Benim kafam ses kaldırmıyor.
9 gü
En babaanne özelliğiniz ne?

Benim kafam ses kaldırmıyor.
Cereyanda kalmamaya dikkat ederim.
Evden sevdiğim biri dışarı çıkıyorsa dikkatli olmasını tembihlerim.
Rüzgârlı günlerde kapı çarpmasın diye stoper kullanırım.
Cevap
55Cevap
Yaz kış ayaklarımı sıcak tutarım hep çorapla gezerim. Napiyim evladım üşüyorum.
Çok çabuk baş ağrıması
Ne sıcağa ne soğuğa geliyorum 😅
Benimde kafam ses kaldırmıyor.
Gürültü sevmim
Benimde sese gürültüye hiç tahammülüm yoktur. Kendi de çok yüksek çıkar çok konuştuğum zamanlar kendi sesimden bile yorulur rahatsız olurum.
Hani olur ya misafir geldiğinde neyi varsa gerekli gereksiz ortaya koyan, ne kadar yedirse de asla tatmin olmayan ve dolaptan sürekli birşeyler çıkarıp yapan gelenleri ölümüne yediren teyzeler o da aynı ben yiyin kuzularım yiyin diyerekten herşeyi yaparım 😅
Bu babaanne özelliği midir bilmiyorum ama eğer yanımda geniş bir çanta varsa rulo peçeteyle bile gezerim, o çantanın içinde gerekli gereksiz her araç olur. Hatta bu yüzden arkadaşlarım benimle dışarı çıkmayı sevdiklerini söylüyor çünkü her şey bulunur yanımda ihtiyacımız olabilecek unutmam asla.
Suyu boşa akıtana, oturmadığı odanın lambasını yakana kızarım, kapatmasını tembihlerim... İsraf sevmiyorum.
Ayni abim
Babamdan geçti banada...
Güzel birsey ama..😌👍🏼
✋👍🌷
Bazı yaşıtlarımın yanında teyze gibi hissettiğim oluyor 😅
Olgunsun ve hassas ruhlusun ya ondandır 😊
:)) Takip isteğimi kabul etmeyecek misin? @BenimHepUmudumVar
Dağınıklık sevmem toplamaya çalışırım her yeri herkesin dağınıklığını, boşa elektrik su kapatırım, çocuk sesini falan bende kaldıramıyorum artık fazla sese tahammül yok televizyonda kısıyorum.
Dislerimi çikarıp çamaşır suyuna bastıracağım gunleri iple çekiyorum
İtiraf: kışın çorabımı pijamanın içine sokuyorum ve patik giyiyorum.
Çevremde ki herkese karşı acayip anaç ruhluyum herkes benim yıvrım olabilir 😄
Örgü örüyorum
Kafam sesi götürmüyor
Eve kimse gelsin istemiyorum
Evden çıkmıyorum
Ya Rabbi şükür diyerek yerimden kalkıyorum 😂 liste uzar gider aslında
Ayni bn
🤣🤣 örgüye devam
Ciddenmi😅🤭kaldimi budevirde
@pirpirella000 örüyorum yeğenlerim için
Masallah ellerine saglik ozaman ben biara atki õruyodum biraktim ana zevkli is😊🌹👏🏼
@pirpirella000 evet üretme hissi güzel
Herkesin gtünü toplamaya çalışmak (talep edilmese de)
Sürekli yediğim yiyeceği başkasına zorla ikram ederim. Şunu da ye bunu da ye. Rahmetli nenemden kalma alışkanlıklar. Nimetlerimizi paylaşmak
Televizyonun sesi yuksek olunca kisin diyom. gõturmuyo kafam yuksek sesle konusan insanlar ayyy nasil basim agrir hemen
Bar konser gibi gürltülü yerleri kafam almaz genelde
Avm gibi çok kalabalik ve kapalı yerlerde fazla durunca da nefes alamam bunalirim
Üşüdüğüm zamanlarda ya da sabah kalkınca annemin bana ördüğü siyah örme yeleğim var, onu giymek 🤣🤣
Ne babane gördüm ne dede nede anneanne küçüktüm vefaat ettiğimde biraz inatçı insanım sanırım bu bizim büyüklerden geliyor bu yapım.
Aynısı be guvenlik kardes
Gerçekten
Neden herkes aynı soruyu soruyor ve detayda aynı yazıyı yazıyor?
Benim sorumun aynısı evet 🙄
@greenmilitary KS kaldırır o zaman şikayet et. Ben görmedim sorunu
Etmicem banane
En İyi Cevap