"Çoktan aldığım bir karardı, zor oldu dile dökmek.. Hiç yoktan verdiğim bu zararı sana düşüyor affetmek.. "

"Çoktan aldığım bir karardı, zor oldu dile dökmek.. Hiç yoktan verdiğim bu zararı sana düşüyor affetmek.. "
Dile dökmekten ziyade alamadığı kararları olan biriyim
Arafta kaldığım askıya aldığım konularım var. Can sıkıcı ama gerçek bu. Bir kararı kesin olarak aldığımda bunu dile dökmekte zorlanmayan biriyim.
şu an için dile dökmekte zorlandığım bir kararım yok. ne karar verirsem vereyim her zaman arkasında olurum çünkü. sevmediğim bir karar vermiyorum bu yüzden de iyice düşünür ve beni mutlu edecek kararı alırım her zaman için.
Hayır yok bir karar vermişsem dile getiririm
Teşekkür ederim 😀
Dile getiremediklerim var elbet.. çünkü her şey dile gelmez.. çok zordur kelimeleri bir araya getirip cümleler kurmak.. hatta çoğu kez muhatabı anlasın istersin..
Teşekkür ederim 😊
Cevap
11Cevap
bütün kararlarımı dile dökebilirim gönül rahatlığıyla
bu güne kadar aksi olmadı
Bir karar almak benim için inanılmaz zor olduğundan dolayı aldıysam diyorumdur. Zaten toplasan bikaç tane karar almışımdır bu zamana kadar … acı ama gerçekk
Var, aktif olarak spora başlayacağım kararımı hep terk ettiğim için artık söyleyecek olsam kendimden utanıyorum.
Bir karar almışsam dile getirmekten zorlanmıyorum. Direk söylüyorum. Bu kadar dürüstüm bu konuda.
Kime karşı? Neye karşı? Çok kapsamlı bi soru olmuş bu 🤭😂
Her kararımi dile dökemiyorum.. benim için bu kadar kolay olmuyor maalesef
Islamiyette akıl aramak mantıksız
Cevabi olmayan tonla soru var
Dilime kadar geldiyse dökmekte de zorlanmam
Benim yok
uğraşamam son cümlem hep en baştadır
Bir karar verirsem dökerim kolayca dile.
Hayır zorlanmadan söylüyorum
Evet var
Hayır yok
Hayır yok. Olmadı da..
Evet var
Evet
Pek olmadı
Evet var çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?