Kişilik & Karakter 3 gü Pazar günlerini seviyor musunuz? _Ćamdànnesneé_Fenomen Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Hayır, çünkü yarın pazartesi kgkgkh Pazar günlerini seviyor musunuz? Cevap Yaz 30 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Abdurrahman00tFenomen Takip Et Master Yaş: 25 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. - Pazartesiyi seviyor musun? Hayır çünkü pazar değil. Bu nasıl iş fkdk 0 2 Yorumla _Ćamdànnesneé_ 3 gü AHhah apo yaaa Allah seni🤣 benim de kafamda deli sorular Yorumla Abdurrahman00t 3 gü 🤯 Yorumla
AşkıÖldürmekFenomen Takip Et Master Yaş: 28 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hayır ben de sevmiyorum pazartesi habercisi 😅 0 0 Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 gü Kişilik & Karakter konusunda 23b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
tuba-suedaFenomen Takip Et Master Yaş: 37 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seviyorum. 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence de bende sevmiyordum eskiden 🤷🏻♂️ ama iş veren olduğum için pazartesiyi seviyorum 😬😬 0 0 Yorumla
m Alessapl Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Ben de pazartesiyi bekliyorum yeni evimin elektrik abonelerini başlatmak için :/// asdjdk 0 0 Yorumla
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı. evet çünkü insanlar evde trafik olmuyor rahat rahat takılıoyrum 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Pazarları severim uzun uzun yat sonra çık dolaş falan 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin mantığına göre cumartesiyi sevmek lazım 0 0 Yorumla
SistemKurbanı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 3 gü Hergün ayrı bir heyecan ama bu pazar iyideğil hava kapalı 0 0 Yorumla
06Baskann Takip Et Xper 2 Yaş: 21 3 gü He ya abla yat yat yat akşam Nasıl oldu anlamıyorsun yeminle 😅 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 45,8b cevap paylaştı. Pazar günleri sevmiyorum 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Benm için her gün aynı 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Pzrtesiyi bı tek benmi seviyorum. 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet seviyorum 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 43 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 840 cevap paylaştı. Hayır, kötü bir vibe veriyor 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 92% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Favorim cumartesi 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 29 , eic 88% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Severim ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Pazartesiyi seviyor musun? Hayır çünkü pazar değil. Bu nasıl iş fkdk
AHhah apo yaaa Allah seni🤣 benim de kafamda deli sorular
🤯
Hayır ben de sevmiyorum pazartesi habercisi 😅
Evet severim
Seviyorum.
Bence de bende sevmiyordum eskiden 🤷🏻♂️ ama iş veren olduğum için pazartesiyi seviyorum 😬😬
Ben de pazartesiyi bekliyorum yeni evimin elektrik abonelerini başlatmak için :/// asdjdk
evet çünkü insanlar evde trafik olmuyor rahat rahat takılıoyrum
Pazarları severim uzun uzun yat sonra çık dolaş falan
Senin mantığına göre cumartesiyi sevmek lazım
Hergün ayrı bir heyecan ama bu pazar iyideğil hava kapalı
He ya abla yat yat yat akşam Nasıl oldu anlamıyorsun yeminle 😅
Pazar günleri sevmiyorum
Benm için her gün aynı
evet çünkü sessizlik var
Pzrtesiyi bı tek benmi seviyorum.
Evet seviyorum
Hayır çünkü genelde nöbette oluyorum
Hayır, kötü bir vibe veriyor