Şu ara içim bir tuhaf, ne yapsam da içimi rahatlatsam diye düşünüyorum. En çok da insanlara derdimi anlatamamak zor geliyor.

Şu ara içim bir tuhaf, ne yapsam da içimi rahatlatsam diye düşünüyorum. En çok da insanlara derdimi anlatamamak zor geliyor.

Çevrendekilere, ailendekilere anlatamamak aşırı zor. Bazen anlatırsın anlamaz bazen destek olmak ister ama anlayamaz bazen anlıyorum sanar ama anlamaz.. ama bir parça da olsa paylaşsak iyi olur 🌸
Önceden anlatmazdım bir ara anlattım sonra anlatmadım şu an anlatıyorum..
Benim de anlattığım, gerçekten beni anlayan bir dostum oldu çok şükür 😏😅
Onlara anlatırsam bi de onlar beni dert eder 😄sonra çık işin içinden. Keşke anlatmasaydım falan filan.. hiç uğraşamam. en iyisi herşeyi içinde yaşayıp sonra da kendi kendine normale dönmek😜
😅 Belki de
Resmi nereden buldun? Bir ara bende erkekli soru sorayım. İnsanlara derdimi anlatmayı bırakalı çok oldu. Yalnızca Allah'a anlatıyorum artık
Resmi Duvar kağıtlarından buldum. Öyle ne diyelim 😔
İnsanlara derdimi anlatmak gibi hedefim yok yani ben zaten sorunlarımı çözemediğim için başkalarına anlatsam da bir şey değişmez bu yüzden de başkalarını sorunlarım ile sıkmam istemem hiç bir zaman.
Cevap
2Cevap
Anlatmıyorum.
Çünkü beni anladıklarını düşünmüyorum, çevremdeki çoğu insanla aynı pencereden bakmıyoruz bile bu çok acı verici..
Ben her ağladığım da kendi derdimi kendime anlatıyorum çok iyi geliyor wpöswpfşwğvğs
Benim de buna ihtiyacım var sanırım
İnsanı ne yapayım hayali karakterlere anlatıyorum 😎
😅 Mantıklı aslında, deli olmayalım sonra
Ben deliyim ama zaten tanılı
Ben de deli olmak istiyorum, sınava giriyor muyuz 😅
Yahudiler gibi kurallarımız var. Genetiğinde olmalı akrabalarının birinde.
Var 👌😅 hepsi kafadan kontak
Hayali karakterler var. Derdimi birine anlatamıyorum, zaten anlatsam da anlamazlar veya "boş ver" , "buna mı üzüldün cidden" filan derler. Anlatamam.
Yeminle benim etrafımda ki insanlar ha, aynı.
anlatmam derdimi dertsiz insanaaa
Oooo 😅
Dinlerim teşekkürler 🙏🏻😇
Anlatmıyorum her şeyi içimde yasarim
Rabbime anlatıyorum yetiyor 😊
Anlatmak istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?