- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılCesaret edemem, yıkık , dökük bir ev vardı caddede, tenha bir yerde değil ona dahi giremedim, camları kırılmış, kimsenin yaşamadığı müstakil bir evdi bahçesi olan, o evin içine dahi giremedim başıma bir tehlike gelmeyeceğini bildiğim halde, çünkü çevresinde binalar var, market var o harabe evin, tenha, ıssız bir yerde değil o ev.
Kedi falan girer diye de korkarım , anlamsız korkularım var böyle. Ayrıca o evde acı anılar vardır , perili köşk misali evlerdir o evler , kötü hatıralar barındıran bir eve girip, o enerjiyi kendime çekmek istemem00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOklahoma'da ormanlık alanda terk edilmiş bir köyde bir ev vardı oradaki arkadaşlarımdan bir kaçı paranormal olaylara meraklıydı ama ben korkarım 😶
Neyse köy gibi yere giriyorlar gündüz vakitleri hiç bir şey yok. Şeytanlı olduğu iddia edilen (biz cin diyoruz) eve giriyorlar ufak tefek tahta sesleri geliyor ama görünürde bisey yoktu sonra evin 50m uzağına çadır kuruyorlar. gece tekrar gireceğiz diyorlar gece 12de girmeye çalışıyorlar ama içeriden değişik sesler gelmiş girmeye cesaret edememişler sonra saat gece 3 gibi evin önünde karanlık biseyler hareket ettiği görmüşler hatta videosu var. Kaçarak geldiler. Hatta youtube a yüklemişlerdi sonra kaldırdılar.
02 Yorumla- +1 yıl
korktunuz mu baya
Cevap sahibi+1 yıl@melekvehayranıı Ben orada yoktum ki 😅 ben illinoisteydim o sıralar
Geceydi karanlıkta köydeyim böyle bir ev var terk edilmiş atladım çetelerinden girdim bahçesine ağaçların meyvelerinden de yedim ondan sonra da eve giriyim bakiyim ne var ne yok diye girdim yerde oyuncak bebek bile buldum odalarını gezdim bi döşek vardi bi koltuk her yerini gezdim tuvaletini filan ama bayağı harabeydi camları kırık giriş kat bir köy evi sahipleri çok uzun yıllar önce terketmisler. Sonra girdim bi odasına kapattim kapıyı sidigim gelmiş işedim duvarına öyle çıktım evden. Tel feneriyle evi gezmistim komple
04 Yorumla
Soran+1 yılDuvara niye işedin
Soran+1 yılTuvalet kısmına yapsaydın bari
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, aslında her eve giremem yani malum yakın zamanda yaşadığımız şu deprem olayından sonra artık bir yere girerken 2 defa düşünürüm. Hayati bir şey olmadığı sürece içeriye girmek istemem, sağlamlığından emin olmak isterim açıkçası. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir yarını daha bekleyeyim, yarın tekrar atayım :)
Cevap sahibi+1 yılBir daha bunu bile yazmayacağım artık. Gördüğüm saygıya ve ilgiye göre hareket ederim :)
Soran+1 yılBöyle davranacaksan yazma zaten. Bir saygısızlık yaptığımı düsünmüyorum. Ilgiye gelince de nazik oldum daima. Her yorumuna beğeni atmasam da hepsini okuyorum. Bazı yazdıklarına yorum ve eig attım zaten. Sürekli başıma kakar gibi ima da bulunacaksan evet yazma.
Cevap sahibi+1 yılYok başına kakma değil, saygısızlık yaptın da demedim ama dediğim gibi bunları içimde tutmak istemedim. Sadece son sözlerimdi yani özür dilerim eğer kırdıysam. Amacım kırmak veya başa kakmak değildi kesinlikle.
Soran+1 yılAra ara eig veriyor, beğeni atıyor, yorum atıyor ve hepsini okuyorum. Böyle davranmandan hoşlanmadım.
Cevap sahibi+1 yılBir daha zaten böyle bir şey olmaz yani sondu. Öte yandan anladım evet fark ettim, teşekkür ediyorum beğeniler ve eig için. Onlar oldukça 2 kat daha mutlu oluyorum sayende sağ olasın :)
Soran+1 yılBen seni takipteydim ama beni engelleyip geri mi kaldırdin bilmiyorum ama takip ettiklerimden çıkmışsın. Kendinde beni takipten çıkarmışsın. Bence bu hoş olmadı. Elbette bu site de pek kişiyi takip etmiyorken beni etmen ve çoğu soruma görüş atman ile yoğun ilgini fark ettim. Ama benimle ekstra konuşmak istiyorsan da bir şey danısacağında mesaj atabilirdin 🙂 Neyse ben de teşekkür ederim süreli centilmen 😛 Kendine iyi bak..
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyi ben senden bekledim sude hanım ama hayal kırıklığına uğradım, üzüldüm çok ve içim cız ederek o şekilde yaptım, onun için de özür diliyorum ayrıca ama seninle hiç sohbet edemeyeceğimi falan düşününce veya kısa süreceğini de öngörünce öyle bir reaksiyon gösterdim. Takipleşme konusunda telafisi olur, hallederiz ama bozulan bağ yeniden onarılması zor olur. O bağı, ilgiyi hiç kaybetmeyelim birbirimize isterim :)
Soran+1 yılBen de özür dilerim incittiğim için 🙂🌸 Kedi fotoğrafınla, ilginle, açıklayıcı görüşlerinle içimi ısıtan bir üyesin. Seninle küs kalmak istemem. Sadece bir tık mesafe koyuyorum herkese çünkü şu aralar yalnız kalmak istediğim dönemdeyim. Bazen görüşlere cevap atıyor, bazen atmıyorum genel olarak. Zaten stalklarken fark etmişsindir ☺
Barısalım mı? 😅🌸
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim, hakkımda iyi şeyler düşündüğünü biliyordum ama beklediğimden de fazla oldu. Şimdi çok sevindim ama bana lütfen mesafe koyma, seni üzecek zaten hiçbir şey yapmam ve yapamam da. Yapı olarak öyle bir insan da değilim. Barışalım tabii ki, 1 saniye bile küs kalmayalım artık :) :D
Soran+1 yılYaa 😅
Mutlu etmeme çok sevindim..
Zaten pek mesafeli sayılmam, azıcıkk 😅😅🌸
Özünde kötü biri olduğunu düşünmüyorum zaten 🙂
Barıştık, vatana millete hayırlı olsun 🤝😂
Cevap sahibi+1 yılAmin amin :D şu an ben de çok mutlu oldum gerçekten tebessüm ettirdin. Çok teşekkür ederim ben de sana :) :D
Soran+1 yılYaa 🌸😅
Ben de mutlu oldum valla yaa..
Mutluluğun daim olsun pofidik kedi 🙂 Cici akşamlar diliyorum en tatlısından 💗
Cevap sahibi+1 yılBen bir şey diyecektim ama veda eder gibi yazmışsın :) :D
Soran+1 yılMikrofon sen de kedi 🎤
Soran+1 yılSeninle konuşurken fotoğraftaki kediyle konuşuyor gibi hissediyorum yaaa aşırı tontiş WÇXDHDMDND
Cevap sahibi+1 yılSıkılmayacaksan ve uzun soluklu konuşabileceksek mesajlaşalım mı istersen :)
Cevap sahibi+1 yılAhaha aslında kedi yazıyor, ben bir kediyim bilmiyorsun :D
Soran+1 yılGercekten merak ettigin bir durum varsa sorabilir/danisabilirsin elbette 💗
Sadece öylesine, zaman geçsin diye atılmış kısa ve anlamsız mesajları sevmiyorum. Sürekli de gecerli bir konusma nedeni olmadigi icin ara sira konusuyorum 😅 Eğer bir durum varsa gel tabii ki 🌸
Cevap sahibi+1 yılTamam yazdım gitti o zaman :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
+1 yılTercih etmem biriyle girebilirim özellikle tek başına asla
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 209,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben giderdim tabi ki de
00 Yorumla Neden girmeyeyim ki? Böyle şeylerden asla çekinmem, mezarlıkmış, evmiş vs insanlar da neden çekinir anlamam yani. Ne olabilir en fazla boş bir ev zaten maksimum olacak şey içinde birisi vardır belki evsiz vs.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda müthiş bir korkağımdır. Ama karanlıkta köyde çok da yürüdüm yemek başıma diye de eklemeliyim, lakin ev gibi kapalı mekânlarda... Casper falan vardir orada ya.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok, içeride neyle karşılaşacağımız belli olmaz. Belki polisten kaçan bir katil saklanıyordur, belli mi olur? Örümcek, fare vs. düşünülecek son şey.
00 Yorumla
+1 yılGirerim ya ne olcak en fazla cin vardır altıma sıçar kaçarım jdjdjd
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılValla korkarım ama çok meraklı biri olduğum için yanıma birini alır illa girerim o eve yoksa uyuyamam gece 😄
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılGirerim niyetimiz rahatsızlık vermek değil çalıp çırpmak değil döküp kırmak değil hiçbir şeye zarar vermicez diyip xsxsxsx
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle çok istiyorum ki. Başkasıyla girdiğim oldu. Tek girmedim ama severim. Güvenli olduğuna emin olsam girerdim.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvine göre değişir... Yıkık dökükse zor ama belli bir hikayesi olduğu izlenimi veren sağlam bir yapıysa olabilir...
00 Yorumla Evet dag basında degilse birtanesi girdim yıkık bina 35 yıldır terk edilmiş köy korka korka girdim kurt falan cıkar diye
00 YorumlaArkadaşlarımla toplanıp bi macera olabilir ama tek başıma belamı aramak istemem 😂
10 Yorumla
+1 yılBöyle yerleri gezen bir Youtuber var Hasan Ada. Severek izlerim videolarını.
00 Yorumla
+1 yılHayalet - cin vb şeylerden ziyade ayyaş vb insanlarla uğraşmak istemem.
00 Yorumla
+1 yılÇoçuk ken girerdik hatta çoçukken sevişirdik biri yakalamıştı.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılTerk edilmiş evlerdeki gizem beni herzaman cezbetmiştir...
00 Yorumla Tek başıma değil de yanımda biri olması lazım
00 Yorumla
+1 yılGirerim yanında güvende hissettiğim biriyle tek giremem.
00 Yorumla
+1 yılÇok sıkıntı şu an namaza kalktım korkuyorum yeterli açıklamayı yaparsam uyuyamam 🤣🤣🤣🤣🤣🙈
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Girmem ama nerede olduğuna bağlı tabi güvenilir bildigim yerdeyse girerim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Girmem desemde geberesice merakımdan kesin girerim
00 Yorumla
+1 yılİnsanın en büyük korkusu kendisi olmalı bunlar faso şeyler.
00 Yorumla
+1 yılÇok severim çokça da girdim böyle mekanlara tabi yanımda arkadaşlarım ve tedbirim olacak 😂
00 YorumlaEn son grdgmde çürük tahtaya basıp altına gecmistm 🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılAman ne olacak okurum ayetel kürsi yi girerim
00 Yorumla
+1 yılBiz çocukken baya çılgınlıklar yaptık. Şimdi olsa hayatta yapmam.. Çünkü eski ben değilim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılMacera olsun heyecan yaşamak için girerdim😅
00 Yorumla
+1 yılDökük binalara girmem çünkü yıkılsa başıma boş yere ölmüş olucam.
00 YorumlaÇok girdim gençken. Metruk binalar vardı çocukluğumda.
00 YorumlaEvet Girerim Tabikide Bende Ki Cesaret Kimsede Yok Olmaz
00 Yorumlahiç öyle bir şansım olmadı, o yüzden bilemedim ne yaparım.
00 YorumlaÖrümcekler ve fareler beni korkutmuyor sadece temiz elbise ile girmemek lazım.
00 Yorumla
+1 yılPublic seks için ise girebilirim sanırım ama diğer zamanlar giremem bence :///
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gece köy mezarlığından geçmişliğimiz var o neki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet. Girip kuş falan varsa onları beslerim. Yan köyde boş evler var. Gidip oraya sığınan kedi, kuş falan besliyorduk
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok severim, oralardaki yaşanmışlıklar fazlasıyla etkileyici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkarım. Yanından geçerken bile korkuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCesaret değil ki bu aptallik. Tabiki girmem. Cinler böyle yerlerde barınıyorlar işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılÇocukluğumda maceraperest olduğum için girmişliğim var
00 Yorumla
+1 yılKüçüklüğümden beri hep böyle şeylerden korkarım ama bu tür perili yerlere girerken cesaret patlaması yasiyorum
00 Yorumla
+1 yılGirirerim, gece mezarlığada girmistim tek başıma
00 YorumlaÇok severim çünkü orada anı var geçmiş güzel veya dram yaşanmışlık var emek var. Özlem var
00 Yorumla
+1 yılOooo delisin valla görürsem affetmem çok kez yaptım acayip atraksiyon oluyor 😂
00 Yorumla
+1 yılBir amaç yoksa niye gireyim birde ev kötü durumdaysa yıkılma tehlikesi varsa girmem
00 Yorumla
+1 yılbende ki merakla evet 👀😄 merak korku heycan bir arada yaşamak keyifli oluyor 😄
00 Yorumla
+1 yılEvet , merak ve itinayla 😊. Peki sen?
025 Yorumla
Soran+1 yılHayırr😅
- +1 yıl
Peki merak eder misin 😃
Soran+1 yılEderim 😛
- +1 yıl
O zaman beraber girebiliriz 😊😉
Soran+1 yılCanıma susamadım😬
- +1 yıl
Teessüf ederim. Ben yaninda olacağım. Sen arkama saklan birsey olmaz 😃😄
Soran+1 yılBenden önce kaçarsın 😅
- +1 yıl
Sanırım senin , " buraya girmek mümkün değil " diye bildiğin, Aynı zamanda merak ettiğin bir yer var sanırım, en küçük gizem benim için ötesinde çok güzel keşiflerin hayalini barındırır. En iyisi sen oranın adresini ver , ben giderim oraya. Senin gidemeyeceğin anlaşıldı 😊😉
Soran+1 yılAllah allah 🤡
Belli bir yer yok ama böyle yerleri bir yandan da merak ediyorum- +1 yıl
Madem öyle, neden benden önce kaçarsın diyorsun 😃😃
Soran+1 yılÇünkü karşına çıkacak şey insan olmayabilir ki 2 yumrukla bayıltırım diyesin 😬
- +1 yıl
Karşıma birsey çıkacak mı bilemeyiz ki, çıkmayadabilir. Hadi diyelim insan dışı bir varlık oldu. O da olabilir , illaki bizi öldürmek veya dovmek için orada olduklarını nereden biliyoruz? Belki böyle bir durum yok.
- +1 yıl
😃😃
Soran+1 yılSenin evine biri pat diye girse huzursuz olmaz mısın? Gidelim diye korkutmaya çalışırlarsa Allah'ıma kavuşurum WLXHXMDND
- +1 yıl
Kıyamam yaa , çok tatlısın. Seni kaybetmek istemem ama , hayatın en güzel yanı Allah a kavuşmayı bilmek ve ümid etmek insan için 😊. Söylediklerinde haklısın. Bu tarz yerlere girerken Allah ın adıyla ve Allah in selamıyla girilirse, sorun olmaz.
Soran+1 yılTeşekkür ederimm 😅💗
Ben girmesem daha iyi 😬- +1 yıl
Rica ederimmmm , küçük tatlı güzellik 😇😊. O zaman bana böyle bir yer denk gelirse girerim. Hatta fotoğraflar çeker, sana gönderirim ve anlatırım olur mu 😊
Soran+1 yılHayır olmaz. Korkutucu 😬
- +1 yıl
Tamam o zaman 😊. Senin için eğlendirici veya keyif verici olan neler var? Onlarla ilgilenelim 😊
Soran+1 yılBrowni 😅
- +1 yıl
Hemen gönderiyorum o zaman😇😃
Soran+1 yılHayali bile güzeldi 😋
- +1 yıl
Çok sevindim. Ama bilseydim yerini hayalde bırakmazdım gerçekten
Soran+1 yılDüşünmen yeterli teşekkürler🙂💗
- +1 yıl
Rica ederim 😊🩷😇
+1 yılterk edilmiş evde yaşıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh! Nasıl?
- +1 yıl
çok zorlu zamanlardı
Merakıma yenik düşerim kesin..
10 Yorumlaevet girebilirim kız
00 YorumlaNiye gireyim ki
00 Yorumla
+1 yılHayır korkarım giremem.
00 Yorumla
+1 yılGirmem, gerek yok atraksiyonlara. 😄
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İlgimi çekerse neden olmasın.
00 YorumlaGirmem.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yıltürkiyede terk edilmiş evmi kaldı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Girerim isterse cinli perili olsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılTinercier vb. olabilir, girmem
00 Yorumla
+1 yılSalavat getire getire gireriz he he
00 Yorumla
+1 yılÇok da severim böyle yerlere girmeyi
00 Yorumla
+1 yılilgimi çeker ama girmem
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri