Kişilik & Karakter Çok çabuk hüznün seline kapılır mısın? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Seni hüzne boğan şeyler nedir? Çok çabuk hüznün seline kapılır mısın? Çok çabuk hüznün seline kapılır mısın? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet zaten ben duygusal birisiyim bu yüzden direk hüzüne kapılabiliyorum bazen. ama bazen de duygusuz oluyorum 0 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kolay kolay hüzünlenmem, hüzünleneceksem de kimseye belli etmem. 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bugün fark ettim ki insan söyleyemediğim gerrken tebkiyi veremedim icin hüzünleniyor ama değisim kendi ellimizde... Allah yardimcimiz olsun ve doğru yolda olmak nasip etsin 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Geçmişe daldığım zamanlarda omuzlarım çabuk düşüyor.Bakıldığında ne çok hüzün var. 1 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kapılmam. 1 0 Yorumla
Enverçik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne hüznü başkan ölup gidicez yakında it oğlu it erdogan olumumuzu kolaylastiriyo. Bu dünyada aile açısından başka dert edilecek konueyok 0 0 Yorumla
KennethDT Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Mutluyken mutsuzluğa ışık hızında geçme yetisine sahibim. Mesela banyoya mı girdim bir anda mutsuz olurum çünkü aynaya bakmışımdır. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Canım üzülmek istemişse evet ay yok hiç üzülemem modundaysam hüngür hüngür ağlasa biri ötede ağla derim 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Kolay kolay her şeye üzülmüyorum ama üzüldüğüm şeyleri de kolay atlatamıyorum 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Evet bir anda dertlenirim, bir anda delirtirim. Bir anda parlar, bir anda patlatırım 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öyle çabuk kapılırım ki lakin kendime merhem olmasını da bilirim 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı. Her şeye değmez ya.Değen şey olmalı. E onlardan da hayatımızda azaldığına göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bazen en ufak bir şeye aşırı hüzünleniyorum basense ne mimik oynuyor ne bir hissiyat oluşuyor. 0 0 Yorumla
eskisifremiunuttum Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Pek değil. Umursamıyorum artık hemencik kıçımı dönüveriyorum konuya. 0 0 Yorumla
Mefunkadın Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Off hemde ansızın ağlamaktan yüreğim patlayacak gibi hissettiğim bile oluyor 0 0 Yorumla
Savior-Angel Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Önceden evet ama artık değil.Zamanla daha az duygulanır oldum. 0 0 Yorumla
Mert1176 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bazen hatta ortada hiçbir sebep bile olmasına gerek yok 0 0 Yorumla
Pudralı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Evet maalesef.. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ewwt hüzünleniyorum ama belli etmiyorum 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Hayir kapilmam, herşeyin bir sebebi vardır derim. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bilmediğim denizde yüzmem ben. 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl TV de dizi izlerken bile ağlarım ben 😀 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Binde bir 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Artık hayır 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet duygusallık zor 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayır kapılmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet zaten ben duygusal birisiyim bu yüzden direk hüzüne kapılabiliyorum bazen. ama bazen de duygusuz oluyorum
Kolay kolay hüzünlenmem, hüzünleneceksem de kimseye belli etmem.
Bugün fark ettim ki insan söyleyemediğim gerrken tebkiyi veremedim icin hüzünleniyor ama değisim kendi ellimizde... Allah yardimcimiz olsun ve doğru yolda olmak nasip etsin
Geçmişe daldığım zamanlarda omuzlarım çabuk düşüyor.
Bakıldığında ne çok hüzün var.
Kapılmam.
Ne hüznü başkan ölup gidicez yakında it oğlu it erdogan olumumuzu kolaylastiriyo. Bu dünyada aile açısından başka dert edilecek konueyok
Mutluyken mutsuzluğa ışık hızında geçme yetisine sahibim. Mesela banyoya mı girdim bir anda mutsuz olurum çünkü aynaya bakmışımdır.
Canım üzülmek istemişse evet ay yok hiç üzülemem modundaysam hüngür hüngür ağlasa biri ötede ağla derim
Kolay kolay her şeye üzülmüyorum ama üzüldüğüm şeyleri de kolay atlatamıyorum
Evet bir anda dertlenirim, bir anda delirtirim. Bir anda parlar, bir anda patlatırım
Öyle çabuk kapılırım ki lakin kendime merhem olmasını da bilirim
Her şeye değmez ya.
Değen şey olmalı. E onlardan da hayatımızda azaldığına göre
Bazen en ufak bir şeye aşırı hüzünleniyorum basense ne mimik oynuyor ne bir hissiyat oluşuyor.
Pek değil. Umursamıyorum artık hemencik kıçımı dönüveriyorum konuya.
Off hemde ansızın ağlamaktan yüreğim patlayacak gibi hissettiğim bile oluyor
Önceden evet ama artık değil.
Zamanla daha az duygulanır oldum.
Kapılııır giderim o selde boğulduğumda olur
Bazen hatta ortada hiçbir sebep bile olmasına gerek yok
Evet maalesef..
Hemen kapılmam
Evet abla valla ister istemez
Ewwt hüzünleniyorum ama belli etmiyorum
Modum çok anlık değişiyor inan ki
Depresif olduğumda oluyo bazen
Hayir kapilmam, herşeyin bir sebebi vardır derim.
Yedi yirmi dört huzunluyum
Bilmediğim denizde yüzmem ben.
Bazen oluyor ama uzun sürmüyor genelde 😄
TV de dizi izlerken bile ağlarım ben 😀
Evet bazen kapılıyorum 😅😶
Bazen bir şarkı, kesinlikle.
Binde bir
Bazen sanırım
Kolay kolay bu duyguya kapılmam
Bazenn.
Artık hayır
Kapilmam