O dönemlerde pek farkında olmayız ama üzerinden zaman geçince "Ben buna mı ağlamışım cidden?" Deriz ya. 🙄🤦♀️
En saçma ağlama nedeniniz neydi, hatırlıyor musunuz?

O dönemlerde pek farkında olmayız ama üzerinden zaman geçince "Ben buna mı ağlamışım cidden?" Deriz ya. 🙄🤦♀️
En saçma ağlama nedeniniz neydi, hatırlıyor musunuz?

Ya ben bazen Yalnızlığımı aşırı hissettiğim zaman hani arayan soru olmadığı zaman ya da arayıp soracak insan olmadığı zaman hissediyorum ve ağlama krizine girerek geçebiliyorum yani. Diğer bir konu Annemi özlüyorum Hani anneme yaşadığım günleri annemin çöpleri ekmek toplayıp da biz doyurduğu günleri hatırlıyorum babam ayakkabı boyası ile ayakkabı boyayarak insanlar geçim sağladığı günleri hatırlıyorum Hani o günlerden biz bu okudum bugüne getirdi getirdi ama ben hani atanamadığım bir adam akıllı maaşım yok çok şükür Sağlam saatin elinde ama bir düşünsene 10 tane üniversite bitiriyorsun Güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum O konuda ya düşünüyor mu şöyle Bana diyorlar ki doktora yapma diyorlar ki doktora yapacağım diyorum
Günaydın,
Ben kolay kolay ağlayamıyorum maalesef. Babamın cenazesin ya da ölüm haberinde bile ağlamadım. Daha doğrusu ağlayamadım. Sadece çok eskiden bir film sahnesinde göz yaşlarıma engel olamamıştım. Oda yine annesine veda etmek istemeyen bir çocuğun hikayesini konu alıyordu. Bunun dışında dediğim gibi öyle kolay kolay ağlayabilen bir insan değilim.
Hangisi daha utanç verici diye düşünüyorum şu an ama😂 bir kez reglken ablam tam buğday ekmeğimi yedi diye ağlamıştım ağrım vardı tekrar markete gitmek istemiyordum😅
Ama haklı bir isyan. O ağrı ile insan nereye gitsin? 😂
Evet ama hıçkıra hıçkıra ağlayıp ekmeğimi yemiş diye ağlamam hala taklidimin yapılarak gülündügü bir konu 😂😂
Ahahahaha o biraz değil baya baya komik olmuş işte 😂😂😂
Ağlamak istediğim için kendimi çok zorlayıp ağlamamdı cmsncndn
ne ne neeeğ 😂😂😂
Ya bazen ağlayasım geliyor ağlayamıyorum bende kendimi zorluyorum 😂
Cevap
7Cevap
Ben kolay ağlıyorum ve bu durumumu sevmiyorum. Duygusalim ve gözyaşlarım hemen pıt pıt akar.
Grip olduğum zaman ağlıyorum. Kalkamıyorsam kendi ihtiyaçlarım için ya da ev işi yapamıyor olduğum zaman zoruma gidiyor😅
Dizi/film sahnelerine ağlamak herhalde 🙄
Ben saçma bir şekilde ağlamıyorum genel olarak. gerçekten mutsuz olduğum için ağlarım ya da bazen zaten mutsuz olduğum için ve üzgün olduğum için dizi film sahneleri izlerken ağlıyorum aslında iyi oluyor dizi film izlerken ağlamak stresimi azaltıyor biraz. en son Joker filminde ağlamıştım zaten dram filmi olduğu için ne zaman izlersem ağlıyorum genelde.
bunun dışında birde internette duygusal hayvan videoları izlediğim zaman bazen ağlayabiliyorum bunların dışında ağladığım saçma bir neden olmadı
bir dönem regl düzensizlikleri yüzünden doğum kontrol hapı ile tedavi oluyordum
yaklaşık 4 ay kullanım sonrası ve hali hazırda kullanmaya devam ederken psikolojimin çöküşünü o gün anladım işte oturdum bir gün reklamlara hüngür hüngür ağladım hem de ailem bile şoka girmişti 😀 demem o ki bu ilaçlar zehir gibi bişey yan etki olarak yani
Gerekmedikçe ilaç kullanmamak gerek sözü dogrulaniyor demek ki 🙄 çok geçmiş olsun...
evet bu ilacı korunmak için kullananların aklına şaşarım mesela
Öyle her şeye mızmızlanan, ağlayan biri olmadım hiç. Genelde güzel bir olay yaşadığımda, güzel bir iş başardığımda "annem de görseydi" diye ağlarım.
Lakinnn ablam Ertuğrul😍'un videosunu attı geçen gün. 5. dişini çıkarmış bir kaç adım atmaya başlamış. Ablamı aradım bir sinirle. (Burası çok gizli sessiz oku) ne var sanki Kayseri'li biriyle evlenseydin de burada olsaydınız diye ağladım. Çok gizli şşşş 🤫
Yaaa... teyze misin sennn? Allahım Allahım...😍 Allah hayırlı ömürler versin küçük paşaya. Başka şehirde diye de kızma ablana. Aaa...😄
Oluyor öyle şeyler yav, cok normal 😄
Niçin ağladığımı bilmeden ağlamışım hep, gerçek nedenini bilmeden. Onun içindir ki aslında saçma bir ağlama nedenim olmamış, şimdi görüyorum aslında niçin ağladığımı , asıl derdimin ne olduğunu
Farkındalık...
Hemen her ağlayışımın sebebi kalp kırıklığım. Ama buna sebep olan şeyler komikti. Mesela geçen aylarda Pinhani'ye ağladım. Bir iki şarkısında fark ettiğim olay ağlatmıştı
Ne fark ettin merak ettim 😂
Bir şarkısında dünyadan uzak diyor uzaklara gitmek istiyor falan başka bir şarkısında -asırlar önce fln- ne güzel güldün diye şarkı yazıyor ve adamın sesi mutlu.. şimdiyse hüzne boğulmuş
Sanırım bende pinhani oldum. Şu an onu fark ettim bu cevaptan. 🤧
🥺 yaa o zaman seni biraz neşelendirmek lazım ama aklıma da eğlencelik bişi gelmiyore
Yok bee... Ben hep neşeliyim zaten de işte hüzün de ayrılmaz bir kardeşim artık. Barışık yaşıyorlar ikisi de içimde. 😂 sağ olasınnn 🌸
Arada gelip gidiyorlar be normal o kadarı da ne demeek always 🌸
Lise son sınıfta reyhan tohumu almıştım komşudan, ekicektim, bi poşetin içindeydi annem bilmeden atmıştı, sonra bulamayınca çok ağlamıştım.🥺
Yaa buna ben de ağlardım ama...🙄
Evett kötü bir anı dimi😕
Kesinlikle..🤧
🤷♀️😊
Ohooo say say bitmez, kısacası erkekler diyorum az ağlamadım erkekler yüzünden
Ay şu xyler 😂😂
Sinemada bana mısır almadı diye ağlamıştım küçükken😂
Ah şu çocukluk...😂
Aynen😂
Saçma değil aslında biraz çakallık kokuyor 0lı bir karne getirince bana kızmasınlar diye ağlamıştım. Ama öyle böyle değil yani 😃
Valla canısı göz yaşım kirpiğimin ucunda kalbimden küçük bir burkulma olduğu anda damlıyor melet...
En soonnn umursamaz bir panda tarafından ağlamıştım beni görmemezlikten gelmişti zalım 🤭
Lisedeyken kiloluydum ve birazda kısa boyluyum. 14 yaşındayken buna çok takıyor ağlıyordum. Mide küçültme ameliyatlarını araştırıyordum (O dönem 61 kiloydum)
Filmlere normalde hiç ağlamıyorum çünkü bir yakınım vefat ettiğinde bile filmlere dediğim de öyle çok duygusal olmayan sevdiğim bir film olması duygulanmamı tetikliyor değişik bir şekilde
Kötü bir gün geçirmiştim eski sevgilimin evindeydim birlikte oluruz bu gece falan diye ve tam o gün meğerse regl günümmüş unutmuştum ped de almamıştım yanıma sancı da başlamıştı oturup orada ağlama krizi geçirmiştim günün stresinin üstüne :D
Aglamam geliyorsa ağlıyorum o anı yaşıyorum nedenlerini düşünmüyorum ve hatırlamıyorum
beğendiğim ayakkabının numarası yok diye ağlamıştım fhngjfn ama o ara hem iş hayatımda hem özel hayatımda zor olaylar yaşamıştım + regldim cok dolmuştum yani sebep değil bahaneydi o
Sorsana ne zaman güldün diye djdj
Bunlar sadece tebessüm
Ağlayan biri değilim yıllar sonra ilk defa depremde gördüğüm bir videoya ağladım.
sırf iç dünyamı rahatlatmak için bilerek kendimi sıkıp ağlarım. sanırım bu
kara sevda dizisi final 🥲
Yaaa 😂 biliyorum o sahneyi de olur öyle vakalar 😄
🤦🏻♀️😂
Birinden ayrıldık diye
Hatırlamıyorum valla
Çişim geldi diye ağladıydım abla :(
Çok duygusalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?