Uzun zamandır sık sık yaşamaya başladım, yaşlılıktan olsa gerek. Yaşayana kadar bilmediğin ama yaşadığın anda ben bunu daha önce yaşadım diyerek girdiğin karışık bir ruh hali.
Hac ve umre zamanım geldi sanırım. Ama daha yapacağım çok şey vardı :)

Uzun zamandır sık sık yaşamaya başladım, yaşlılıktan olsa gerek. Yaşayana kadar bilmediğin ama yaşadığın anda ben bunu daha önce yaşadım diyerek girdiğin karışık bir ruh hali.
Hac ve umre zamanım geldi sanırım. Ama daha yapacağım çok şey vardı :)

Beynin yorgunluğundan dolayı veya günün stresi yüzünden ani daha önce yaşamış gibi hissedebilirsin ama bunun çözümü bedeni ve beyni dinlendirmektir... hac , umre ( daha yorucu olabilir) yetmeyebilir baya bir uzun tatil yap sen
dejavu yaşamaya gerek yok ki zaten hergünü aynı yaşıyoruz. ama ben aynı olmaması için gün içine olan şeyelein değişmesini sağlıyorum. örneğin her gün aynı saatte işe gitmiyorum🤣
Evet arada yaşıyorum, o hissi biliyorum insan bi düşünüyo kafayımı yiyorum diye...
Reenkarnasyon gibi, ürkütüyor arada :)
Ben bunu ne zaman yaşamıştım o yaşadığın anı hatırlamaya çalışmak falan tam bi kaos...😄
Hayır yani bu bensem, bunu bir öncekinde yaşayan kim Allah' ım :)
Allahım sen aklımıza mukayyet ol.😄
Ya akıl mı kalmış işte, olanı da burada dağıtıyoruz :)
Teşekkür ederim. 🥳
Rica ederim :)
Evet, dejavu olayını bende çok sık yaşıyorum. Hatta bazen öyle anlar oluyor ki. Bir sonraki hamleyi bile tahmin edebiliyorum. Gerçekten de çok garip bir his bırakıyor insanda.
Rica ederim hocam
Cevap
3Cevap
Evet bazen yaşıyorum bende. çok nadir de olsa denk geldiği oluyor
Belki 5 yıl olmuştur yaşamayalı.
Bence seninkinin adı dejavu değil, yaşlılık 😂
Huzur evinden randevu alayım sana artık zamanı gelmiş hjhjk
Ya evet bunama diğer adıyla Demans olabilir :) Daha emekli olmaya 22 yıl var beni huzur evine almazlar. Belki deli numarası yaparsam düşkünler evi olabilir :)
Ortada kalmazsın seni koyacak bir yer buluruz el birliğiyle 😂
Allah korusun.
Sen hepimizi gömersin bence.
Oooo elinize kaldıysak var halimize diyorum. :) Ben planlı adamım bulurum bir yolunu :)
Aşk olsun.
Benim elime düşen anca iyilik bulur.
Sana ne zararım dokundu benim 😂😂😂
Puu sana
ahahaha sen çok yaşa, takıldım be. En az benim kadar iyisin ahaha
Senin kadar😂😂😂
Çok oluyor 🧘♀️
Sende normal :)
Niye
Bu yoğunluğa kafa ne yapsın
Ne yoğunluğu yahu :D
Bi emoji çehresini değiştiriyor insanın ahahah. Çalışıyorum dedin ya, e üstüne bir de burası, e onun üstüne de egonu okşayan yüzlerce hatta ve hatta binlerce egosevici ahahah
Anladım, evet öyle bakınca gerçekten çok yoğunum :D ama aslında değilim.
ahaha kimine yoğun kimine müsait diyorsun :)
Kimseye ne yoğunum nede müsait :D
Bak bunu ikinci kez yapıyorsun, nöronlarımla oynama. Azıcık saygınız olsun yaşlılığa. :)
🤐 saygılar, iyi günler
ahahaha bak yine yoğunlaştı, bilmukabele. Çok yorma kendini ):
Emoji bu olmalıydı :)
Ağlama tamam :D ben yorulmam yorarım 🧘♀️
Tatlı bir yorgunluk olduğuna dair iltifatlar aldın sanırım ahahaha inanma çoğu yalan söylüyor :P
Yoo almadım hiç 🥹 üzülmeli miyim
Yok be değecek şeyler için üzül :)
Yapamam bunu neyin neye değip değmeyeceğini kestiremiyoruz 😅
Kestirebilecek ince zeka var sende. Üzülmeye değer olan şeyleri ayıklamak bu devirde çok daha kolay. Dilerim hiç üzülmezsin de bu iki üç cümle ziyan olur :)
Hıhımmm.. teşekkürler çok amin
Çok amin :) Beleş iltifatı da kaptın ahaha, ama pardon egoseviciler bol bol iltifatta ediyordur :)
O kadar alışmışım ki iltifata, anlamadım ya be djdj :D kahkaha attım
puhahahaha bende öyleyim, o yüzden gömenlerle muhabbet ediyorum. Eziklesinler, gururumla oynasınlar, yerden yere vursunlar istiyorum ahahaha
Hahaha bu hiç normal değil :D normal değiliz
Mazoşist yaptı beni bu hayat, bu site ahahaha. Dilime ve göbeğime piercing yaptırdım. Geceleri canımı yakıp ağlıyorum ahahahah
ahaha yaa hayır olamaz, aynı yolda emin adımlarla yürüyorum :D koptum ya
Ya valla iki gülmesek hiç çekilmez bu hayat :) Heyecanla kaybol demeni bekliyorum ahahaha
Yani şimdi gül akşam kendine yapacağını yapıyormuşsun zaten :D
O değil de hamamda ve ocak başında çok zor oluyor be. Tellak kese atarken acaip hareketler yapıyor, ocak başında tam şili biberine yürüyorken dur diyorum kendime sakın yeme, yeterince acılı bu hayat.
Yazık sana be, ne acılar çekmişsin 🤧
Urfa lıyım normaldir. :)
İsotcannn :D
ahahaha aslında Yakutistan lıyım, ailem oğuz boylarından. Göbekli tepenin restorasyon işi için geldim :)
Rusça da biliyorsundur sen :D
Translate yi açtım ahahah sor sor
Sorun şu ki :D merak ettiğim bir şey yok
ahahaha sonuna kadar sıkıştıracağını düşünmüştüm :) Bir sahnenin daha sonuna geldik, kaybol desene :)
Kaybol demeden kaybolamıyor musun 😃
aa olur mu öyle saygısızlık addederim :)
Ben kaybol deyince saygısız olmayacağım yani :D at benim üstüme at. Hadi kolay gelsin
ahahah sen onu dün yaptın zaten :) Görüşürüz, ellerinden hürmetle öpüyorum.
Naptım ki 🙄 alnına da koy dhdj ok bye
Bende uzun zamandır yaşamıyorum henüz yaşlanmadıysam demek 😂
Eskiden çok olurdu artık yok, yaşanacak ne varsa yaşadım demek ki.
Evet, sık sık oluyor bu olay..
Azıcık yaşlan daha çok olur hafız
Yaşlılıktan değil bence ya hocam.. Hayat monoton, ondandır..
Programlanmış gibi her gün aynı şeyleri yapıyoruz haklısın. Ya her gün para kazanan insanlar sitem ediyor mudur diye deli bir soru belirdi aklımda :)
Koyacak yerleri yoksa ya da paranın altında kalma tehlikeleri varsa ederler.. 😄
Senin ve benim gibi karşılıksız iyilik yapabilecek insanların olduğunu bilmiyorlar :)
Hemen bir money emlak şirketi kurmalı.. 😄
ahahaha Money bank paranızın garantörü. Evinizden alıp güvenli ellerde büyütüyoruz :)
Sihirli parmaklar, paranızı uçurur.. 😂
Ver elini Almanya ahahaha
O zaman Almanya bize gelir be.. 😅
aga burası sakat burada ne işimiz var, tosun bile vurgundan sonra kaçtı
Ne demiş şair; gün olur, ömre bedel.. Öyle yaşarız biz de.. Zaten şunun şurasında ne kadar ömrümüz kaldı.. 😄
Bak Nietzsche diyordum Özdemir Asaf çıktı adamın içinden. Yok hacı ben Nazım gibi mahpus damlarında ömür çürütmek için çok yaşlıyım :)
Edebiyatta ayrım olmaz.. Yarın da Yunus Emre, Aşık Veysel çıkabilir.. 😅
Tespihlerimizi alır, akşama kadar volta atarız işte.. Ama koğuş ağası ben olurum.. 😄
Ya yatarız yatmasına da rakı işini asıl çözeriz ahahaha
Bir gardiyanı alırız kafaya ya.. Dert etme. 😄
ahahah
Sanki dün yaşadım bu durumu
Yaşıyorum arada sırada.
Sık olmasa da yaşıyorum. Yorgunluk ve alkol alımı da buna sebep olur.
Ayrıca çözümü onlar değil. Alkolü azaltıp stres kaynaklarından uzak durmak ve rahatlamak gerekir. Hac ve umre aynı şeyse bilemem.
Eskiden çok oluyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?