Yalnızım ve artık sıkıldım, neden böyleyim?

• Merhaba ben x, sürekli mutsuzum, yüzüm her zaman asık durumda. Ailem sürekli bunu bana hatırlatıyor. Tek çocuğum ve lise sona kadar zamanımı sadece tek başıma geçirdim.
  • Okulda sürekli tek başımayım, bir gün olmadı bir arkadaşım okul sonu gel x bir yere gidelim vs. demedi. Çok çabaladım internetten sürekli bakındım. Kendimi nasıl açabilirim diye, insanların yanında nasıl davranmalıyım, nerelerde konuşmalıyım vs. ve bunu birkaç kere uyguladım, birileriyle konuşmaya zorladım kendimi ve inanın sadece boş yaptığımı fark ettim, daha sonra internetten duyduğum bir söz vardı "İnsanlar seni; suskun, içine kapanık, gizemli biri olarak tanıyorsa ve bir gün kalkıp konuşmaya çalışınca insanlar görecekler ki konuşmakta zorlanıyor ve boş yapıyor. Bu yüzden nasıl birisiysen öyle kalmaya devam et." Derslerim çok iyi değil, hatta baya kötü. Okul konusunda ümidimi yitirdim, şurada 3 ay sonra yks sınavı var. Ailem derslerimin kötü olduğunu bile bile sen yine de sınava gir diyorlar. Sınava gireceğim fakat sonucu umurumda bile değil. Hayatım; küçük, penceresiz, karanlık bir odada bilgisayar oyunları oynayarak geçti. Kendimi sosyal olarak geliştiremedim, insanlarla iletişimim çok kötü. Sürekli kız arkadaş edinme isteği var içimde, beni bu halimle seven birlikte mutlu olabileceğimiz biri.
  • İsteğim bu ama o kadar zayıfım ki kadınlarla konuşmayı bırak yüzlerine bile bakamıyorum, en basiti benim yaşıt kız kuzenlerim onlar konusunda sevgi, hoşlanma vs. beslemiyorum fakat yüzlerine bile bakamıyorum, neden bilmiyorum. Birçok defa bana, neden benimle konuşmuyorsun dediler ama ben sadece geçiştirdim. Artık büyüyüp tek başıma yaşamak istiyorum, ailemin yanında kendimi rahat hissetmiyorum. Benim sonum asgari ücret veren bir iş bulup orada çalışmak olacak. Son yıllarda kafama bunu kazımış durumdayım, büyüdükçe umudumu yitirdim. Yeteneğim veya ilgi duyduğum bir alanım yok maalesef.
  • Bu saatten sonra tahminimce hayatım sadece evden işe, işten eve gelmekle sınırlı kalacak sanırım...
  • Sormak istediğim bir sorum var. Okuduğunuz üzere çok boş birisiyim, orta okulda 6-7 yıl önce tanıdığım bir kız vardı. Çok fazla konuşmuşluğumuz yoktu, bir ay önce sosyal medyadan konuştuk. Ne yapıyorsun? Nerede okuyorsun? diye. Bildiğiniz gibi yalnız birisi olduğum için sürekli o kıza açılsam mı? Gibi saçma şeyler düşünüyorum. Kız sanırım Basketbol oynamayı seviyor. Ben ise, asosyal birisiyim. Yazmaktan vazgeçip kızın hayatına burnumu sokmasam mı? diyorum. Yazsam da bu halimle nereye kadar ilerletebilirim bilmiyorum.
  • Buraya kadar okuyan birisi varsa: Kıymetli vaktini bana ayırdığın için sana teşekkür ederim, esen kal.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilisi olduğunu söyledi
Yalnızım ve artık sıkıldım, neden böyleyim?