Merhabaa 🌸
Kendimle vakit geçirdiğim zaman çok daha enerjik oluyorum. Kalabalık ortamda, arkadaş grubuyla olmaktan çok daha iyi geliyor bana.
Kendimi dinleme fırsatım oluyor. İnsanın kendini daha iyi tanıması ne güzel bir şey.

Merhabaa 🌸
Kendimle vakit geçirdiğim zaman çok daha enerjik oluyorum. Kalabalık ortamda, arkadaş grubuyla olmaktan çok daha iyi geliyor bana.
Kendimi dinleme fırsatım oluyor. İnsanın kendini daha iyi tanıması ne güzel bir şey.

Tek kalmak pek benlik değil. Ders bile çalışsam yanımda birileri olsun isterim. Kendi kendime kalınca yalnız ve mutsuz hissediyorum genelde. Tabi her zaman değil bazen sessizlik istiyorum o ayrı.
Günaydın,
Bana göre dünyanın en güzel aktivitelerinden birisi. İnsanlarda, en azından samimiyetsiz insanlar uzak durup. İnsanın kendi ile baş başa kalması bence harika bir duygu. Çünkü kendini kandırmazsın. Neler hoşuna gider? Neler gitmez? Bunu yine en iyi sen bilirsin. Ona göre davranırsın.
Ben tek zaman geçirmeyi sevmiyorum pek. aslında belki de çok arkadaşım çok kalabalık ortam olsa tabi ki rahatlamak stresi azaltmak için bazen de yalnız zaman geçirmek yani tek zaman geçirmek daha güzel olabiliyor ama sürekli sürekli insan tek kaldığı zaman da çok sıkıcı ve kötü oluyor.
Kesinlikle katılıyorum sana, benim için de kendimle vakit geçirmek deşarj olmak anlamına geliyor 🌺☺️
Cevap
17Cevap
Kendine ayıracağın vakitlerde olmalı. insanlardan bağımsız yaşamayı öğrenebilmeli insan. Kendi halimizle daha fazla mutlu ve pozitifiz. Bazen en yakın arkadaşımız bile gününde değilse negatif enerjisini bize depolayabiliyor istemeden bazen biz ona. Bu yüzden şarj olabilmek için yalnızlık gerekir.
Kendinle vakit gecirmek icin
Tek başıma sinemaya gitmekten haz alıyorm
Meditasyon yapıyorm
Kendimle alısverise cıkıyorm
Ve daha bir sürü sey
Insanın en uzun iliskisi kendisiyle kurdugu iliskidir sonsuza dek sürer
Var sevdiğin aşık olduğun insanla vakit geçirmek bundan daha güzeli olabilir mi 😊 düşünsenize sevdiğiniz yanınızda onun ellerinden tutuyor sarılıyor sun kendinle zaman geçirmek bi yere kadar güzel sonrası sıkıcı
İstanbul’dan Muğla’ya taşınıp yeni bi’ hayata başladım. Hiçbi’ arkadaşım yok diye sıkılacağımı düşünüyorum fakat hiç düşündüğüm gibi olmadı ve yalnızlığın tadını çıkarıyorum. Her günden ayrı keyif alıyorum..
En sevdiğim şey yalnızlık yalnız çok mutlu bir insanım asla sıkılmam seks dışında pek ihtiyacım olmuyor yalnızlık sadece mastürbasyon yapınca kötü onda da sıkılmıyorum gerçi :)
Genelde tek vakit geçirdiğim zaman bişeylerden kaçıyorum. Arkadaş ortamında daha çok eğlendiğimi düşünüyorum. Kendimle en güzel PlayStation oynarken vakit geçiriyorum.
Kesinlikle güzel oluyor bazen tek bazen de birileriyle eğlenmek güzel bence
Bazen ise tek kalamiyorum cNim sıkılıyor
Kendisiyle vakit geçirmeyi seven varsa gelsin taşıdığım evimi dizmek için yardımcı olsun da iki hayır duamı alsın asdjdk
Bende öyleyim seviyorum yalnızlığı kendimle vakit geçirmeyi
Oh ne güzel tadını çıkar iki çocuk var zor artık benim için
Çevremde ki insanların anlamlandıramadığı ancak benim en çok haz ettiğim eylemlerden birisidir..
Bir süre güzel de sonrasında eskisi gibi pek tat alamıyorum.
İki durumda da iyi hissediyorum kendimi..
Abla trafo yanıyo arkada
Fotoğraftaki ablaya söylemelisin 😅
Gerçekten yoktur.
Asla yok en güzeli kendine zaman ayırmak
Herkesin bir vakit geçirme metodu var
En güzeli o nerde çokluk orada... anladın sen
Senin adına sevindim, bende öyleyim
Kavga çıkmasın diye kendimle konuşmuyorum
Evet var.
Toplumdan kendini soyutlama da
yok tabiki
Aşk.