Kişilik & Karakter Mesaj kutunuzu açtığınızda etrafınıza kurtlar toplanıyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mesaj kutunuzu açtığınızda etrafınıza kurtlar toplanıyor mu? Mesaj kutunuzu açtığınızda etrafınıza kurtlar toplanıyor mu? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Mesaj kutusunu açıp, şikayet etmekte neyin nesi¿ kapalı tutuver o vakit 🙄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır mesaj kutum zaten her zaman açık ama kimse yazmaz genel de zaten arkadaş olduğum kişiler yazar sadece 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Mesaj kutum hep açık.. Kurtlarla alıştık.. Onlar uluyor, ben de sessizce dinliyorum.. 🤓 2 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Üye olduğumdan beridir hiç açmadım. Benim ilgiye ihtiyacım yok. 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Açmamla kapatmam bir oluyor nerdeyse 😅 çok sıkıcı gerçekten 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet dün akşam açayım dedim kurt çakal sırtlan ne ararsan vardı 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Onlara sırtlan diyorlar.. kapalı ve açmayı da hiç düşünmüyorum 1 0 Yorumla
OneoffFurkan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Sen bu Kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım😂 1 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Açmamak en iyisi bu gibi nedenlerden ötürü de. 1 0 Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kurt yine asil bir hayvan. Çakallar mevcut. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Kurtlar yalnız gezmiyor ama sürü halinde gezerler.. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Çakallar da bir sürüye mensup görünseler de çıkarları uğruna birbirlerini parçalarlar. Çok daha benzer bence buradaki mavililerin niyetlerine Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hiç boş kalmıyor 😂 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç açmadım. 2 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hiç açmadım açmayı düşünmüyorum gerek yok 2 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Acik zaten sıkıntı yaşamıyorum 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Hep açık yazan yok sjhs 2 0 Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Açık zaten , cevap vermiyorum yeterli oluyor. 1 0 Yorumla
SeductiveWhiteBabe Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çakal, kurt, sırtlan ne ararsan var sjsj 1 1 Yorumla TheDudeAbides +1 yıl ve bana cevap vermedin hdhdhdh Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Evet çok yazan oluyor 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bilmem , açmadım hiç 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Maalesef ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mesaj kutusunu açıp, şikayet etmekte neyin nesi¿ kapalı tutuver o vakit 🙄
Hayır mesaj kutum zaten her zaman açık ama kimse yazmaz genel de zaten arkadaş olduğum kişiler yazar sadece
Mesaj kutum hep açık.. Kurtlarla alıştık.. Onlar uluyor, ben de sessizce dinliyorum.. 🤓
Üye olduğumdan beridir hiç açmadım. Benim ilgiye ihtiyacım yok.
Açmamla kapatmam bir oluyor nerdeyse 😅 çok sıkıcı gerçekten
Evet dün akşam açayım dedim kurt çakal sırtlan ne ararsan vardı
Onlara sırtlan diyorlar.. kapalı ve açmayı da hiç düşünmüyorum
Sen bu Kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım😂
Açmamak en iyisi bu gibi nedenlerden ötürü de.
Hayır 😂
Kurt yine asil bir hayvan. Çakallar mevcut.
Kurtlar yalnız gezmiyor ama sürü halinde gezerler..
Çakallar da bir sürüye mensup görünseler de çıkarları uğruna birbirlerini parçalarlar. Çok daha benzer bence buradaki mavililerin niyetlerine
Kadınlar için geçerli bu.. 😄
Hiç boş kalmıyor 😂
Hiç açmadım.
Hiç açmadım açmayı düşünmüyorum gerek yok
Yazan yazio yazsinlar napim
Acik zaten sıkıntı yaşamıyorum
zaten açık okumuyorum bile
Evet 🤦🏻♀️ saniyesinde damlıyorlar
Hep açık yazan yok sjhs
Açık zaten , cevap vermiyorum yeterli oluyor.
Çakal, kurt, sırtlan ne ararsan var sjsj
ve bana cevap vermedin hdhdhdh
Full abaza dolu bende fenomen bile var içlerinde
Evet çok yazan oluyor
Bilmem , açmadım hiç
Maalesef ki
Hiç açmadım açmam.
Zarar vrremezler