaşmamak için hiç yürümedim kendilerine
maalesef oldu hatta geçen paylaşmistim sezen
https://www. KızlarSoruyor. com/kisilik-karakter/q20025204-asiri-fotograf-filtresi-kullanan-kisiler-hakkinda-ne-dusunuyorsunuz? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q20025204
Ben sabah yataktan çıkar çıkmaz attığı fotoğrafı görmeden buluşmam..
Teşekkür ederim..
Cevap
10Cevap
Hayır hiç olmadı.
Reelde bile bir sürü illüzyona başvuran kadınların sanal dünyada da böyle filtrelere falan girmeleri iyice tanınmaz hale getiriyor onları :)
Oluyor tabii tanıdığım insanlar fotoğraf paylaşıyor ama bu hiç sana benzemiyor diyorum. Halamın kızını kendi kızı zannetmiştim. 🤣
Sen doğasın ondan eminim öyle insanlar kendini çabuk belli ediyor zaten isim olmaz birde beni gör be güzelim.
En çok burada oldu 😅
oldu seni tanıyamadım eskiden sevgilimiydik
Hahaaa. Gerçekler.
Bunu hiç tecrübe etmedim ve umarım etmem 😂
Olmadı 🤔
Günaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?