Kişilik & Karakter Can sıkıntısında en çok ilgilendiğin bir alet ne olabilir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Can sıkıntısında en çok ilgilendiğin bir alet ne olabilir? Can sıkıntısında en çok ilgilendiğin bir alet ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bilgisayar tabi ki de bilgisayarım ile sürekli ilgilenirim film izlerim oyun oynarım ve sosyal medyada takılırım 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Telefonum tabiki.. Onsuz asla ben nerdeyim telefonum orada.. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Telefon 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Görsel ❤️ ben. Telefonumu çok kullanırım 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Sigara sanırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilgisayar tabi ki de bilgisayarım ile sürekli ilgilenirim film izlerim oyun oynarım ve sosyal medyada takılırım
Telefonum tabiki.. Onsuz asla ben nerdeyim telefonum orada..
Telefonum kesinlikle..
Telefon
Görsel ❤️ ben. Telefonumu çok kullanırım
Sigara sanırım
El yayı
Telefon