Kişilik & Karakter Eğer ünlü biri olsaydınız bu hangi alanda olurdu? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ya radyocu, tiyatro sanatçısı veya müzik alanında olurdum. Eğer ünlü biri olsaydınız bu hangi alanda olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Olamazdım ne oyuncu olur benden ne şarkıcı ne de sporcu kdjxj 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Muhtemelen oyuncu olurdum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben oyunculuk olarak ünlü olurdum yani kariyerim film dizi oyunculuğu olabilirdi. veya sosyal medya fenomenliği 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evleneceğim erkeğin şahane eşi alanında ünlü olurum 😄 2 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl O zaman eşin ünlü olmalı Yorumla tuba-sueda +1 yıl Yoo hiç öyle bir şart yok 😄 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Zamanında radikal karar verip Pınar kskdan ayrılmasaydım ünlü bir sporcı olabilirdim. Lakin banane 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Basket mi voleybol mu Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Basketbol Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Senarist olurdum, film veya dizi sektöründe. 😄 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Dram mi komedi ağırlıklı mi olurdu Yorumla kahvelikalp +1 yıl İçine romantizmi yerleştiriyorsam ikisi de olabilirdi. Seyirci hangisini begenirse ondan ilerlerdim. 😃 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik astroloji veya sağlık alanında bir şey olabilir. 1 3 Yorumla ikizterazi +1 yıl Sen müzik olma iki karpuz bir koltuğa sığmaz Yorumla u MustiEmre +1 yıl Allah Allah neyse burdan yazarsam başka yere çeken beyin yoksunlari olacak o yüzden ben müzikte kararlıyım Yorumla ikizterazi +1 yıl Kim nereye çekiyor birader 😀 buradan ne anlam çıkar Yorumla
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Oyuncu olurdum her iki anlamda yani hem gamer hemde filmlerde😅 1 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Zengin sarkici olabilirdim kendim festival duzenleyip orada en son kapanisi yapardım herhalde 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Müzik... 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle futbolcu olurdum. 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilim elbette. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Edebiyat 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bir çiçeğin hikayesi diye kitap yazardın Yorumla
gecmeyen_stres Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Siyaset 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Hangi partiden Yorumla gecmeyen_stres +1 yıl Kendi partimi kurardım hiç birini sevmiyorum valla Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Siyasetçi olurdu 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Radyocu 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Muzika 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olamazdım ne oyuncu olur benden ne şarkıcı ne de sporcu kdjxj
Muhtemelen oyuncu olurdum
Ben oyunculuk olarak ünlü olurdum yani kariyerim film dizi oyunculuğu olabilirdi. veya sosyal medya fenomenliği
Evleneceğim erkeğin şahane eşi alanında ünlü olurum 😄
O zaman eşin ünlü olmalı
Yoo hiç öyle bir şart yok 😄
Zamanında radikal karar verip Pınar kskdan ayrılmasaydım ünlü bir sporcı olabilirdim. Lakin banane
Basket mi voleybol mu
Basketbol
Senarist olurdum, film veya dizi sektöründe. 😄
Dram mi komedi ağırlıklı mi olurdu
İçine romantizmi yerleştiriyorsam ikisi de olabilirdi. Seyirci hangisini begenirse ondan ilerlerdim. 😃
Müzik astroloji veya sağlık alanında bir şey olabilir.
Sen müzik olma iki karpuz bir koltuğa sığmaz
Allah Allah neyse burdan yazarsam başka yere çeken beyin yoksunlari olacak o yüzden ben müzikte kararlıyım
Kim nereye çekiyor birader 😀 buradan ne anlam çıkar
Oyuncu olurdum her iki anlamda yani hem gamer hemde filmlerde😅
Zengin sarkici olabilirdim kendim festival duzenleyip orada en son kapanisi yapardım herhalde
Spor (basketbol) ya da astroloji.
Müzik...
Kesinlikle futbolcu olurdum.
Bilim elbette.
Oyuncu olabilir
Müzik 🎶
Müzik olabilir sesim iyidir
Müzik veya resim
Edebiyat
Bir çiçeğin hikayesi diye kitap yazardın
Siyaset
Hangi partiden