Kişilik & Karakter Bir uyandınız 100 yıl geçmiş, ilk ne yaparsınız? Hakkıkorkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Bugün uyudunuz ve sabah gözünüzü açtınız sənə 2123 ilk ne yapardınız? Bir uyandınız 100 yıl geçmiş, ilk ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Çocuklarımı ararım nerdeler onlarda hayatta mi diye bakarım. 0 7 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Herkes aynı yaşta aynı olduğu gibi Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl O zaman Orhan gencebay veya sezen aksudan bur şarkı acar kahve yapıp kahvemi içerim. Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Vaybe herkes kahve tiryakisi eşcökfdld Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl 🤣🤣🤣 cay demlemek uzun sürüyor 🤣🤣 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Üşengeçlik eşcmfod atalarımızın bi sözü var zor işin kolay yöntemini bulmak çok kolay işi tembel insana ver sana bulur hemen epcmfjdlcnkdkxd Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Çayı kahvaltıda seviuorum ve borek çörek varsa iyi gider. 100 yıl sonra uyanmışım hemen işe mi giriseyim az tadını çıkartayım di mi? Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Çıkar çıkar bende aynısını yapardım sanırım Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yat aşşaa bir 100 yıl daha uyuyayım derim 1 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Üsşsxpd9dppfğcpcfp Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben aşırı mutlu olurdum. direk geleceği araştırırdım neler oldu diye 0 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aynı yaşata olayım da gerisinin bir önemi yok.. 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Vay be ğeldoepdıfrododooddod Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Çelişkili soru. Herkes bu durumu yasiyorsa, Gelisen/gelistiren kim? Ruyalarimin sacmalik seviyesi. 0 0 Yorumla
samandra001 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Kendimi güvene almak için teçhizat toplardım nolur nolmaz diye fksksj 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl 3. Dünya svaşı sanki mübarək epxmdkdld Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pencereyi açıp dışarıya bakarım uçan arabalar falan var mı diye. 😂 0 2 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Heh aradığım cevap Yorumla dynamiteee +1 yıl 😅😅 Yorumla
muarttt Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 48% +1 yıl Ooo hemen dünya haberlerine ulaşır sonrada dışarı atlardim. meraktan 0 2 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Uçan arabalar kesin çıkmıştır atlama abi çağır bi uçan taksi Yorumla muarttt +1 yıl Belki de uçan araba yoktur. İnsanlar uçuyordur. Ya da dışarda kimse de olmayabilir.. herkes dünyayı terk etmiş sen tek kalmışsın düşünsene Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. penceye bakardım değişen ne var diye görmek için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Param var mı diye bakarımSağlık alanındaki gelişmelere bakarımTelefon, televizyonun yerini neler almış diye bir teknolojiye bakarımDinler ortamına bakarım 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Eşim yanımda mı bakarım ve direk aynaya koşarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oradan bana bi kisa vistonlaytNere lan bura, donuyor mu lan bu? :D 0 3 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Kafan güzel galiba wşxmdkw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Film repligi ile cevap verdim dneixnsksj Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Haaa epckrodpdod bilmiyorum hangi film Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl O saatten sonra ne diye uyanıcam. 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Ama aynı yaştasın şuankğ yaşınla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. 2023 seçimlerini kim kazandı diye sorarım. 1 31 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Eğldeodğdpd 100 yıl geçmiş kaç Cumhurbaşkanı geçmiştir Yorumla AliceMixfield +1 yıl Ben kaldığım yerden devam ederim ahsjs Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Vay be dpöcjdpdfo ben uçan arabaya binerken sen mazotlu yerden giden arabaya binersin o zaman dlcöfıd Yorumla AliceMixfield +1 yıl Ben serçeyle gezerim Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Yaşasın ırkımız epxmdıdkd Yorumla AliceMixfield +1 yıl Çine beden kırkımız ajsjs Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Bedel değilmiydi o ya pemddıdock Yorumla AliceMixfield +1 yıl Klavye düzeltmiş anla işte ahsjs Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Anladım ki pdöxıddpckdo ben olsam zengin olmuş olurdum belki Tofaş fabrikası kurardum Yorumla AliceMixfield +1 yıl İşte soruyu sen değil ben sorsam bu isteğin gerçekleşirdi.. Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Çok mantıklı wğlc8d hiç bu açıdan düşünmedim Yorumla AliceMixfield +1 yıl Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Yaaa wpxmdıspdkd çok seviyordum bu diziyi kardeş payı bide işler güçler ikisinide Yorumla AliceMixfield +1 yıl Kaliteden anlayan bir insansın anladımm Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Tabiki her zaman ama kendimi belli etmem ama Recep İvedik reisin dediği gibi perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi insanım Yorumla AliceMixfield +1 yıl Recep İvedik 3 👌🏻 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Hepsini hatmeşmişsinn benden daha işsizini buldum mu desem aslında işimde var ama neyse eğfmrodpd Yorumla AliceMixfield +1 yıl İşsiz olduğum doğrudur 😏 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Ya üzülme psöddkdpx bende öyleyim yolda yürürken renkli kaldıırm taşları varya renklere seçerek basıyorum Yorumla AliceMixfield +1 yıl Hiç umursamam onu🙄 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Nie ua dpcmfıdlkcd Yorumla AliceMixfield +1 yıl Ruhum daralıyor etrafa bakmayı seviyorum ben Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Şeyde var mı sende şu kapalı alan fobisine ne diyolardı gastrolofobi mi Yorumla AliceMixfield +1 yıl Hayır yok 🙄 klostrofobi Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl He bende var peldod asansörde kalsam havasızlıktan değil korkudan ölürdüm Yorumla AliceMixfield +1 yıl Ahsjs yazuk Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Bide yükseklik var off ienxdujd Yorumla AliceMixfield +1 yıl Korkmadığın bir şey var mı🙄 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Var kedilerden korkmam arabadan uçaktan falan korkmam lsxmdkdld Yorumla AliceMixfield +1 yıl Yüksekten korkup uçağa binmek nasıl bir tutarsızlık acaba Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Oda ayrı ironi epxmfodpd 6 7 defa bindim Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cüzdan hala cebimde mi diye bakarım 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Ətrafında adidas Nike eşofman giyili insan varsa dikkat et Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Dolar kaç tl ona bakardım 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl 10 kuruş Yorumla
AyNolmuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Çişimi yapmak için uygun bi bi yer ararım 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Bence ayağına gelen tuvalet yapmışlardır Yorumla
_OFSAYT_ Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yağ fiyatlarına bakarımdirek 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Pwdlorepkfdodo listesi 10 TL Yorumla
natıkıhayvan Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kahve içmeden ayılamıyorum. 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Vay be afiedd olsun o zaman Yorumla
Adençokmeraklı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 100 yılda neler yapmışım diye bakarım 0 3 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Uyumuşsun dkmkxldd Yorumla Adençokmeraklı +1 yıl O zaman neler olmuş diye araştırırdım Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Heh en mantıklısı bu bence pdlckfd Yorumla
ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı. İlk paranın durumunu öğrenirim 0 3 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Togg ekonomyi ilerletmiştir baya eodkfododododockxkd Yorumla ahududulu_muhallebi +1 yıl Umarım ilerler Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Zor ama umarım yerinde saymak bile bizim için ilerlemek demektir umarım yerinde sayar Yorumla
Elendil77 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ama benim, radevum vardı. 0 6 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Artık yüz yıl beklediyse gidersin wğldrodpe Yorumla Elendil77 +1 yıl Kaptan Amerikadan alıntı, bro Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Ney Yorumla Elendil77 +1 yıl Kaptan Amerika son sahne yaklaşık 70 yıl sonra uyanır ve... Yorumla Elendil77 +1 yıl Hemen Peggy e gider. Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl İzlemedim bilmiyorum Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Tekrar uyurum. Rüyadır o. 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Ğwkdoeğdod9ed benim rüyalar bu derece saçma oluyo Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Duş alır kahve içerim 0 4 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Oww mükemmel abi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Senin sorun kadar değil kardeşim Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Teşekkürler ederim abi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rica ederim kardeşim. Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. sevdiklerim öldüğü için ağlardım 0 3 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Neden eminsin insan telefonu alır arar yaşıyor musunuz diye şdxmdkdld Yorumla endîşnâk +1 yıl o zaman onlar da donsun benim gibi uyansınlar Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Eh işte belki öyle olur hemen ölmüşler diyorsun 😼 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kimin cumhurbaşkanı olduğuna bakarım aynı mı yoksa değişmiş mi diye 😂 0 0 Yorumla
Cowgirlahyou Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kahvaltı yaparım 0 17 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Çok sıra dışı değilmi ya lemfodpdfkd Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Bilmem öyle mi jfjdkd Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Bence öyle eğförodğdldels 40 yıl düşünsem uyanınca aklıma gelmez Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Hahaha benim en sevdiğim şey kahvaltı yapmak şu hayatta Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Çalışmıyorsun galiba ya da okul falanda yok dşmxeolds Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Çalışanlar kahvaltı yapamaz diye bir kural mı var Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Yokta pek severek yapmaz aacele ile hemen Max 10 dakika sürer Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Benim yarım saat sürüyor Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Oo ne güzel ben 10 dkk hemen ama vakit yok die yoksa tadını çıkara çıkara yerim Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Gece gündüz kahvaltı yapabilirim jfjdkkdke Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl E yuh ama ğelxrksğdkw Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Evettt hdjdjeke Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Mesela az önce kahvaltı yaptım Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Az önce bende yaptım epxmfodpd ramazan dolayısıyla slcmdıepde Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Aynennnn jfjdkdk Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Sende miiii Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Kahvaltı benim hayatımın bir parçası yaşama sebebim 😅 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Eat Run Drink water 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Aynennnn Yorumla
çiskek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Enflasyona bakardım 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Dolar 10 kuruş mesela yani Yorumla
incihmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cb kim bakardım 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Ekmeleddin ekmekoğlu Yorumla
anonimkiiz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl reis hala başta mı onu sorardım 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Vay eğdlfpdldo kurtlar vadisi başlamışmı buda önemli Yorumla
seynepsx Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Keşfet çıkardım 0 1 Yorumla Hakkıkorkmaz +1 yıl Waaow meraklı girş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çocuklarımı ararım nerdeler onlarda hayatta mi diye bakarım.
Herkes aynı yaşta aynı olduğu gibi
O zaman Orhan gencebay veya sezen aksudan bur şarkı acar kahve yapıp kahvemi içerim.
Vaybe herkes kahve tiryakisi eşcökfdld
🤣🤣🤣 cay demlemek uzun sürüyor 🤣🤣
Üşengeçlik eşcmfod atalarımızın bi sözü var zor işin kolay yöntemini bulmak çok kolay işi tembel insana ver sana bulur hemen epcmfjdlcnkdkxd
Çayı kahvaltıda seviuorum ve borek çörek varsa iyi gider. 100 yıl sonra uyanmışım hemen işe mi giriseyim az tadını çıkartayım di mi?
Çıkar çıkar bende aynısını yapardım sanırım
Yat aşşaa bir 100 yıl daha uyuyayım derim
Üsşsxpd9dppfğcpcfp
Ben aşırı mutlu olurdum. direk geleceği araştırırdım neler oldu diye
Aynı yaşata olayım da gerisinin bir önemi yok..
Vay be ğeldoepdıfrododooddod
Çelişkili soru. Herkes bu durumu yasiyorsa, Gelisen/gelistiren kim?
Ruyalarimin sacmalik seviyesi.
Kendimi güvene almak için teçhizat toplardım nolur nolmaz diye fksksj
3. Dünya svaşı sanki mübarək epxmdkdld
Pencereyi açıp dışarıya bakarım uçan arabalar falan var mı diye. 😂
Heh aradığım cevap
😅😅
Ooo hemen dünya haberlerine ulaşır sonrada dışarı atlardim. meraktan
Uçan arabalar kesin çıkmıştır atlama abi çağır bi uçan taksi
Belki de uçan araba yoktur. İnsanlar uçuyordur. Ya da dışarda kimse de olmayabilir.. herkes dünyayı terk etmiş sen tek kalmışsın düşünsene
penceye bakardım değişen ne var diye görmek için
Param var mı diye bakarım
Sağlık alanındaki gelişmelere bakarım
Telefon, televizyonun yerini neler almış diye bir teknolojiye bakarım
Dinler ortamına bakarım
Eşim yanımda mı bakarım ve direk aynaya koşarım
Oradan bana bi kisa vistonlayt
Nere lan bura, donuyor mu lan bu? :D
Kafan güzel galiba wşxmdkw
Film repligi ile cevap verdim dneixnsksj
Haaa epckrodpdod bilmiyorum hangi film
O saatten sonra ne diye uyanıcam.
Ama aynı yaştasın şuankğ yaşınla
2023 seçimlerini kim kazandı diye sorarım.
Eğldeodğdpd 100 yıl geçmiş kaç Cumhurbaşkanı geçmiştir
Ben kaldığım yerden devam ederim ahsjs
Vay be dpöcjdpdfo ben uçan arabaya binerken sen mazotlu yerden giden arabaya binersin o zaman dlcöfıd
Ben serçeyle gezerim
Yaşasın ırkımız epxmdıdkd
Çine beden kırkımız ajsjs
Bedel değilmiydi o ya pemddıdock
Klavye düzeltmiş anla işte ahsjs
Anladım ki pdöxıddpckdo ben olsam zengin olmuş olurdum belki Tofaş fabrikası kurardum
İşte soruyu sen değil ben sorsam bu isteğin gerçekleşirdi..
Çok mantıklı wğlc8d hiç bu açıdan düşünmedim
Yaaa wpxmdıspdkd çok seviyordum bu diziyi kardeş payı bide işler güçler ikisinide
Kaliteden anlayan bir insansın anladımm
Tabiki her zaman ama kendimi belli etmem ama Recep İvedik reisin dediği gibi perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi insanım
Recep İvedik 3 👌🏻
Hepsini hatmeşmişsinn benden daha işsizini buldum mu desem aslında işimde var ama neyse eğfmrodpd
İşsiz olduğum doğrudur 😏
Ya üzülme psöddkdpx bende öyleyim yolda yürürken renkli kaldıırm taşları varya renklere seçerek basıyorum
Hiç umursamam onu🙄
Nie ua dpcmfıdlkcd
Ruhum daralıyor etrafa bakmayı seviyorum ben
Şeyde var mı sende şu kapalı alan fobisine ne diyolardı gastrolofobi mi
Hayır yok 🙄 klostrofobi
He bende var peldod asansörde kalsam havasızlıktan değil korkudan ölürdüm
Ahsjs yazuk
Bide yükseklik var off ienxdujd
Korkmadığın bir şey var mı🙄
Var kedilerden korkmam arabadan uçaktan falan korkmam lsxmdkdld
Yüksekten korkup uçağa binmek nasıl bir tutarsızlık acaba
Oda ayrı ironi epxmfodpd 6 7 defa bindim
Cüzdan hala cebimde mi diye bakarım
Ətrafında adidas Nike eşofman giyili insan varsa dikkat et
Dolar kaç tl ona bakardım
10 kuruş
Çişimi yapmak için uygun bi bi yer ararım
Bence ayağına gelen tuvalet yapmışlardır
Yağ fiyatlarına bakarımdirek
Pwdlorepkfdodo listesi 10 TL
Kahve içmeden ayılamıyorum.
Vay be afiedd olsun o zaman
100 yılda neler yapmışım diye bakarım
Uyumuşsun dkmkxldd
O zaman neler olmuş diye araştırırdım
Heh en mantıklısı bu bence pdlckfd
İlk paranın durumunu öğrenirim
Togg ekonomyi ilerletmiştir baya eodkfododododockxkd
Umarım ilerler
Zor ama umarım yerinde saymak bile bizim için ilerlemek demektir umarım yerinde sayar
Ama benim, radevum vardı.
Artık yüz yıl beklediyse gidersin wğldrodpe
Kaptan Amerikadan alıntı, bro
Ney
Kaptan Amerika son sahne yaklaşık 70 yıl sonra uyanır ve...
Hemen Peggy e gider.
İzlemedim bilmiyorum
Tekrar uyurum. Rüyadır o.
Ğwkdoeğdod9ed benim rüyalar bu derece saçma oluyo
Duş alır kahve içerim
Oww mükemmel abi
Senin sorun kadar değil kardeşim
Teşekkürler ederim abi
Rica ederim kardeşim.
sevdiklerim öldüğü için ağlardım
Neden eminsin insan telefonu alır arar yaşıyor musunuz diye şdxmdkdld
o zaman onlar da donsun benim gibi uyansınlar
Eh işte belki öyle olur hemen ölmüşler diyorsun 😼
Bı on dakka daha uyurdum.
Yaşlanmışmıyım diye bakarım
Kimin cumhurbaşkanı olduğuna bakarım aynı mı yoksa değişmiş mi diye 😂
Türkiye'de dolar ne kadar oldu diye bakarım ilk.
Kahvaltı yaparım
Çok sıra dışı değilmi ya lemfodpdfkd
Bilmem öyle mi jfjdkd
Bence öyle eğförodğdldels 40 yıl düşünsem uyanınca aklıma gelmez
Hahaha benim en sevdiğim şey kahvaltı yapmak şu hayatta
Çalışmıyorsun galiba ya da okul falanda yok dşmxeolds
Çalışanlar kahvaltı yapamaz diye bir kural mı var
Yokta pek severek yapmaz aacele ile hemen Max 10 dakika sürer
Benim yarım saat sürüyor
Oo ne güzel ben 10 dkk hemen ama vakit yok die yoksa tadını çıkara çıkara yerim
Gece gündüz kahvaltı yapabilirim jfjdkkdke
E yuh ama ğelxrksğdkw