Kısasa kısas durumu yapmayı tercih eder misiniz böyle durumlarda? Neden? 👀

Kısasa kısas durumu yapmayı tercih eder misiniz böyle durumlarda? Neden? 👀

Ben hata ile karşılık vermem ama biri bana nasıl davranıyorsa o şekilde davranırım yani biri bana kötü davranıyorsa görmezden geliyorsa bende aynı şekilde davranırdım yani o kişiye kötü davranırım. ama mesela sırf birisi beni aldattığı için bende onu aldatmam ya da bir kişi bana küfür etti diye küfür etmem umursamam. yani aslında genel olarak umursamam ama bazen işe nasıl hak ediyorsa öyle karşılık veririm
Aynen öyle yaparım.. Hata, istemeden yapılır.. Özür diler ve kapanır çok aşırı bir şey yoksa ama bunu devam ettirir de yanlış yapma yoluna girerse diken olurum o yollara..
Mesela aldatılırsam aldatmam çünkü o kişiden farkım kalmaz. sktri çekip başka kişilere yelken açar yoluma bakardım. Hataya karşı hata yapmak acizliktir
Hayır, asla bana yapılan hataya hatayla karşılık vermem. Allah'a havale eder yoluma bakarım biliyorum ki rabbim kimseyi yaptığı iyilik veya kötülüğü asla karşılıksız bırakmaz..
Cevap
3Cevap
Yok, hata yapıldıysa hatayla karşılık vermek yanlış. Hatasıyla baş başa kalabilir.
Hataya hatayla karşılık veremem anteple karşılık veririm ahajjahaha
Ahahahah 😂😂😂 Çok iyi cevap sjsjdjd
Kısasa kısascı değilimdir asla. Sürekli uapanları ve bunu karakter, tik haline getirenleri de saçma bulurum.
Zarar vermek ve zarara zararla karşılık vermek bir müslümana yakışmaz. En kısa ve tesirli yol ALLAHa havale etmektir.
Yapmam. Hata yapanı affederim tekrarlarsa hayatımdan çıkarırım özür dilemesi için de fırsat vermem.
genelde hatayla karşılık vermem ama onun yaptığının derecesine bağlı
Hataya hatayla cevap verdiğim zaman vicdan yapıyorum, o yüzden hayır
en güzel cevap umursamazlık ve ilgisizliktir.
Hayır. Güzel bir üslupla yaptığı hatayı gösteririm. Anlamazsa da susar giderim
Evet dişe diş kana kaaan
Ahahahah 😂😂😂 Bir Hammurabi bulundu...😂
hatası oluğunu söylerim sadece, gerisi ona kalmış
Genelde muhatabı kesiyorum.
Karşılık veririm ama bu hata olmaz
Hayır vermem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?