En son ne zaman kırıldın? Neye kırıldın ve seni kim kırdı?

Ben bugün kırıldım en son. Hem umutlarım, hem insanlığım kırıldı 😞
En son ne zaman kırıldın? Neye kırıldın ve seni kim kırdı?

Ben bugün kırıldım en son. Hem umutlarım, hem insanlığım kırıldı 😞
Zamanında o kadar çok kırıldı ki artık duyarsız bir insan haline geldim. Bu saatten sonra herhangi birinin beni kırabileceğini düşünmüyorum. Asla böyle bir şeye izin vermem çünkü. Belki büyük konuşma diyeceksin bana ama yeterince darbe aldım zamanında. Bu aldığım darbeler ders ve tecrübe oldum benim için. Artık gardımı yere düşürmüyorum kolay kolay.
Olur insan incinir kırılır. İçinde var ettiği umutlarını yitirebilir. Gayet doğal ve olabilen durumdur. Lakin tecrübe o durki buda geçer diyip sabredip başka zamana başka şekilde bakabilmek için yeni bir umut ile hayatına devam eder.
Ty🤞
Şaşırdım özür dilerim 🙏 Senin gibi inançlı , mantıklı ve güzel görüşleri olan biri umudunu nasıl kaybeder anlayamadım. Hem tevekkül umut demek değil mi❓️
Umudumu kaybetmedim sadece insanlığa dair umudum kırıldı. Ama umut kırılmaz, kırılsa dahi kil gibi yeniden bir araya gelir.
Hah işte böyle 🙂
Daha bugünlerde...
Hayatıma aldığım her insanı insan olduğu için sevip değer veriyorum. Ama çoğu bu ilgiyi, değeri, sevgiyi hak etmiyor.
Katılıyorum
Cevap
11Cevap
Bence sorun ne bilmiyorum ama umudunu kaybetmemelisin. yani insanlık düzelmez bence de ama yine de iyi insanlarda da biz görmesek bile varlar. bu yüzden her zaman için iyi düşünmek gerekiyor.
Benim de kalbim pek kırılmıyor son zamanlarda çünkü alıştığım için sorun olmuyor bende artık.
Kalbimi tadilata verdim. Üzerine de "kırılacak eşya vardır" yazısı astım. Hadi bakayım inşallah kırılmaz diye umut ediyorum. 😅 -en son ne zaman kalbim kırıldı diye düşünecek olursam da birkaç gün önce olması lazım. Fakat ustalar onu da halletti, kırık parçaları süpürdüler sağ olsunlar. "Dyson alırsan daha kolay olur abla" da dediler ama dedim "ne gerek var yav markaya" herhangi bir cadı süpürgesi bile yeter. 😄🧹 Ben onlara söyleyeyim de senin kalbe de tadilata gelsinler, isim olarak beni ver, daha özen gösterirler. 🥳
hfgjfhtjgfh oluur sende olmasan kalbim perili köşke dönecek hee
Perili köşklerde servis ücreti daha fazla olabilir ayıktırayım da ajsjsh
fchvcfcfg bişi olmaaz olmadı mahzene kilitleriz hehehe
😂😂😂😂
bir o kadar kırıldık ki kırılacak parçamız kalmadığı için kimse bizi kıramıyor.
Umutlarım kırıla kırıla bir hoş oldu. Toz duman oldu sanki. Ama kızmıyorum insanalara haklılar belki de kendilerine göre ne diyelim.
Her şerde bir hayır vardır. Belki de kalbin kırıldı bu sayede çiçek açacaksın, "neyin hayır neyin şer olduğunu siz bilemezsiniz" ayetini unutmamak lazım
Öyle, vardır Rabbimin bir bildiği demek ki
Dün kırıldım ama yine kendim kendimi kırdım 😂 bir insan her şey güzel giderken kendini nasıl üzerin canlı haliyim.
Bilmez miyiim bazen neden demekten kendimi alamıyorum
Dengesizim melii tek cevap bu şimdi uçarak evin içinde geziyorum😂😂
vgjhbvgh o yüzden pek takılmıyorum yine efkar saati geldi herhalde diyorum senin için 👻
😂😂😂
Dün gece itibariyle yine kırıldı, sağ olsun kendisi var olsun. Ama iyiyim yaa, içimi boşalttım gözlerim de dahil şimdi gayet iyiyim. 🌼
Bilmiyorum ki..
İlkbahar gelince kalbim kime neye kırıldı unuttum. 😌
Kalbini..
Öhöm öhöm onu sana özel söyleyeyim.. 👀 🫶🏻💖❤️🔥🌸🧚🏻♀️
Seninle her yere gelirim.. 🫶🏻
Geldimmmm🙆🏻♀️
maaşımı az bulduğunda kalbim kırıldı 12.000 lira maaşım
Çok olmadı be abla, çok umut ediyoruz hep boşa çıkıyor en çok da ona sıkılıyorum. 😕
Sürekli kırılıyor
Hesaplar bana göre değil artık hatırlamıyorum
Kalbim kırık ama umutlarım sağlam
Ya kim kırdı kuzu senin güzel kalbini?🥺
Öyle belli biri değil ya bir olaya üzüldüm gene. Arada oluyor ama merak etme yapıştırdım bile kalbimi 💜
Doğduğumdan beri hiç kalbim mutlu olmadiki
Hergün kıranlar var sagolsunlar 😂
Çok oldu.
oho her gün
iki ay evvel
Bu gece 😢
🥺
2016
Sanırım bugün.
Dündü galiba
Dün gece
Yakın zamanda