Kişilik & Karakter Hissettiğiniz yaş nedir? ThePou Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Hissettiğiniz yaş nedir? Yaşlı mısınız özünüzde yoksa genç mi? Güncellemeler+1 yıl Süper Soru Teşekkürler Hissettiğiniz yaş nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hissettiğim bir yaş kalmadı pek fazla. yani bende bilmiyorum sanki 30 gibi yani zihnim yorulmuş halde 0 1 Yorumla ThePou +1 yıl Herkese yorum yetişrirsen olacağı bu :)
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl 30 hissediyorum 💆🏻♀️Hayatın vermiş olduğu yorgunluk 1 4 Yorumla ThePou +1 yıl 30 Aslında çok da yorgunluk yaşı değil olgunluğun başı sayılır Yorumla seymabasu1 +1 yıl 30 yaşına daha gelmedim bilmiyorum ama ben olgunluk seviyesini şu an yaşadığımı düşünüyorum Yaşanmışlıklar insanı bir tık ileriye götürüyor Yorumla ThePou +1 yıl Tecrübe çok ağır bir ders öyle değil mi? Yorumla seymabasu1 +1 yıl Öyle ama onlar olmadan da bir şeyleri bilmiyorsun istediğin kadar eğitim al tecrübe kadar fayda etmez Yorumla
melikeeeee_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl On yedi on sekiz ya da küçük bir çocuk olarak 0 2 Yorumla ThePou +1 yıl Neden peki? Yorumla melikeeeee_ +1 yıl Karakterimden olsa gerek Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bazen 17 bazen 57. Fakat asla olduğum yaş değil. 0 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kendimi 80 yaşındaki bir nene gibi hissediyorum.. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşksızlık krizi aktifken 50 yaşında hissediyorum, kriz haricinde 28-30. 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl 105 yaşında hissediyorum öyle de davranıyorum ‽ 0 0 Yorumla
Batemann Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Normalde 60 70 hissederdim ama şimdi daha genç hissettiren birileri var 0 0 Yorumla
eslinamm Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl 16 yaşımda takılı kalmış gibi hissediyorum, lakin 2020... 0 1 Yorumla ThePou +1 yıl Neden o yaşta kaldın Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. 44 yaşında hissediyorum :) 0 2 Yorumla ThePou +1 yıl Tam yaşındasın yani Yorumla saskinomayra +1 yıl aynen. Yorumla
Nazdemirben Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl 65 yaşında hissediyorum😂🥺 0 2 Yorumla ThePou +1 yıl Neden o kadar fazla? Yorumla Nazdemirben +1 yıl Hayat şartları😂😂 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arada 35 bazeen gerçi sıklıkla 23 falan 😂 0 2 Yorumla ThePou +1 yıl Az daha düş :) Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Yiok ya Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. bazen 20 hissediyorum bazen 80 ortası yok 0 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu anda bulunduğum yaşta hissediyorum. 0 0 Yorumla
Balcicek899 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl 65 hissediyorum 0 29 Yorumla ThePou +1 yıl Hay maşallah solmuş çicek :) Yorumla Balcicek899 +1 yıl Vallaha ya soldurdular beni🤣🤣🤣 Yorumla ThePou +1 yıl Tohumların umarım saçılmıştır etrafa da yeniden küllerinden doğarsın Yorumla Balcicek899 +1 yıl Vallahi bilmiyorum sacilsa ne fayda tohumun kendi bozuk çıkan gine bozuk cikar🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla ThePou +1 yıl Allah seni ne etmesin kahkaha attım iş yerindekiler bana bakıyor Yorumla Balcicek899 +1 yıl Yaaa adamı böyle guldururler iste🤣🤣🤣 Yorumla ThePou +1 yıl Ahaha insan senin yanında yaşlanmaz ya. Arkadaşım olmanı isterdim Yorumla Balcicek899 +1 yıl Bende ama evliyüm🤭 :/ Yorumla ThePou +1 yıl Fark eder mi ki? Enişteme selamlar KS de bir kankam olacak :D Yorumla Balcicek899 +1 yıl Evet aleykümselam teşekkür ederim🤭🤣🤣🤣🤣 Yorumla ThePou +1 yıl O kadar olumsuz ki hayatım hala gülüyorum ya solmuş çiçek :) Yorumla Balcicek899 +1 yıl Takma boş ver beya ya deli olursun ya düvel hayat o kadar kısa ki zaman çok çabuk geçiyor insanın her dakikası değerli aslında gercekten😊 Yorumla ThePou +1 yıl Bana şeyi anlat enişteyle nasıl tanıştınız severek mi görücü üsülü mü? Hikayeler hoşuma gidiyor Yorumla Balcicek899 +1 yıl Yarı görücü usulü oldu ya ayni yerde çalışıyorduk biz ben hoşlandım ondan sonra o da çıkma teklif etti sonra evlendik sonra meyvamiz oldu🤣🤣🤣 Yorumla ThePou +1 yıl Ahaha harika ya. Allah bağışlasın sonra çiçekler soldu hemi tohumlarda bozuldu. Mutlu musun peki? Dürüst bir cevap isterim Yorumla Balcicek899 +1 yıl Mutluyum aslında yaşadığım hayat çok güzel zengin değilim ama beni herseye rağmen bırakmayan bir eşim ve çocuğum var Yorumla Balcicek899 +1 yıl Sen anlat bakam🤣 Yorumla ThePou +1 yıl Bende günler fotokopi gibi iş ev ev iş :) Yorumla Balcicek899 +1 yıl Ya napcan beya hep geçim derdi insan OT gibi oluyor çalışmakta kolay değil geçinmek kolay değil ya bu devirde evlimisin🤣 Yorumla ThePou +1 yıl Bekarım henüz dökmedim çiçeklerimi :) Bi anam bi ben varız başka kimsemiz yok Yorumla Balcicek899 +1 yıl Aaa ne kadar güzel bak sahip çık annene en güzeli analar bir tane ❣️😊 Yorumla ThePou +1 yıl Evet yani şimdi evlenmek istesem anamı istemez olmaz ayrı yaşasa onada içim el vermez. Böyle güzel şimdilik Yorumla Balcicek899 +1 yıl Aynen hakikaten boş ver annen seni binbir zorlukla büyüttü kimbilir neler çekti soyleyemedi... kadınlar gerçekten cennetlik tabi kimileri çok şeytan hatta erkekler cok saf oluyor ya benim kociskom cok saf 🤣 Yorumla ThePou +1 yıl Sende şeytan mısın :D Yorumla Balcicek899 +1 yıl Eh yani sonuçta kadınlar tek ayakta 40 tane yalan söyleyen canlı varliklar🤣🤣🤣 Yorumla ThePou +1 yıl Vay be daha neler öğreneceğim hakkında kanka :D Yorumla Balcicek899 +1 yıl boş ver ya ogrenme🤣 Yorumla ThePou +1 yıl Ahaha teşekkür ederim bu güzel sohbet için. İsmin kadar güzel yaşam dilerim Yorumla Balcicek899 +1 yıl Amin sende bende çok memnun oldum tesekkur ederim🤣 Yorumla
Sarma-aşık Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 17 hissediyorum 0 2 Yorumla ThePou +1 yıl Profil resminde 17 gibi duruyor :) Yorumla Sarma-aşık +1 yıl Teşekkür panda Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bazen 13, bazen 56. 0 2 Yorumla ThePou +1 yıl Neye göre 13 neye göre 56 peki? Yorumla gale8 +1 yıl Salladım. Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl 35 gibi 0 9 Yorumla ThePou +1 yıl Neden o kadar olgun? Yorumla Pelin73748 +1 yıl Ruhum öyle hissediyor Yorumla ThePou +1 yıl Benii de çok üzdüler ama sabah kalkıp işe gittim Yorumla Pelin73748 +1 yıl Bende öyle yaptım Yorumla ThePou +1 yıl Ve bizi üzdüler inanabiliyor musun bizim gibi insanları üzdüler Yorumla Pelin73748 +1 yıl Bende inanamıyorum buna Yorumla ThePou +1 yıl Sarılalım ağlaşalım birinin sarılmasına çok ihtiyacım vr Yorumla Pelin73748 +1 yıl Benimde öyle Yorumla ThePou +1 yıl Ah ah sana ulaşamadım Yorumla
eskisifremiunuttum Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Tam yaşımı hissediyorum. Gayette dinç hissediyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. 346 falan 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Bazen 6 bazen 60 0 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. 35-40 0 0 Yorumla
Şansı-şanzuman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. 52 orta yaş 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Yasliyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hissettiğim bir yaş kalmadı pek fazla. yani bende bilmiyorum sanki 30 gibi yani zihnim yorulmuş halde
Herkese yorum yetişrirsen olacağı bu :)
30 hissediyorum 💆🏻♀️
Hayatın vermiş olduğu yorgunluk
30 Aslında çok da yorgunluk yaşı değil olgunluğun başı sayılır
30 yaşına daha gelmedim bilmiyorum ama ben olgunluk seviyesini şu an yaşadığımı düşünüyorum
Yaşanmışlıklar insanı bir tık
ileriye götürüyor
Tecrübe çok ağır bir ders öyle değil mi?
Öyle ama onlar olmadan da bir şeyleri bilmiyorsun istediğin kadar eğitim al tecrübe kadar fayda etmez
On yedi on sekiz ya da küçük bir çocuk olarak
Neden peki?
Karakterimden olsa gerek
Bazen 17 bazen 57. Fakat asla olduğum yaş değil.
Kendimi 80 yaşındaki bir nene gibi hissediyorum..
Aşksızlık krizi aktifken 50 yaşında hissediyorum, kriz haricinde 28-30.
105 yaşında hissediyorum öyle de davranıyorum ‽
Normalde 60 70 hissederdim ama şimdi daha genç hissettiren birileri var
16 yaşımda takılı kalmış gibi hissediyorum, lakin 2020...
Neden o yaşta kaldın
44 yaşında hissediyorum :)
Tam yaşındasın yani
aynen.
65 yaşında hissediyorum😂🥺
Neden o kadar fazla?
Hayat şartları😂😂
18 🥳
Azıcık daha düş :)
Arada 35 bazeen gerçi sıklıkla 23 falan 😂
Az daha düş :)
Yiok ya
Tam da bulunduğum yaş
20yim ama 18 gibi hissediyorum
30 gibi hissediyorum.
48-49 gibi hissediyorum
Bazen 18 bazen 50
bazen 20 hissediyorum bazen 80 ortası yok
Şu anda bulunduğum yaşta hissediyorum.
65 hissediyorum
Hay maşallah solmuş çicek :)
Vallaha ya soldurdular beni🤣🤣🤣
Tohumların umarım saçılmıştır etrafa da yeniden küllerinden doğarsın
Vallahi bilmiyorum sacilsa ne fayda tohumun kendi bozuk çıkan gine bozuk cikar🤣🤣🤣🤣🤣
Allah seni ne etmesin kahkaha attım iş yerindekiler bana bakıyor
Yaaa adamı böyle guldururler iste🤣🤣🤣
Ahaha insan senin yanında yaşlanmaz ya. Arkadaşım olmanı isterdim
Bende ama evliyüm🤭 :/
Fark eder mi ki? Enişteme selamlar KS de bir kankam olacak :D
Evet aleykümselam teşekkür ederim🤭🤣🤣🤣🤣
O kadar olumsuz ki hayatım hala gülüyorum ya solmuş çiçek :)
Takma boş ver beya ya deli olursun ya düvel hayat o kadar kısa ki zaman çok çabuk geçiyor insanın her dakikası değerli aslında gercekten😊
Bana şeyi anlat enişteyle nasıl tanıştınız severek mi görücü üsülü mü? Hikayeler hoşuma gidiyor
Yarı görücü usulü oldu ya ayni yerde çalışıyorduk biz ben hoşlandım ondan sonra o da çıkma teklif etti sonra evlendik sonra meyvamiz oldu🤣🤣🤣
Ahaha harika ya. Allah bağışlasın sonra çiçekler soldu hemi tohumlarda bozuldu. Mutlu musun peki? Dürüst bir cevap isterim
Mutluyum aslında yaşadığım hayat çok güzel zengin değilim ama beni herseye rağmen bırakmayan bir eşim ve çocuğum var
Sen anlat bakam🤣
Bende günler fotokopi gibi iş ev ev iş :)
Ya napcan beya hep geçim derdi insan OT gibi oluyor çalışmakta kolay değil geçinmek kolay değil ya bu devirde evlimisin🤣
Bekarım henüz dökmedim çiçeklerimi :) Bi anam bi ben varız başka kimsemiz yok
Aaa ne kadar güzel bak sahip çık annene en güzeli analar bir tane ❣️😊
Evet yani şimdi evlenmek istesem anamı istemez olmaz ayrı yaşasa onada içim el vermez. Böyle güzel şimdilik
Aynen hakikaten boş ver annen seni binbir zorlukla büyüttü kimbilir neler çekti soyleyemedi... kadınlar gerçekten cennetlik tabi kimileri çok şeytan hatta erkekler cok saf oluyor ya benim kociskom cok saf 🤣
Sende şeytan mısın :D
Eh yani sonuçta kadınlar tek ayakta 40 tane yalan söyleyen canlı varliklar🤣🤣🤣
Vay be daha neler öğreneceğim hakkında kanka :D
boş ver ya ogrenme🤣
Ahaha teşekkür ederim bu güzel sohbet için. İsmin kadar güzel yaşam dilerim
Amin sende bende çok memnun oldum tesekkur ederim🤣
17 hissediyorum
Profil resminde 17 gibi duruyor :)
Teşekkür panda
Bazen 13, bazen 56.
Neye göre 13 neye göre 56 peki?
Salladım.