Selams,
Hayırlı geceler millet
Ne kadar kıskanç bir insansınız?

Selams,
Hayırlı geceler millet
Ne kadar kıskanç bir insansınız?

Ben kıskanç olduğumu düşünmüyorum.. sevdiğim kadına güvenirim. bir başkası yan gözle bakarsa da sahiplenirim zaten...
ve sevdiğim kadın da benim istemeyeceğim ya da beni üzecek bir şey yapmaz nasıl davranacağını bilir
İyi geceler :)
Ne hoş düşüncelere sahipsin. Ebeveynleeinin ellerinden öperim ne güzel yetiştirmisler seni ve elbette sende kendini eğitmişsindir senin görüşlerini okumayı seviyorum. (İzin almadan de diye kitap etmiş bulundum umarım sakıncası yoktur)
Sen diye*
Teşekkür ederim. o senin güzel bakışın. ben sadece içimdekileri söylerim her zaman. bende sorularını beğeniyorum. mantıklı sorular soruyorsun
Çok incesin ben pek düşünmeden soruyorum açıkçası eskiden daha çok aktiftim ama pek odaklanamiyorum diyebilirim ama tam olarak odaklandgim zaman sorularım idare eder kıvama gelir herhalde jshxjjxjdjd geçen kalbin gibi güzel olsunnnn.
Sende öylesin teşekkür ederim xcvcjdfjdf bende aslında görüşlere daha çok dikkat ediyorum soruları genelde öylesine soruyorum. senin de gecen güzel olsun
🙏✨🖤
Hayır düşünmüyorum. Eskiden baya bir kıskançtım. Sonra bıraktım bu huyumu.
Cevap
13Cevap
Çok kıskanç biriyim bazen içime atarım
Kıskanç bir insan değilim ama söz konusu sevdiğim insansa içimden katil civciv çıkıyor fakat civciv sonuçta, kimseye zararı yok. 😄
Bende sevdiğime çok kıskancım dır. Adamın aklını alırım
Hayır düşünmüyorum, öyleyim çünkü.
Düşünmüyorum, öyleyim..
Hayır, kıskançlık insanı boyutta sadece 🤏
Seven kiskanir o kaddar.
gereksiz kıskançlıklarım yoktur
Deger verdigim insani kıskanırım
Gerektiği kadar kıskancım
Çok değil ama kıskanırım, seven kıskanır
fazlasıyla kıskancım
Fazlasıyla
çok kıskancım mlsf