Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada benim düşüncem değil sadece, dünya böyle düşünüyor. Amerikadan gelenlerde avrupadan gelenlerde. Yok sen kazık yemişsin filan bunları geçin, ben zaten türkiyeden biriyle ilişki yaşamadım
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bide eleştiriyi kabul etmezler, yok geçmiş olsun, sen kazık yemişsin. Kabullenmeyin arkadaşlar, dünya aleme rezilsiniz. Şu sayfada daha iyi anlıyorum nası tipler olduğunuzu.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senın egonun kaynagı nedır pekı? Kendınce arguman uretıp tum dunya dıyerek genelleme yapabılcek arastırma veya tecrubeye mı sahıpsın? hıcbı turk kızıyla ılıskı yasamadan haklarında bu kadar bılgı sahıbı oldugunu dusunduren sey nedır sana?
Yorum yapmadan önce Bi araştırma yapabilirsin , bi kaç tuşa basarak
Gerek yok bızzat sorabılcegım kısıler var genelleme dedıgın seye hadı dıyelım bıkac tusa basıp erıstım dedıgın dogru cıktı dıyelım senın ego kaynagın nedır?
Benim bi egom yok, ben kimseye üstünlük taslamıyorum, kimseyi aşağı görmüyorum ama böyle kendini bişey sanan , boş insanlara değer vermek zorunda değilim.
Elbette degılsın kendı hayatında kımı nereye koyacagına sen karar verırsın ama yaptıgın yorumda rezılsınız veya ıslerı bıtene kadarsınız demek asagılamak oluyo senın dusuncen baska olabılır ama yansıttıgın sey bu ıyı veya kalıtelı ınsan olmanın ırk secmedıgını cok ıyı bılıyorum kadın veya erkek farketmez ılıskıler ıkı cıns arasında ıse bı tarafı buna ıten nedenler karaı cınsınde etkısıyle olur toplumsal bılınc baskı alıskanlıklar sekıllendırır cogu zaman o yuzden genellemene katılmamakla beraber ınsanlardakı gereksız egoyu kıbırı yanlıs buluyorum bende
Sorun şu, kültürsüz, eğitimsiz, kendisini cinsel obje olarak erkeklere lanse eden, açık saçık fotoğraflarla, sadece dış görünüşünü pazarlayan kadınlar aşırı türedi. Ve gerçekten kendilerini çok değerli sanıyorlar erkekler onlar için sinir bozucu ve değersiz , çok çabuk vazgeçebilen ilişkiye saygısı olmayan sürekli burnu havada. Benim gözlemleri
Int sayesınde dıger ulkeler vr ınsanlarla ıletısım arttıkca gordukcr herkes bı sekılde ozenmeye veya degısmeye baslıyo ama sorun bu ıste bızım kulturumuz veya toplumumuz geregı buna musaıt degılız avrupa kafasını cok yanlıs anlayan ınsanlar bu ornek verdıklerın yanı ne yaptıklarını aslında bılmeyenler kendılerıne verdıklerı degerı buna baglayan vrya kendılerıne bu sekılde drger verdıgını sananlar toplumsal degısme uzun seneler alır zaten o baska bı konu ama kısısel gelısme ve degısme ıcın beyın yerıne bedenden baslanınca sonuc bu aynı sey hemcınslerım ve hemcınslerın ıcınde gecerlo kadın erkek ayırt etmeden yorumluyorum toplum bellı cografya bellı yetısme tarzı bellı bunun dısında bı marjınallık yasamak ısteyenın beynen ve bedenen yapması gerek bunu tam olarak yapmak ıstedıklerını yapamayıp yarım yamalak ozenmekten kaynaklı sorun
Geçmiş olsun umarım bu genellemeyi atarsın ve boyle olmayan insanlarla tanışırsin
Ne konuda geçmiş olsun?
Bir şeu yaşamadan mıbu kadar genelleme yaptın? Bir şey yaşadığını düşündüğümden öyle dedim
Anladım istediğini düşun o zaman
Şu siteye giriyorum yorumlara bakıyorum bir ilişkiye değer verme yok, karşısında ki erkeğe saygı yok. Genel türkiyeye bakıyorum soru sorcak olsan sanırsın numaranı isticek oracıkta sevgili olma teklifi edicekmiş gibi yüzleri bi tuaf çekiliyor. Daha neler neler, her erkek sizin peşinizde evet çok özelsiniz. 😃 bi düşünün ama erkeğe benim ne faydam var
Yüzlerini cevirip cevirmemeleri kişisel değil mi? Ben bana yazana yazıyorum başkası yazmaz belki de yaşanmışlıgivardir. Belki de dediğin gibi egosundandır. Erkeğe saygı olmaması da dediğin gibi. Ama göreceli. Herkesin aynı olması gerekmez. Genelleme bunlar. Erkeğe bir faydası olması için de birisinin, onunla bir iletişimi bir geçmişi olmasi gerekmez mi? Seni yargılamıyorum şahsi düşüncelerim ve hala istediğini düşünebilirsin
Genel konuştum, bunu söyleyen bi ben değilim tüm dünya böyle düşünüyor
Tüm dünya diyemezsin çünkü ben ve alttaki yorumlar da böyle düşünmüyor. Tanıdığım binlerce kişi de düşünmez. Bu da demektir ki tüm dünyayı işe katıp genelleme yapıyorsun.
Kabullenme tamam. :) en son bulgaristanlı bi kız arkadaşım bile böyle söylemişti. Yani diğer ülkelerin erkekleri değil sadece kızları dahil düşünceleri şöyle türkiye de ki kızlar, ego, kibir, gereksiz özgüven, bir balon gibiler içi boş bi şekilde şişmişler olarak niteliyor. Kabullenme dediğim gibi mutlu yaşayabilirsiniz böylelikle
Sen de kabullenme önemli degil. Ayrıca dünyadaki kızlardan Türkiyedeki kızlara iniş yapman da bu işin cabası. Haydi kuruntusuz günler dilerim sana
Kuruntu mu 😃 biraz araştır, türk kızlarında ki özgüven sebepleri yaz google amcana. Gerçeklerle yüzleşmekten ne kadar korkuyorsun, çünkü içinde ki özgüvenin boş olduğunu görmek istemiyorsun, çok iyilerine layık olduğunu düşünmek seni mutlu etmiş , çok büyük çöküşü olur bunun ileride söylemedi deme 😄
Hah hah komikti. Bir erkekle ilişkim olmamışken güzel güzel kandır kendini devam. Kendimi gerekene ispatlarım sana değil
1 kadına yüz erkek yürüyor
sen çok kazık yemişin knk geçmiş olsun :(
sizler kalıdıyorsunuz