Eski beni özledim sanırım, o buzlar kraliçesini... Yeniden duvarlar örmek ve o buzdağının arkasında olmak istiyorum. Var mıdır tavsiyeleriniz? ❄️

Eski beni özledim sanırım, o buzlar kraliçesini... Yeniden duvarlar örmek ve o buzdağının arkasında olmak istiyorum. Var mıdır tavsiyeleriniz? ❄️

insan bir kez o buz dağını yarattığında lanetlenir ve ondan kurtulamaz hep sırtında taşımak zorunda kalır bazen ağırlığını hissetmez bazen varlığını unutur bazen ondan uzaklaştığını hisseder fakat o hep onunladır gerektiğinde etrafını sarmak için.
O gitmedi, içimde bir yerlerde diyorsunuz yani hâla... Mantıklı bir bakış açısı aslında. Teşekkür ederim.
Soğuk olmak ve kapılı kapılar ardına yaşamak hoş değil, çok kolay çevre kaybediyorsun. Bir bakmışsın yalnızsın. Tercih meselesidir tabii ki fakat ben seni tanımıyorum ama arada sırada denk geldiğimizde sendeki pozitif enerjiyi görebiliyorum. Sadece site için değil, reel hayat içinde soğuk insan çekilmiyor. Sen bunu tercih etmek istiyor olabilirsin, ben sadece kendi fikrimi sunuyorum. Bir kız arkadaşımdan sırf bu soğuk nevale oluşu yüzünden ayrılmıştım. Sadece ben merkezliydi, insanlara karşı soğuk ve nemruttu. Çekilmiyor yani. O yüzden neden bunu tercih etmek istiyorsun bilmiyorum ama sıcakkanlılık iyidir. İlla soğukkanlı olmak istiyorsan da tamamen yalnız kalmadan bunu başarman pek mümkün değil.
Aslında soğukluktan kastım Nemrut olmak değil. Zaten istesem de olamam o tarz bir insan, hiç de olmadım. Doğru analiz etmişsiniz gördüğünüz kadarıyla. Benim buzlar kralicesi olmak istememin temelinde kalbimin kolay kolay kırılmasını istememem yatıyordu. Biraz buz tutarsa en azından kırılmaz diye düşünmüştüm. Öyleydim çünkü eskiden, çabuk kırılmazdım. Teşekkür ederim düşünceleriniz ve yorumunuz için. 🙏
Nemrutu soğukluğa eklemek için örnekledim:) Başkaları için kalbimizi buz tutturmak yerine kalbimizin değerini bilen, en ufak şey için bile incineceğini bilen insanları hayatımıza almak daha elzem. Böyle insanları bulabilmek dileğiyle, rica ederim sevgiler
Çok doğru, teşekkür ederim. Amin inşallah...😊
EİG icin teşekkür ederim 💐
Rica ederim 😄
Bunun için insanlar ile arana mesafe koymayı deneyebilirsin. yani aslında sadece kendin ol, ya da her zaman için sana iyi gelen seni mutlu eden şeyleri yap. yani sadece kendi mutluluğuna odaklanabilirsen yine eskisi gibi kendini iyi hissedebilirsin.
Öyle aslında. Teşekkür ederim...
Rica ederim.
Bence o buzlar bir kez eridi mi insan tekrar buz tutamıyor. Yani duvarlar düşünüldüğü kadar koruyucu değildir her zaman. Belki de bu hayatın sana yetti kendi kabuğunda yaşadığın biraz da basının çaresine bak deme şeklidir :) biraz adapte olmaya çalış derim.
Kendi başımın çaresine bakmalıyım evet onda hemfikiriz. Bunlar olurken de duyguları sessize alma moduna geçersem kimse tutamaz beniiii...🥳
Cevap
3Cevap
Sen hangi ara buzlar kraliçesiydin ki? :D olma böyle daha cicisin
O yanım hep vardı benim ama erittiler pata küte vicdansızlar... Kalbim buz tutsa sadece, yine neşe saçarım ben hedefim o şu an...😄
Aşk kokusu var havada aşşşk kokusu var 😅
Aşk değil pansuman kokusudur o. Sürekli kanıyor hemşire...😅
Yiaaa 😍 oha ne oluyor, bana anlat çabuk
Anlatacak bir şey yok ki...😅 Kalbim yaralı sadece, ona pansuman yapmaya çalışıyorum ama işte beceremiyorum sjsjsjd
No no, yeniden kanamaya başlamış ise vardır sebebi 😒
Her şeyin suçlusu benim 😂😂😂
🥹 oyş canım canım
Ahahah 😄💐💐
Zor olmaz mı buzdan bir kraliçe olmak. Yorucu olmaz mı?
Buzun bile kraliçesini olacak bak hele 😂
Ahahah buzun bile kraliçesi olacağız tabii ki. Tacımız ile ne yapacağdık başkaa? 😄
Aksine hiç zor olmaz buz kraliçesi olmak, çünkü o buzdaginin arkasına çok kişi ulaşamaz. E haliyle uğraşacak sorunların da olmaz, yalnızlıktan başka. 😄 Ama benden olmaz sanırım, olmuyor sjshdhd
Var tabiki , kuzey kutbuna gidebilirsin 🤷🏻♂️ cüzi ücret karşılığı 10.000 dolar , bırakırım seni oraya
Güzel fikir evet, ben tek giderim oraya bi şekilde. 😃
Yalnız gitme orada çöl ayısı çok olur telef olursun 🤨
Bu halini seviyorum ama haklısın bazen benim de aklıma grlmiyor değil.. kendimde karar verememişken sende hiç veremiyorum ama olma be ya
Ahahah son cümlen... Çok masum...😄 Arkadaş ben neymişim ya sjsjjhd olamıyoruz buzlar kraliçesi 😂😂
Benim de cevabını merak ettiğim bir konu. Bende istiyorum korkusuz, duygusuz ve kendimcil olabilmeyi
Cevapları okuyorum şu an. 😄
Şu anda buna benim İhtiyacım var sen olma 😜
Ahahah yanımda sana da yer var çiçeğim, iki buz geçinir gideriz. 😄
Sana yine neşeli olurum...🤍
Kahveli kalbin buzlanırsa çözündüğünde tadı kaçar bence hiç girme o toplara böyle iyisin 😃
Çözünmeden dursun işte...😄
Daha çıtı pıtı bi minnaksın dur hele şimdi boş ver öyle şeyleri 😃
Yok ya ben dümdüz insanken daha iyiyim sanki. Yine de teşekkür ederim. 😄🌸
Sen daha iyi bilirsin tabi 😃❤️
Birine değer ver.
Gerisi zaten kendiliğinden gelir diyorsunuz... Doğru.
Buzlar kraliçesi olma bence de..
Allahım Allahıım...😄
Buz gibi tekrar soğuk olmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?