Kişilik & Karakter 3 gü Sabahlamayı sever misiniz? Meryyc Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 başım çatlıyor bir daha sabahlamam arkadaş🥲 Sabahlamayı sever misiniz? Cevap Yaz 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sabahlama sende 🙄 Eğer keyifli bir aktivitenin içindeysem severim. 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Severim ama sohbeti keyifli biri olması lazım karşımda 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 45,8b cevap paylaştı. Hayır hiç sevmiyorum çünkü uykumu alamıyorum :D bir de çok sıkıcı oluyor benim için 0 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 3 gü Sabahlamak tembellerin işidir gundüz de hep yatarlar etrafi bo götürür. 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 3 gü Bence kötü ya bende geçen gece uyumamistim. beynim. bir tuhaf oldu 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 27 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gece uykusunun yeri ayrıdır. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üniversitede olurdu 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 697 cevap paylaştı. İş güç var, sorumluluklar olunca yapamıyorsun. 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 34 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seks yapmazsam hayır. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 29 , eic 88% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 639 cevap paylaştı. Ne yaptın? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sabahlama sende 🙄 Eğer keyifli bir aktivitenin içindeysem severim.
Severim ama sohbeti keyifli biri olması lazım karşımda
Hayır hiç sevmiyorum çünkü uykumu alamıyorum :D bir de çok sıkıcı oluyor benim için
Sabahlamak tembellerin işidir gundüz de hep yatarlar etrafi bo götürür.
Bence kötü ya bende geçen gece uyumamistim. beynim. bir tuhaf oldu
Konuşacağım biri varsa severim tek başıma asla sabahlamam
Gece uykusunun yeri ayrıdır.
Üniversitede olurdu
İş güç var, sorumluluklar olunca yapamıyorsun.
Ne yaptın sabaha kadar
Seks yapmazsam hayır.
severim ama farklı bi şekilde
Kimle olduğuna bağlı
Sevmem
Ne yaptın?
Severim kafa dengi olursa tabi ;)
Nerde sabahladin
Sevmem