Bir ömre kaç kitap sığdırdın?

#kitaplıkım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ömre kaç kitap sığdırdın?

#kitaplıkım
Bir çok kitap sığabilir. benim en çok sevdiğim kitap yüzüklerin efendisi kitabı. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, dünyanın kaderini değişterecek olan yüzükten kurtulmak için verilen mücadeleyi konu ediyor. Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habersiz olan Frodo, büyücü Gandalf'ın anlattıkları sonrasında dehşete kapılır. Bu yüzükten ve müstakbel savaşlardan kurtulmanın tek yolu, gücünü toplamaya çalışan Sauron'u da engellemek için bu yüzüğü yok etmektir. Yüzüğü yok edilebileceği tek yer olan Mordor'a götürmek için kendini feda eden savaşçılardan oluşan bir ekip oluşturulur. Çok uzun ve çetin geçecek olan yolculuk başlar. Orta Dünya'nın kaderi, bu insanların ellerindedir.
böyle fantastik kitapları veya filmleri seviyorum insan her zaman okumalıdır bence
Bunun gibi liste gerçekten de uzar gider. Benim en sevdiğim kitaplar bunlardan oluşuyor. Yani aklıma gelenler bunlar.
Kitap okumaya gidiyorum ben
Teşekkürler
Kişiye g9re değişir
Cevap
6Cevap
mum yanar
mum ışıldar
kendileri yoktur gölgeleri oluşur
ferinden korkulsa da rahmetin
yenilmez toprağa can katmanın kudreti
bir ömrehayat kitab sığar
görülecektir…
Eskiden, lise& üniversite döneminde daha çok okurdum, romanlara ağırlık verirdim. Anne olunca pedagojik kitaplara sardım, peşinden psikoloji ve kişisel gelişim. Hiç de saymadım.
Valla 10 kitap felan anca okudum ne yalan söyleyim.
Bir ömre kaç kitap sığar bilinmez ama her kitaptan kalan anılar kadardır, duygular...
Aynı kitapları tekrar okumak sayılıyor ise çok sığıyor..
Harika bir şey
Saymadım kaç kitap oldu
Ömrün sahibine ve ömre göre değişir ya o
500 falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?