Bu hayatta yaptığım en iyi şey uzaklaşmak. Kin gütmem, hesap sormam, çirkinleşmem, zorluk çıkarmam. Sadece uzaklaşır ve soğurum...

Bu hayatta yaptığım en iyi şey uzaklaşmak. Kin gütmem, hesap sormam, çirkinleşmem, zorluk çıkarmam. Sadece uzaklaşır ve soğurum...

Bu hayatta yaptığım en iyi şey umursamazlık olabilir. yani genel de eskiden takardım ama şu an biraz daha umursamazım sorunlara değil çözümlere odaklanıyorum bu yüzdende beni durduran ya da beni engelleyen konuları görmezden geliyorum bunun yerine çözüm arıyorum..
Engelli bir çocugu yanıma alıp meslek öğretmek , kendi maddini gücüne ulaşmasını sağlamak , en güzel yönü ise her akşam ‘ gökhan abi cok seviyorum seni ‘ diye yüzünün gülmesini sağlamam.
Aha bu bizim junior
Evet , dünyanın en sempatik minik adamı 😂
Yaaaa ne güzel
kimseye karışmadan kendi hayatımı yaşamak dedikodu sevmem ben yapanı da tasvip etmem hayatımı kimseye muhtaç yaşamadan huzurlu bir duruma getirmeye odaklıyım sadece
Sevmek, affetmek, aşık olmak, değer ve kıymet bilmeyenden uzaklaşmak, kimse için kendimi paralamamak, kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek, insanlara sadece gerektiği kadar yakın olmak :)
Cevap
7Cevap
Büyük başarı uzaklaşmak, herkes beceremez. Tebrik ediyorum seni 😂
Benim yaptığım en iyi şey, insanlara yardımcı olmaktı : ))
kimseye gereğinden fazla değer vermemek sevildiğime emin olmadan sevmemek hayatı başkalarına göre değil kendime göre yaşamak
İnsanlara güvenmek. Ve ardından darbe yemek. En çok yaptığım şey.
kendi ayaklarımın üzerinde durmak oldu bence
Sanırım en iyi yaptığım şey empati.
Her koşulda anlayışlı olurum.
Susmak. Çok güzel susarım; hiç konuşmamış, hiç kırılmamış gibi ‽
Kredi kartı extresi ödemek 😂
Onu da iyi yaparım :)))
Yalnız değilmişim 😂
Öz saygımı ve sevgimi kazanmak.
Dert sahibi olmak
neyi en iyi yaptığımı bilmiyorum.
Güvenmek ve inanmak
Kendi işime bakmak