Mutlu olmaya mı, mutlu etmeye mi programlısınız?

ben her zaman için mutlu olmaya programlıyım ama bir yere kadar o da gerçekten aşkı bulduğum kişi çıkana kadar o zaman kendimi değil sadece onun mutluluğunu isterdim ben. çünkü benim için sevdiğim kadını mutlu etmek aşık olduğum kadının güzel bir hayat yaşaması her zaman daha önemlidir. ama şu an için kendimi düşünüyorum sadece aşık olduğum kişi olmadığı için
Her ikisine de odaklı olmak gerektiğini düşünüyorum ben hayatta. Bir insan sırf kendi mutluluğuna odaklı olursa bencilleşir ve bu onu yalnızlaştırır. Yine aynı şekilde yalnızca insanların mutluluğuna odaklı olur ve kendini unutursa o zaman da kalabalık bir yalnızlık içinde bulur kedini. Etrafını onu kullanmak için saran insanlarla doldurmuş olur. Kendini de insanları da düşünmek gerekir sağlıklı ilişkiler kurmak ve gerçek mutluluğu tatmak için
Teşekkürler ☺️
Rica ederim
Önceden kurma bebek gibi mutlu etmeye uğraşırdım kendimi erteleyip şimdi ise bıraktım dağınık kalsın akışına umrum değil bişey mutlu olduğum kadar mutlu ediyorum kendimi önemsiyorum gerisi boş
Genelde kendimden fazla karşımdakini (eğer değer veriyorsam) düşünürüm. bu yüzden " etmeye " diyebilirim..
mutlu etmiceksem meşgul etmem..
Cevap
20Cevap
Sevdiğim insanları mutlu etmeyi seviyorum. Onlar mutlu olunca bende tarifsiz bir şekilde mutlu oluyorum.
Mutlu olmaya odaklıyım ama bu mutlu etmeyide seviyorum.
Mutlu edeni mutlu ederiz.
Mutlu olursam, mutlu da ederim...
Etmeye genelde ama o da herkese değil ya hafiften bir tebessüm ettiren birini bende mutlu etmeye çalışıyorum
Eşduyum seviyem yüksek, fazla düşünceliyim. Mutlu olduğumdan daha çok mutlu ediyorum galiba insanları.
Mutlu olmaya yani ben mutlu olursam mutlu ederim her şey kendimizi mutlu etmekle başlıyor.
Mutlu etmek içinde elimden geleni yaparım, mutlu olmam içinde.
Mutlu olursam mutlu ederim. Yoksa ikisiyle de uğraşmam.
Hak edeni mutlu etmeye bu aralar kendimi mutlu etmeye planlandım.
mutlu olmaya cunku insanları mutlu etiğinde onlar size herzaman kazak sokuyorlar
Mutlu olursam, mutlu ederim.. Felsefem budur..
Mutlu olursam mutlu ederim
Mutlu etmeye :) çünkü öylesi beni de mutlu ediyor ve x2 mutluluk oluyor
Genelde etmeye 🥲
Şu herkesi eğlendirip eve gelip ağlayan kişi var ya o ben ahahaha😂
Mutlu etmeye :((
mutlu etmeye sanırım
Mutlu değilken nasıl mutlu edeyim
Karşılıklı bunlar
İkisinede değil sanırım
En İyi Cevap