bi insanin zihnine sokakta satıcılık oynayan çocuklar gördü diye kendi aile bireylerinin öldüğü kendisinin de 2. dünya savaşında bir n. zi asker olduğu gibi veya dinlediği bazı müziklerden gene aynı tarz şeylerin gelmesi call of duty deki ghost a benzeyen devasa bir yaratığın karanlıkta beni kovaladığını hissetmem falan...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Psikolojin bozulmuş ve vesvese yapıyorsun. Psikoloji bozukken insanın devreleri yanar adeta. Korkma, Allah’ın izniyle bir şey olmaz.
Korkan kim ulan? Kendim hakkında hiçbişey * de değil. Sürekli aile bireylerinden ikisi geliyor gözümün onune öyle kötü vaziyetlerde. Sen gece tuvalete giderken koridorun başında anneni parçalanmış bir şekilde sana karnın ac mi oğlum diye sorarken gördün mü sonra klozeti kaldırdığında altında kardeşinin gözleri olmayan kopmuş kafasını falan. Kendim hiç umrumda değil. Umrumda olsa her gun kendime yaptıklarımı yapmazdım
🥺Ahh güzel insan..
Neden bu hale geldin? Bir travma falan mı yaşadın? Çok geçmiş olsun yaa çok ağır ve psikoloji bozan şeyler yaşıyorsun..
Çok şey yaşadım hangisi nedir bilmiyom ama ühüü ben kötü şeyler yaşadım kötü çocukluk geçirdim diye zırlamıyorum sadece bu görüntüler biraz huzur bozmaya başladı okadar
Teşekkürler bu arada.
Güzel insan.. Çok zor bir dönemden geçiyorsun. Korkmak da insani bir şey, asla kötü niyetle söylemedim. Zaman zaman ben de ürküyorum geceleri ki senin muhtemelen travman var ya da o kadar çok endişelenmişsin ki halisunasyon görüyorsun. Kafanı boşaltmaya ve rahatlamaya çalış. Unutma ki düşüncelerimizle kendimizi güldüredebiliriz, kendimizi ağlatadabiliriz. Bu vesveselere boyun eğmemeye çalış. İçten içe kafandaki endişen, zihnin tarafından sana 3D olarak yansıyor. Daha iyi hissedersen azalarak bitecektir inşAllah.
Ben bu forumda bilinen biriyim aslında xper falan çok yok ama siyah paltolu ve fötr şapkalı profil var görmüşsündür. Kızlara olan nefretimle bilirlerdi beni. Senin şu soylediklerin beni utandırdı doğrusu. Bu nefret de çok küçüklükten gelir bende ama eşcinsel falan değilim sadece faşist nefreti gibi anlamsız bir şey. Çok teşekkürler güzel yorumun için ama bunları düşünen ben değilim kendiliğinden anında gelişen şeyler. Bi anda gözümün onune kendisi çıkıverir oturup düşünmem bunlari
Ayrıca bu gece korkuları sadece karanlık değil aydınlık ortamda da oluyor ve bu görüntüler falan birkaç senedir var özellikle şu son 2 senedir yoksa ben ormanda yatardım köyde fındık beklerdim hiç korkmaz aksine severdim. Neyse demek ki her kiz kötü "boyali" (makyaj anlamında değil makyaj anlamında ona boya az kalır bir dış cephe mimarisi var orada) veua karaktersiz değilmiş.
Iyi geceler tesekkurler
Rica ederim..
Belki kendi içinde kendini çok sıktığından olmuştur. Örneğin kadına duyduğun nefret gibi kendi içinde bir şeyleri fazla ötekileştirmenden dolayı olmalı. Çöldeyken su görmek, sevdiğini kaybedince ölen kişiyi görmek, mutsuzken kabus görmek gibi. Psikolojin içten içe o kadar bozulmuş ki halisunasyon görüyorsun. Unutma ki olayların önemi, senin onları önemsediğin kadardır. Seni ittiğimde sinirden deliredebilirsin, senin üstüne kaynar su attığımda güledebilirsin. Oysa ki 2. si daha ağırdı. Yani kendini rahat bırakırsan zihnin boşalır. Ama önce kendi gücüne inan. Üzüntüden kendini yataklara düşüren insan, nasıl olur da düşünceyle yataktan çıkamayacağına inanmaz? Negatiflik zehirse, pozitiflik panzehirdir.
Güzel geceler dilerim✨
Pozitif bakmayi denedim neredeyse seri katil olacaktım. Bu hayatı seviyorum aslında ben ya beni güçlü tutuyor yani böyle en ağır korku filmlerinde ben uyukluyorum yani Ayrica bu hayatta zevk aldığım şeyler var mesela klasij arabalar en sevdiğim şey bende de 2 tane var biri 79 ford biri 86 murat 131. Yani bi ara hurda impala gördüm oturdum başına ağladım o kadar manyagim araba konusunda. Aslında doğru be. Kafama geldi diye o şeyler yaşanacak sanki. Sadece gördüğüm için rahatsız ediyordu ej sevdiğim şarkıları dinleyemez oldum mesela ritt * morgen i (freikorps marşı) neyse ne işte gece gece sizi daha fazla tutmak istemem bu forumu da buyuj ihtimal sileceğim bu gece buraya kaydolurken tek amacim kızları eleştirmek onlarla uğraşmakti ama artık bunu yapmayacağım. Bi ömür yaptım hiç sevgili falanı birak okulda selam verdiğim bile yok hiç olmadi da lisede bi motosikletim vardı sınıftan 1 2 kız geldi gezdirsene bizi diye arkadaşlarımın arkadaşlarıydı bindirmedim mesela hatta küfür edip kovmuştum o zamanlar çok kötüydüm kadın hocaların dersine girmemezlik yaptığım da oldu mesela. Ama yavaş yavaş güzeldik derken bu sefer kafa patlak verdi. Neyse o da düzelecek ben deli değilim sadece kafam cok düşünüyor o kadar. Iyi geceler son kez yarın büyük ihtimal silmiş olurum zaten hesabi çünkü amacı kalmadı...
Valla meraktan profilindeki soru cevaplara az baktım bir erkeğin ilk neyine bakarsınız a verdiğiniz cevap bile farkınızı ortaya koyuyor. Umarım hayatınızda hep kendiniz gibi hanımefendi veya beyefendilerle karşılaşırsınız. Neyse yeter bu kadar şu an kendimi savaşı kaybeden adolf hitler gibi hissediyorum..
Sen kaybetmedin güzel insan 🙂 Belki bir kadından gerçek sevgiyi hic alamadigin icin nefret doldun. Ama bu nefreti kadın döverek ya da tecavüz ederek göstermedin. Kötü biri sayılmazsın. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Tamamen travmasal, hissel şeylerin patlaması olarak halisunasyon görüyorsun. Çok cips vs yiyince vücut nasıl sivilce cıkararak alarm veriyorsa, senin durum da psikolojine yansımıs. Sadece ağır şekilde reaksiyon gösteriyor. Korkma, o senden korksun 🙂 Tamamen psikolojiden dolayı olduğuna inan. Gecen güzel olsun 🌸
Gece ne kadar güzel olsa da sizin kalbiniz kadar olamaz gerçekten. Neyse güle güle
Vesvese kardrsim. senin acilen dua okuyup namaz kılman lazım
Ben müezzinlik bile yapmış adamım ama onlarla uğraşırken daha da kötü oluyordu