Kişilik & Karakter Vicdanınız rahat mı yoksa vicdanınızı rahatsız eden hatalarınız var mı? bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnsanın vicdanı hatırladığı müddetçe, hiçbir hata unutulmuş değildir. Vicdanınız rahat mı yoksa vicdanınızı rahatsız eden hatalarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Benim vicdanım her zaman için rahat. çünkü o an için çözüm bulurum yani birine istemeden bir şey der kırarsam o an direk özür dilerim sonraya bırakınca vicdan azabı çekiyorum 1 0 Yorumla
seynepsx Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Çok rahat çok şükür 1 2 Yorumla seynepsx +1 yıl Teşekkür ederim eig için) Yorumla bLueetimeS +1 yıl Önemli değil 😉 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Vicdanımı rahatsız eden konuları tek tek çözdüm zamanında.. Uyuyamam yoksa asla..Şu an kuş gibi haififim o konuda.. 1 0 Yorumla
natıkıhayvan Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Vicdan hiç bir zaman rahat olamaz, dört dörtlük insan olmaz konusundan ayrı insan; insan olarak baktığında gördüğü kötüye bile vicdan yapar. 1 0 Yorumla