Sürekli mekanlarda takılıp arkadaşlarla buluşan aktif bir sosyal hayata mı sahipsiniz yoksa okul-ev / iş-ev arada sırada arkadaşlarınla buluştuğun sakin bir yaşantıya mı sahipsiniz?

Sürekli mekanlarda takılıp arkadaşlarla buluşan aktif bir sosyal hayata mı sahipsiniz yoksa okul-ev / iş-ev arada sırada arkadaşlarınla buluştuğun sakin bir yaşantıya mı sahipsiniz?
Hayır çok sosyal bir hayatım yok. Bir kaç arkadaşım var onlarla da aktif bir eylemimiz olmuyor epeydir. Kendimle kalan ve işim oldukça dışarıda bulunan biriyim
Değilim 1 tane dostum var o yetiyor zaten kuzenler olarak kalabalığız zaten aramızda iyi arkadaşa ihtiyacım yok. çabuk samimiyet kuran ılımlı biri değilimdir
Sürekli arkadaşlarımla mekanlarda takılmasam da aktif ve sosyal bir hayata sahibim. Daha çok mekanlara sevdiğim güzel yüreklerle gittiğim için.
Cevap
5Cevap
her ikisi de. Sosyal hayatın içindeyim şu an bile :D hem bizimkilerle muhabbet ediyorum hem görüş atıyorum
Teşekkürler Galatasaray maçını izledik 😂
Hakem onlardandı ama neyse 😅
shsj babam izlerken mecbur kaldım ben de 😅
Sosyal bir yaşantım yok şu an için sadece sosyal medyada arkadaşlarım var gerçekte pek bir arkadaşım yok
Heryerdeyim aslında, ama aynı zamanda da içine kapanık kendi halinde asosyal biri..
Gayet sosyal ve her yerde tanıdığı olan biriyim normalde insan sevmem ama herkes benden soruluyor kfkfk
Yoo sadece auram yüksek insan çekiyorum😎
Hayır alakası yok😏 yengeç kadını ettim beniğ
Sosyallikten uzak, ortamım yok, evden işe, işten eve geçen birbirinden farkı olmayan günler geçirmekteyim.
Sosyal hayatm şöyle
Evde vakit gecirmeyi severm
Dısarıda yaptıgm seyler kitapcıya gitmek veya kutuphane avm gezmek kuzenmle bebek sevmek filan
Kanki işte fazla değil sakin durağan bir yaşam seviyorum Bursa Beşyol leş
Şu sıralar daha sakin bir hayatım var, normalde daha sosyaldim
sosyal hayatım yok
Her ikisinde çoğunlukla okul ev
Orta şeker diyelim.
Çekşngenim aptal gibiyim
Hayır değilim
Pek değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?