İyi geceler dilerim
Kendiniz için neler yapıyor ve planlıyorsunuz?
Gelecek kaygımız nedir?
Kaygılarınız ile savaşa biliyor musunuz?
İyi geceler dilerim
Kendiniz için neler yapıyor ve planlıyorsunuz?
Gelecek kaygımız nedir?
Kaygılarınız ile savaşa biliyor musunuz?
Öncelikle iyi geceler. Kendim için bazı planlarım var ama şu an açıkça yazmak istemiyorum. Geliştirmeye yönelik diyebilirim. Gelecek kaygım ne yazık ki var sadece çok düşünmemeye çalışıyorum. Ne olduğu konusunda ise klasiktir işte kötü hayattır falandır.
Teşekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsun iyi geceler
Vallahi başkan kendimi o kadar çok saldım ki ne düşündüysem ne yaptıysam battım ilişkilerim oldu ilişkilerinde ihanet uğradım sevdiklerim oldu yüzüstü bıraktılar yıllar yılları aylar ayları kovaladı durdu yalnızım uzun süre şimdi geldi de hayatımda biri olsun diyorum çok kalabalıkta olmasına gerek yok hayatımda sadece biri olsun bana bağlı olsun ben de ona bağlı olayım diye düşünüyorum ama işte hala olmadı 🤣😀
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim inşallah gönlünce olur
Huzurlu geceler. Kendim için sürekli uluslararası eğitimlere katılıyorum ve bu eğitimler sonucunda da insanlara yararlı olabilmek gibi bir gaye var. Sosyal sorumluluk projeleri yazmak da cabası. Gelecek kaygım yok şükür. Sabır ve teslimiyetle 😊
Sizin profilden belli zaten bir şekilde donanım sahibi olduğunuz kurduğunuz kelimelerden belli gönlünde ne varsa hayırlısı olsun hakkında istediklerini katlayarak yapman dileği ile iyi akşamlar matmazel
Bilmukabele 😊😊
Amacım öğretmen olmaktı oldum sıkıldım asciliga verdim kendimi ondanda sıkıldım şimdide hedefimde makyözlük ve kuaförlük var bu kalıcı gibi küçüklüğümden beri sevdiğim meslek inşallah sonunu getiririm 🤣
Gerçekden hayran oldum yanlış anlama çok becerikli bir şey bu yaptıkların bu kadar farklı işler yapıp sonra tamamen tersi bir iş yapmak her kişinin yapacağı şeyler değil inşallah muzaffer olursunuz hanimefendi
Yetenekten çok merak sanırım ilk 9 yaşında mutfağa girdim ufak bir eğitimle mezun oldum kuaforluk oldu oluşu merakım var en çok çabayı öğretmenlikte gösterdim onuda başardım çok şükür 😊İyi dilekleriniz için teskkur ederim umarım Rabbim sizinde gönlünüze göre veririr herşeyi 🤲😊
Amin inşallah teşekkür ederim hanimefendi iyi akşamlar
İyi akşamlar..: )
Sanki dün konuşmuş birisini getirdiniz aklıma nedense birden kusura bakma
Yok ne kusru özel deilse ne yönden aklınıza geldi?
Torti diye bir cadı vardı dün aklımda kalmış konuşma düzeyinizi benzettim kusura bakma
Hmm olabilir😊
İyi geceler tekrar
Sizede 🖐️😊
Teskkurler 🤗
Rica ederim İsveç çakısı 😃
Günaydın sana da 😃
Sanada Günaydın 😊
Öğlen oldu öğlen 😃
AA gıcıga bak ya 😂 Olsun yinede sabah bana yeni oluyo 😂
İşsizlik böyle bir şey desene 😂
İşsizlik değil tatil böyle bişi keşke hep olsa 😂😂
O nasıl oluyor bana cappicinomu hazırlar iken anlatabilirsin😂
Kuaforluge başladım ya salı günleri tatil oluyor bizde 😄
Vay arkadaş para nerede hatun orada 😂😂 evli misin sen
Yok be parayla alakasi yok boş durmayı sevmiyorum kafam dagiliyo hemde yeni bisiler öğreniyorum... o kadar özelini aciklamim burda😄
Özel diyorsun tamam anladım psikolojik vaka 😂
Tamda üstüne bastın kaldır ayağını 😂
Kaç yaşında bu deli nereli 😂
Cevap
9Cevap
Ben köye özeniyorum köyde yaşayayım taze meyve sebze ekelim komşulardan sut peynir tereyağ alalım istiyorum.. şehrin gürültüsü koşuşturmacasi beni yoruyor
Güzel plan gelecek benimde öngörüş olarak tarım ve hayvancılık olarak görüyorum köyünüz verimli ise ne mutlu size
Güzeklik uzmanlıgı alıcam çalısıcam. Tabi türkiye gibi bir yerde meslek edinsende çalısmak zor ama hayırlısı
Her işin zor kolay yönü vardır Hakkında hayırlısı olsun
Gelecek kaygım yok. Kendim için bazı ticaret yolları var düşük bütçe ile onlara atılıcam ürünlerin gelmelerini bekliyorum oradan yürümeyi düşünüyorum.
İnşallah hayırlısı olur hangi sektör de yürüyorsunuz
Normalde kendi mesleğim sıhhi tesisat, doğalgaz ve iklimlendirme teknikeriyim. Şimdi bir iki yer buldum yeni açılmış mağaza bizim burada onlarla görüştüm kabul ettiler onların ürünlerini internetten açacağım kendi mağazalarım da satışa koyucam ürün başına 3-5-10 lira kar ne kadar giderse. Şu sıralar yurtdışına gönderim için kargo ücretlerini de araştırıyorum oralara da globale etsy eBay denen e ticaret mağazalarından da satışa çıkarmayı düşünüyorum pahalıya patlamaz ise.
İnşallah gönlünden geçenler olur bir ara bende soğutma sistemleri yapıyordum soğuk hava depoları sütlükler eksi dolaplar chiller sistem merkezi sistemler gibi
Sektör değiştirdim
Çok şey planlıyorum da yapmaya gelince olmuyor be
Niye be 😃
Gün bitiyor ya da üşeniyorum
Ama olacak o kadar gün eskiden yavaş geçiyordu şimdi ise akıyor bildiğin zaman
Benim baştan sıkıntı var. Bunu geçemiyorum. Sürekli yaşamak istememe olayını atlatmaya çalışıyorum
Geçersin inşallah hayırlısı olur hakkında
Plan yapmadan... yaşamak için ama yaşamıyor gibi yaşıyorum..
Neden öyle abla cokmu bunaldın
Ancak hayalleri olur insanın.. çünkü ne kadar plan yaparsak yapalım olmama ihtimali de yüksek..
Öyle tabiki ama yine de hayata tutunmak için bir amacı olmalı insanın değil mi
Hayat uyguladığı kurduğu plan lar varken şu dönemde, biz neyin planını yapabiliyoruz yapalım ki
Hayırlısı olsun hakkinda
Ben anladım ki artık kaygı duymamız gereken hayatın bu olmadığnı...
Sen işi şimdiden ahirete bağladın dur daha göreceğin günler var
Göreceğim günlerin bir garantisi var mı? Yok, ölen hep ihtiyar mı? Değil, bu iki bilgi zaten kıymetini bildikçe hayatımı kurtarır zaten merak etme.
Kimsenin garantisi yok ama hayatın gelecek planlaması var sonucda bunu alimler bile medrese yaparak geleceğe dönük yatırım yaparak yapmışlardır hem eğitim yeri hemde insana yaptıkları yatırım ve geleceğe bıraktıkları insanlar ile sizinde bakış açınız bu sözümüz yok merak etmiyorum estağfurullah
Yok ben size bir şey demiyorum yanlış anlamayın üslubu sert biri olduğum için ben kibar pek konuşamam yani başka yorumlarda denk gelirsek alınmayın, darılmayın benim aslında demek istediğim şey planını bu dünyada kurmak lazım ama şeytanın planlarına da düşmemek lazım unutmamak lazım kurduğmuz hayatın planların içinde hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamayalım demek istiyordum aslında :))
Sopa da vereyim hıncını al biraz 😃 hafızlık var mı sizde
Yok hafız değilim zaten olamam da ben dün ne yemen yediğimi hatırlamıyorum ki Arapça kuran ayetlerini hatırlıyım 🙄
Bende çabala öğrenirsin bende bilmem ama annem 40 dan sonra öğrendi kadın
Annenizi Tebrik ederim büyük başarı 40'dan sonra bir bakalım oluruz birgün hafız belki
İnşallah hayırlısı olsun hakkinda iyi akşamlar
İyi akşamlar
Gelecek kaygılarım var ama onun yanında kendime aşırı derecede güvenim var bu beni çok motive ediyor. şu an derslerimi çalışıyorum kendim için ve planlarım için.
Bence iyi de yapıyorsun kendini motive ederek güven kendine inşallah muzaffer olursun
Teşekkür ederim inşallah
Hayat koşuşturması işte, bişey planladığımız yok. Anı yaşıyoruz...
Gelecek kaygım var ama olabildiğince yavaş yaşamaya çalışıyorum acele etmiyorum ve kendimi geliştiriyorum bir sürü konuda
En iyisini yapıyorsun bunu görüp fark etmen geleceğin adına iyi bir temel oluşturma olur aferin kız 😃
üniversitesi bitirip avukat olmak istiyorum başka yok
Hayırlısı olsun hakkında
Uyuyabileceğim her şey 😂
Olur inşallah 😃
Kaygım yok çalıştığım sürece hersey ok
Hakkınızda hayırlısı olsun gönlümüzdeki ne ise onu yaşayın
Gelecek ten bı beklentim yok
Neden
Özgürkız
Bilmem hayat şartları işte
Şartları oluştur duruma göre
O kadar da kolay değil
Uğraş savaş azimli ol
Gelecek kaygım yok çok şükür gelceyim beli
Neden
İşin sonu babamın kurdu işin başına geçecem hayatım şimdiden planlı yani çiflik at yarışları ülke gez yarış lara aktıl falan
Hayırlısı olsun hakkinda gez tabi yeni kültürler ile tanış gör incele
Aga 5 yaşndan beri ülke ülke geziyom zaten. İyi geceler
Dengede olmayı. Huzur falan
Hayırlısı ne ise o olsun hakkında
Daha bir hayat için yatırım yapıyorum
Neden kırgınlıklar dan dolayı mı
Hayallerim için
Hayırlısı olsun hakkında
Evet neler yapabilirim diye düşünüyorum
Neler yapmak isterdin
Kötü giden yanları düzelmek
Bişi yapmıyorum hiç bir şey planlamıyorum
Ben zengin herifi bulur rahatima bakarım diyorsun yani 😃
🤣
Kaygılarım üzerime yük gibi binmiş durumda yani hedefim ya da kendim için yapabildiğim bir şey yok
Plan yapmıyorum.
Neden yapmıyorsunuz gizli bayan
Sen hep gizlilere takılıyorsun ama 🤭
Ben bir şeye takilmiyorum ki matmazel
var hocam üc bes plan var
Sadece ors oldugunu kabul eden kadın arıyorum evlilik için diger lerinden çok çektim
Bşsey yapmıyorum
Akışına yaşıyorum diyorsun
Evlilik ve işte yükselme
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun da yükselme dediğin iş durumu sanırım
Allah razı olsun hakkımızda hayırlısı olsun Tesekkur ederim inş olur görevde yükselme için sınavı bekliyorum birde iyi bir eş oldumu en guzeli
Olur inşallah nasibin ne ise onu yaşarsın oda hayırlısı olsun diyelim
Amin
Peki siz
Siz derken anlamadım kusura bakmayın
Kendiniz için ne planlar yapıyorsunuz anlamında
İşle ilgili bir kaç düşüncem var tabi ki evlilik ile ilgilide kısmet bu işler ne desek olmaz şu an
şu an bı gelecek kaygım yok ama her an olabilir
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim
hicbir sey
Neden sende mi kırgınlıklar yüzünden küstün
Bence direnç göster bu durumuna karşı
Düşüncelerine karşı inatlaş yapmak istediğin şeyler ile
Bence üzerine üzerine git zorlandığın şeyin
İyi akşamlar rica ederim
Planlarımı sonlandırdım
Bence savaşmaya devam et
Siz bilirsiniz tabi rica ederim iyi akşamlar
Akışına bırakıyorum plan yapınca olmuyor