Bazen insanlar kafalarından geçenlerin karşı taraf tarafından duyulmadığını ya da görülmediğini sanabilirler ama unuttukları şey şudur ki; sandıkları kişinin sezileri onların sanrılarından çok daha güçlü ve gerçektir.. Keyifli geceler.. 🥂
#smell

Bazen insanlar kafalarından geçenlerin karşı taraf tarafından duyulmadığını ya da görülmediğini sanabilirler ama unuttukları şey şudur ki; sandıkları kişinin sezileri onların sanrılarından çok daha güçlü ve gerçektir.. Keyifli geceler.. 🥂
#smell
ben çok sabırlıyım çok değer veriyorum çok anlamaya çalışıyorum ama içim soğuyunca bıçak gibi kesip atıyorum bak ondan sonrası hiç umurumda değil
ne diyor organize işler de.. bir yıldız gibi kayar giderim hayatından ardımdan bakakalırsın işte öyle
İnsanları kolay silen biri değilim. Her ne kadar fevri olsam ve aniden çokça sözler söylesem de aslında sakinleştiğim zaman normale dönerim. Kişileri silene dek onlara kendi içimde onlarca şans veririm. Silme aşaması gerçekleştiği zaman onlar bunun aniden olduğuna inanırlar. Ama işin aslı öyle değildir. Ben bu silişi içimde yavaşça ve sindirerek gerçekleştirmişimdir.
Cevap
23Cevap
Silmek konusunda çok sabırlıydım. Eğer karşımdaki özene bezene uğraşıyorsa ben alttan almaya çalıştıkça o zaman siliyorum. Çünkü kendi istiyor. Ama son zamanlarda tahammül seviyem yerlerde önceki sabrı gösteremiyorum, önceki kadar.
Yanlış yapanı saniyesinde
Evet karşımda ki kişinin hatasına göre kolayca silebilirim. çünkü kimseye dur demem. bana karşı çok büyük hatası olduysa direk silerim düşünmeden. ama yılarca arkadaş olduğum kişiyi de direk silemem. yani aslında silsem de zor olabilir. bir kişi beni istemiyorsa ya da kötü davrandığını düşündüğüm an da zaten ben de soğuduğum için silmek daha kolay oluyor.
aşk da buna benzer seviliyorsam silmem sevilmiyorsam silerim. keyifli geceler
Selam gadası 🙃
Kolay silen birisi değilim. Ama hakeden birisi olursa kendisini yok sayarım.
Yanlış yapıldıysa
bir anda hiç düşünmeden
bir çok kez yaptım hayatımda en çok
Bu yönümden dolayı eleştiriliyorum
Doğru bildiği mi yapıyorum.
Bence dünyayı fazla ciddiye alıyorsun. Arada bir koyvermeyi denesen daha mutlu olduğunu göreceksin. Yazmakla silmekle yorma derim bence kendini.😂
Dışı melek içi şeytan olanı anında silerim... Neyseki iç görebilme özelliğim var, ve bu konuda asla yanilmadim🙏 göremeyenler için üzgünüm demek isterdim ama banane 😄
ahsh onlardan çok var maalesef ama işin ustası olan kişi her koşulda anlıyor kimin ne olduğunu :D zaman zaman safa yatmak da ayrı keyifli olabiliyor ama :D göremeyenler de doktora gitsinler ne diyelim ahs
Kolay kolay silmem ama sildiğim zamanda eskiye dönemem..
Değişir. Kim olduğuna, ne yaptığına, hayatımdaki önemine göre. Eğer seviyorsam ona fark ettirmeden birçok şans veririm. Eğer her defasında kaybediyorsa bu şansı silerim ‽
Affedici bir yanım var. Affederim bir veya iki kere oda. Bunun devamı geliyorsa, sonunda yine ben üzülüyor veya görmek istemediğim şeyleri kendi gözlerimle görüyorsam, hadi naşşş..
Yptığı hataya bakar bende çok iyi vardır ya da çok kötü ben arada insan tutmam çünkü aradaki insanlar daima alçaktır.
Benimle olan insanlar sectigim kisilerdir. Tek kalemde silmem için ciddi anlamda ters bir durum olmasi lazim.
Hayatımdan evet, aklımdan silmem zaman alıyor.
Onu silmek istedim ama o tükenmez kalemle yazılmıştı
Yeter ki, bir şeyini göreyim anında silerim.
Karşımdaki beni ciddi anlamda kırmış olmalı ki sileyim. Kolay silemem.
Hayır kolay kolay silmem ama silince de bitmiştir tamamen
kolay silemem hatta silerim diyenlerde silemez sadece unutmus gibi yapar
Arkadaşlıktan siliyorum ama aklımdan silemiyorum
istenmediğim yerde san, ye durmam hemen unuturum hemde hemen
Evet bu doğru. Başkaları hakkında düşünürken sezi yollarından insanların ne yaptığını neler yapmaya çalıştığını söylemeden duymadan sadece görerek fiili hareketleri sonrası o an nasıl bir kafada olduğunu rahatlıkla görebiliyorsun.
Hayır, bir insanı kolay mı kazanıyoruz da kolay sileyim. Çok kibirli tipler siliyor ama
Zor silerim ama tam silerim.
Kolay kolay silmem silersem de dönüşü yok.
Kolay kolay silemiyorum hayır 😒
Evet yaşanmamış farzederim
Yasanmislıllarimiz varsa silmem
Aynen harbiden kolay silerim
Hahaha ben çok yanlış anladım😄
Kolay silinen insanları evet. Silinmeyen insanlar onlar silinmir bizde ömrü boyu beynimizde kalıcıdır
Evet silerim
Evet
Hayır
Silerim.
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?