Sizi birisi herhangi bir yere davet ettiğinde hemen kabul eder misiniz yoksa nazlanır mısınız?

Bugün kulak misafiri oldum, kafede otururken teyzenin birisini bir tanıdığı aradı yarın kahvaltıya gelin diye, teyze de yok siz bize gelin dedi sonra da karşı taraf tekrar söyledi anladığım kadarıyla.. Teyze de yarın sabah bakalım dedi ve telefonu kapattı. Yanındaki kişiye de sabah tekrar ısrar ederlerse gideriz dedi. Siz davetleri kabul eder misiniz yoksa nazlanır mısınız?
Şöyleki apar topar edilmiş bir davetse ya da boş kalmış beni davet ediyorsa reddederim. Ortak bir zaman diliminde buluşmak benim için en makulu.
Davet eden kişiye bağlı. Sevdiğim adam ise hafif naz niyaz yaparım.😅 Onun dışında arkadaşlarıma pek nazlamam direkt kabul ederim.
Teşekkür ederiim 😍🙏
Cevap
25Cevap
Planım yoksa kabul ederim. Öyle naz niyaz yapmam ve saçma buluyorum naz yapma olaylarını...
sevdiğim birisi ise giderim
sevmediğim birisi ise direk ret ederim nazlanmak bana saçma geliyor
O kadar net ve hemen kabul ederim ki müsaitsem, söylemiş olmak için söyleyen biri bunu bilir baştan söylemezz 😄😄
Kimin, nereye davet ettiği önemli. Keyifli geceler.
Gidesim varsa giderim
Kabul ederim..
Yalvar geleyim.
Naz sevmem
Ne tarz bir etkinlik olduğuna ve kimlerle orada olacağına bağlı olarak, kabul etme durumum değişir.
Genel olarak, arkadaşlarım veya ailem tarafından davet edildiğinde hemen kabul ederim; ancak, daveti verebilecek birkaç kişinin dışındaki bir kişiden geldiğinde, kendim ve diğerleri için uygun olup olmadığını kontrol etmek isterim.
Kimin nereye davet ettiğine göre değişir benim için yani tanıdığım bir arkadaşımsa samimi olduğum bir arkadaşım ise tabi ki de o zaman kabul ederim. ama tanımadığım birisi ise samimi değilsem muhtemelen kabul etmezdim. bunun dışında düğünlere hiç gitmediğim için kim davet ederse etsin ben gitmem hiç bir şekilde düğün sevmiyorum çünkü
Daveti kim yapıyor davetin türü nedir bunlar önemli. Örneğin sevmediğim birisi olacaksa direkt gelmiyorum derim. Ben netimdir ya evet ya hayır asla nazlanmam
Sorunu anladım. Keyfi nazlanan için bir şey diyemem. Bazılarının bu durum ilgisizlikten ilgi görürüm diye hoşuna da gidebiliyor.
Keşke 3. Seçeneğin var olduğunu unutmasaydiniz.
Gideceğim yere ve kimlerle gideceğime göre değişir.
Çift olanlarla ancak çok yakın olmam lazım ki kabul ediyim.
Onun haricinde gideceğim yerin neresi olduğu önemli.
Açıkçası bu bir nazlanma değil benim her günüm planlı birden arayıp plana dahil olmalarını beklemeleri absürt. 1 hafta önceden haber verir bende ona göre kendimi ayarlarım.
Eğer gitmek istiyorsam naz yapmam. Gitmek istemiyorsam reddederim. Gitmek istemiyorsam ama kurtuluş yoksa yapabildiğim kadar naz yaparım.
Nazlık bir durum yok gitmek istersem giderim gitmek istemezsem gitmem ruh halime bağlı hayır der geçerim çokta umrumda olmaz
Biraz nazlanir gibi yaparım sonra hemen kabul ederim🤣 her gün gidilmez milletin kapısına ama insan da sıkılıyor evde kös kös oturup ya..
Şehir içinde duruma göre kabul ederim; ama şehir dışına çıkılacağı zaman zor. Ailem göndermiyor.
Senin gibi güzel bir kız davet ederse ımm şeyy, acaba hangi böbreğimi alacaklar diye düşünürüm ve kabul ederim
Kişiye göre değişir. Eğer çok değer verdiğim birisi ise, kırmam kabul ederim.
Ben hep biraz nazlanırım, genel olarak da nazlı biriyim zaten 😂
En İyi Cevaplar