Kişilik & Karakter İçinizden yanlış denebilecek şeyler geçiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim çok sık geçer ama tabiiki hiçbirini yapmam. Güncellemeler+1 yıl Kendimi saykoymuşum gibi hissettirdiniz bea siz de dökülün kafanızdan neler geçtiğini 🙂 İçinizden yanlış denebilecek şeyler geçiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır geçmiyor ama arada bazen geçiyor. yani bunu yapmalısın diyen bir yanım da oluyor ama umursamıyorum genel olarakyani dinlemiyorum 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl arada geçiyorsonra diyorum ki neyse devam et sen akıllı olmalısın filan..geçiyor öyle.. 0 0 Yorumla
Parçalayıcı Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Çok, ama bireysel çerçevede kamu oyunu etkileyecek şekilde olmayanlar geçiyor. Şartlar uygun olsa yaparım sanırım 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Dürtüler oluyor. Düşünmemeye çalışıyorum. ama her şeyden önce insanım. KAfamı farklı şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum 1 0 Yorumla
FrestGreen Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 97% +1 yıl Hiç aklımdan çıkmıyor ki, bir tanesini de yaptım 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Şeytan peşimizi hiç bırakmıyor ki ama durmam gereken yerde kendimi frenliyorum 0 0 Yorumla
Klausen Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kime göre neye göre yanlış bana göre işin o boyutu da var. 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. 😂😂😂Doğruyu çok nadir yaparım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yanlış denilebilecek her şeyi ergen olduğum zamanlar yaptım. Artık kendime saygı duyarak doğru şeyler yapmaya çalışıyorum. 2 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl şu an neler geçiyor bi bilsen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilemem Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çoook. Bazılarını yaptığın oluyor mu? 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl şu an rakı açıp içesim geçiyor mesela ama yanlış. 1 1 Yorumla ByToRo +1 yıl Sayla değilsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Araba surerken geliyor 2 3 Yorumla sevmistim3164 +1 yıl Ne geçiyor Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Neden? Yorumla Soran +1 yıl Çok mantıklı Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Birgün pišman olursun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl O yüzden yapma Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Mesaj atarmisin Yorumla Soran +1 yıl Nope Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Sen bilirsin kìzim Yorumla Soran +1 yıl Tamam oğlum Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Arkadaş olabilirmiyiz Yorumla Soran +1 yıl Birbirimizin sorularına cevap verebiliriz elimden en fazla bu gelir Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Niye sevgilinmi var Yorumla Soran +1 yıl Keyfim böyle istiyor sadece. Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl örnek ver neler geçiyor içinden 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Katliam, intihar vb. Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı. Bazen oluyor tabii 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ne geçiyo 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Katliam, intihar vb. Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Oha deli Yorumla Soran +1 yıl Sordun söyledim.. Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Kafayi yemisin Yorumla Soran +1 yıl Kim yemedi ki? Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Dimi haklısın of dertlendim Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Arada 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır geçmiyor ama arada bazen geçiyor. yani bunu yapmalısın diyen bir yanım da oluyor ama umursamıyorum genel olarak
yani dinlemiyorum
arada geçiyor
sonra diyorum ki neyse devam et sen akıllı olmalısın filan..
geçiyor öyle..
Çok, ama bireysel çerçevede kamu oyunu etkileyecek şekilde olmayanlar geçiyor. Şartlar uygun olsa yaparım sanırım
Dürtüler oluyor. Düşünmemeye çalışıyorum. ama her şeyden önce insanım. KAfamı farklı şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum
Hiç aklımdan çıkmıyor ki, bir tanesini de yaptım
Şeytan peşimizi hiç bırakmıyor ki ama durmam gereken yerde kendimi frenliyorum
Kime göre neye göre yanlış bana göre işin o boyutu da var.
😂😂😂Doğruyu çok nadir yaparım
Hiç düzgün geçmiyor ki
Yanlış denilebilecek her şeyi ergen olduğum zamanlar yaptım. Artık kendime saygı duyarak doğru şeyler yapmaya çalışıyorum.
şu an neler geçiyor bi bilsen
Bilemem
Herkesin icinden biseyler gecer
Çoook. Bazılarını yaptığın oluyor mu?
şu an rakı açıp içesim geçiyor mesela ama yanlış.
Sayla değilsin
Araba surerken geliyor
Ne geçiyor
Neden?
Çok mantıklı
Birgün pišman olursun
O yüzden yapma
Mesaj atarmisin
Nope
Sen bilirsin kìzim
Tamam oğlum
Arkadaş olabilirmiyiz